Merhaba Arkadaşlar;
yeni evliyim eşimle maaşlarımızı yönetme konusunda kriz yaşamaya başladık. onun evlenmeden 3 ay öncesinde aldığı evimiden dolayı ödemesi gereken 2500 tl kredi borcu var bu evde benim hiçbir hakkım olmadığı için ben ev için maaşıın tamamını eşime vermek istemiyorum.O maaş kartımın kendisinde durmasını istiyor ben ise buna karşıyımSadece ortak giderlerin yarısını bölüşmek istiyorum.O aldığı beyz eşyayı balayı tutarlnı da taksit yaptığı için birlikte ödemiş gibi oluyorz.ben hepsini önceden ödemiştim.evlenince hiç borcum yoktu. Sizler nasıl yöetiyorsunuz ortak hesabınız var mı Eşimin maaşı benden daha fazla fakat ev kredisi ve sigara parasını düşünce aynı oluyoruz.Ben eşimi seviyorum ve bu tür şeyleri konuşuyor olmak beni çok üzüyor aramız açılması beni strese sokuyor.Sizin yöntemleriniz nedir
Merhaba Arkadaşlar;
yeni evliyim eşimle maaşlarımızı yönetme konusunda kriz yaşamaya başladık. onun evlenmeden 3 ay öncesinde aldığı evimiden dolayı ödemesi gereken 2500 tl kredi borcu var bu evde benim hiçbir hakkım olmadığı için ben ev için maaşıın tamamını eşime vermek istemiyorum.O maaş kartımın kendisinde durmasını istiyor ben ise buna karşıyımSadece ortak giderlerin yarısını bölüşmek istiyorum.O aldığı beyz eşyayı balayı tutarlnı da taksit yaptığı için birlikte ödemiş gibi oluyorz.ben hepsini önceden ödemiştim.evlenince hiç borcum yoktu. Sizler nasıl yöetiyorsunuz ortak hesabınız var mı Eşimin maaşı benden daha fazla fakat ev kredisi ve sigara parasını düşünce aynı oluyoruz.Ben eşimi seviyorum ve bu tür şeyleri konuşuyor olmak beni çok üzüyor aramız açılması beni strese sokuyor.Sizin yöntemleriniz nedir
Kredisini evlendikten sonra da ödediği için evde seninde hakkın var
Olmayacak sandığı için mi 3 ay önceden aldı
doğru söylüyorsunuz fakat beni bu düşüncelere iten eşimin ısrarlı maaşımı istemesi, kesilen bir tutar var onu dahi istiyor olması beni çok üzüyor.aklımda böyle çelişkiler oluştu.sen ortak hesap istemiyorsun.parayı kendin biriktirmek istiyorsun diyor.Bana şuana kadar aldığı hediye çok azdır yani hep esirgiyor beni mutlu etmek için maddi anlamda hiçbişey yapmadı. benim içimden ise ona bişeyler almak glirdi hep ama bana karşı tutumunu anlayınca gerek evlilik nişan sürecinde yaptığı şeyler artık ben de ona bişey almıyorum.Bunu istemesinde evlenmedne önce maaşımı babama veiyordum bunun etkisi var ama babam harcamıyordu.
Ben de genelde beğenirim yorumlarınızı, öyle bir yorum görünce şaşırdım :)Hanımefendi orada ironi var zaten ev eşin üstüne olduğu için ödenen kredi parasından rahatsız konusahibi,burda ayrı gayrı olayını ilk çıkaran kendisi olmuyor mu? Halbuki yıllarca kira vs gibi durumlar olmadan rahat rahat o evde oturacaklar,yok sigara parasını düşeyim yok kredi parasını çıkarayım bunlar hoş söylemler mi? Bu rahatsızlığından ötürü barınma giderinden bahsettim ben yoksa sizinle aynı fikirdeyim.
Önce “biz” olmaya çalışırsanız hiç bir sorun kalmaz benceMerhaba Arkadaşlar;
Sahtekar .... başak ... ben ölsem varya,esim akbaba gibi yer beni bitirir....Eşiniz sizinle para için mi evlenmiş ne çirkin düşünceler bunlar ya sanki iş ortaklığı evlilik değil. Görümcemin kocası da böyle alenen sömürüyor kızı sonlarını iyi görmüyorum ama bana la düşmez sonuçta
Sahtekar .... başak ... ben ölsem varya,esim akbaba gibi yer beni bitirir....
Ben suanda calismiyorum diyorumki ben öğretmen olsaydim parami alır mıydın bana diyorki yani bir kısmını verirdin aşkım ... pis pis sırıtıyor......
Geçende yaprak dökümü dizisinde hayriye bileziklerini verdi ali rizaya borcu var diye ali riza da gurur yapti hayriye al sunlari dedi.. bana dioki keske sende bana boyle yapsan...................
Ay aynısı ya adamın para hesabından bana tiksinti geliyor ama kendine böyle değil adam, etrafa değil. Ben konuşma esnasında söylemişim diye bana kangal kangal sucuk getirtmiş memleketten bu cimri herif. Resmen kullanıyor kızı ya ama kendi bilir ben bir şey desem kötü olurum.
Kuzum senin eşin onun gibi değildir ya bu resmen kızı sömürüyor.
Peşin alsa tamam ama bu ev krediliHayır evlilik içinde edinilen mallar ortak sadece
Ay aynısı ya adamın para hesabından bana tiksinti geliyor ama kendine böyle değil adam, etrafa değil. Ben konuşma esnasında söylemişim diye bana kangal kangal sucuk getirtmiş memleketten bu cimri herif. Resmen kullanıyor kızı ya ama kendi bilir ben bir şey desem kötü olurum.
Kuzum senin eşin onun gibi değildir ya bu resmen kızı sömürüyor.
Sahtekar .... başak ... ben ölsem varya,esim akbaba gibi yer beni bitirir....
Ben suanda calismiyorum diyorumki ben öğretmen olsaydim parami alır mıydın bana diyorki yani bir kısmını verirdin aşkım ... pis pis sırıtıyor......
Geçende yaprak dökümü dizisinde hayriye bileziklerini verdi ali rizaya borcu var diye ali riza da gurur yapti hayriye al sunlari dedi.. bana dioki keske sende bana boyle yapsan...................
Benimki de kendine ve etrafa oyle degil.... bir arkadaşı geldi bize oturuyorduk kahve yaptım balkona gectim baktim dolar veriyor esime ama az bi para değil ha
Neyse megersem cocuga borc vermis.cocuk borcunu ödüyor bizimkine
O kadar dolardan bana 1 dolar annesine 1 dolar verdi.. şans parasiymis....
Sen ne soyledinki enisteye konusma esnasinda kangal sucuk getirdi
Kiz bide böyleleri melek yuzlu seytan oluyor her goren ay ne iyi ne efendi diyor hic oyle degiller......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?