- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Sen oyle diyosaaaan:)
Anladim, biraz zamana birakmaliyim
Ya illa ki gerekli bu hic olmayacak anlamında değil. Cokta açık olamıyorum ama cinsellik konusunda deneyimsiz bir erkek bir kadını ne kadar memnun edebilir ?
O durumlarda bir sorun yok tensel olarak. Dokunmak opmek surekli ten temasinda bulunmak istiyoruz karsilikli ama toy bir adamcagiza denk geldim:))Yalana gerek yok sevişmeyi çok severimbenim için olmazsa olmaz, ancak bir sağlık sorunu varsa olmazsa olmazdan çıkar diye düşünüyorum. Öpüşmek, koklaşmak, sarılmak da sevişmek kadar olmasa da tatmin eder diye düşünüyorum. Ama bu tabii aşık olduğum kişi için geçerli. Mantık evliliği vs yapacaksam o iş bana göre değil. Yani sevgim aşkım cinsellipin önüne geçebilmeli desem olur sanırım.
Çok rahatladım yorumlarinla teşekkür ederim fikirlerin için. Zamana birakmam kafaya takmamam lazim. Bu durum böyle olunca o an bende dagiliyorum. Surat yapmıyorum tabi ama ister istemez bi bende de entegre olamama durumu oluyor.Ha erken boşalma olayı illa aktif cinsel hayatı olunca olmaz diye bir şey yok onu da söyleyeyim de. Robottan değil insandan bahsediyoruz sonuçta, daha önceden aktif olsa bile ilk birliktelik heyecanıyla da olabilir. İnsanlar da birbirlerine zamanla alışıyor bu da zamanla birbirinizin vücudunu keşfettikçe, düzen oturttukça olacak şeyler. Acele etmemek lazım.
Ay yukarida cok actim konuyu ama tekrardan sana da yazayim :)Gayet de güzel memnun edebilir bence. Yani daha önce sevişmemiş olması nasıl daha iyi sevişilebileceğini öğrenmeyeceği anlamına gelmez. Sanırım biraz daha açman lazım konuyu.
Cocuguda leylek getirir ?Amaaaan hiç olmasın bence ne gerek var
Çok rahatladım yorumlarinla teşekkür ederim fikirlerin için. Zamana birakmam kafaya takmamam lazim. Bu durum böyle olunca o an bende dagiliyorum. Surat yapmıyorum tabi ama ister istemez bi bende de entegre olamama durumu oluyor.
Cinselliğin evlilikte elbette önemli yeri var. Yani evlilik=cinsellik değil elbette ama önemli. Ama cinsellik olmayacaksa neden evlenip o kadar sorumluluk altına girerki insan?
Yaşandı, varsayim değil:) orasi oyle benim daha onceden basima gelmedigi icin boyle bi durum afalladim.. Bu konuda ondan biraz daha baskin kalıyorum. Korkuyorum bi sey demeyede aslinda. "Sen benden daha deneyimlisin, ben kotuyum" muhabbeti olacak diye.Bir birliktelik yaşandı mı yoksa varsayım üzerinden mi konuşuyoruz onu tam anlayamadım ama ilk birlikteliklerde erken boşalma normaldir. Çünkü onun açısından da bak o da seni tatmin edebilmek istiyor, zevk almanı istiyor. Onun da üzerinde bir baskı vardır. O yüzden zamanla sen isteklerini söylersin, birbirinizi keşfedersiniz, bu şekilde gelişir olaylar. Herkesin zevk aldığı noktaları, fantezileri, istekleri farklıdır zira birdenbire kimse mükemmel cinsel birliktelikler yaşamıyor.
Cok açık yazinca ay midem bulandi niye üstü kapali anlatmiyorsunuz deniliyoda ondan :)
Yani tam olarak sorun bu. Bide hicbi zaman aktif bir cinsel hayati olmamis diger erkekler gibi. Zamanla oturur mu diye düşünüyorum onun haricinde ilgi olarak iyi ona dokunmak opmek istiyorum. Fiziksel tensel bir sorun yok ama boyle bir sorun var iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?