senbana kocama göz dikmiş dedi ya ahahhahahhaha
senin gibi azgın hatunlara yazık kızlar diger sayfada okuyn ne oldugunu görünbana kocama göz dikmiş dedi ya ahahhahahhaha
Ben yetemem limona hocaları ayarlarım bendesiniz merak etmeyin.
Seviyormuş meğerse
Ben iyi bir fiyata sana bırakır diye bekledim, kilosu kadar çeyreğe falan
Potansiyel vardı da
Kıskandı
kesin parayı begenmedıSeviyormuş meğerse
Ben iyi bir fiyata sana bırakır diye bekledim, kilosu kadar çeyreğe falan
Potansiyel vardı da
Kıskandı
Büyük sınavlar bitti tırt derslerin sınavları kaldı onları da çalışmak ıstemitkrum hiç. Tek care limoncu.:) Hayal bile edemedim valla. O kadar söyleyeyim.
Ben de 2 haftadır her gün 2-3 saatlik uykuyla gezdim, şu anda da direniyorum limoncu beni tutuyor
Yapmayın nolur gece gece
Seviyeyi düşüren limoncu aslında. Kocasını her fırsatta sevmediğini söyleyen kocasına davar diyen onunla ev arkadaşı olmak istediğini söyleyen. Bir de bana para versin, ayda bir kere tatmin ederim onu demiş. Arkadaş da, para için birlikte olan kadınlara ne denir biliyor musun demiş. Ben hiç yadırgamadım.limoncuyu sevmeyebilirsiniz ama öyle ağır hakater yapan kadın bence limoncudan kat kat basittir.ayıp be k.k kulübünde seviye iyice düşmüş
limoncuyu sevmeyebilirsiniz ama öyle ağır hakater yapan kadın bence limoncudan kat kat basittir.ayıp be k.k kulübünde seviye iyice düşmüş
Hadi git de 2-3 saat inekle, sonra da 3 saat sihirli bir uyku tamamdır :)Büyük sınavlar bitti tırt derslerin sınavları kaldı onları da çalışmak ıstemitkrum hiç. Tek care limoncu.Sen iyi kurtarmışsın kendini.
Ahahah. Pratiği ben detaylıca anlatırım. Yetemediğim yerde üstatlarım ablalarım sizlere bırakırım işi.KK nın ruhunu bilen biri lazım ama, olmaz öyle safi teorik bilgi.
Notum iyi zaten de bölüm dersi değil ondan pek çalışma isteği yok içimde. Gidiyorum şinci. Öptüm herkesi.Hadi git de 2-3 saat inekle, sonra da 3 saat sihirli bir uyku tamamdır :)
Hiç yoktan iyidir, geçer not aldırır.
Kiz git dersine calis dusuk not alirsan deden gebertir seniBüyük sınavlar bitti tırt derslerin sınavları kaldı onları da çalışmak ıstemitkrum hiç. Tek care limoncu.Sen iyi kurtarmışsın kendini.
konu öyle degildi öyle konu bile yoktu o azgın kadın durduk yere yazdı o cümlesini alim olan anlar kendince ben yazmadım mune ya o öyle mi anladı dicek baksennnKim hakaret etti ? Kim iftira attı ? Kocamı sevmiyorum ama beni hoş tutsun bana baksın ayda yılda bir o iş de olur diyen kendisi. Yani işi alacak / verecek seviyesine indiren, kocasını burada bin tane kadın içinde rezili rüsva eden de kendisi. İsterseniz tüm konuyu bir kez daha okuyun.
bencede @Mune gelsin belki ceza alıcam ama sizin gibi edepsizlerde alıcak bu ne cesaret ya siz kim oluyosunuz bel altı konusuyosunuz hele o tolin yokmu yolda görsen sacını basını yolar kusmugunda bogarım terbiyesiz kocama göz dikmis hadsiz
:) Hadi başarılar şimdiden.Notum iyi zaten de bölüm dersi değil ondan pek çalışma isteği yok içimde. Gidiyorum şinci. Öptüm herkesi.
Notum iyi zaten de bölüm dersi değil ondan pek çalışma isteği yok içimde. Gidiyorum şinci. Öptüm herkesi.
bencede sana yakısırnikimi degiştircem azgın Gadın diye
Vizelere güveniyorum.Kiz git dersine calis dusuk not alirsan deden gebertir seni
Ya limoncu izin veririsen konu geyige tasinsin kimsede atilmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?