gayet iyi bir maaşım var..ve her ayın 15 inde eşime havale ederdim salağımya..ayrı gayrı olmasın bereketi olmaz diye..o kadar güveniyorsun yani..3 ay içinde kendime bir çöp almadım ki borcumuz bitsin diye..peki ne oldu..eşim 3 ay sonra bo0şanacagım deyip çekip gitti..hesabıma bir baktım 20 tl m var ayın 30'u..düşünün artık..ailemden aldım para o ay..
yani demem o ki bence kenarda köşende paran olsun..benim gibi internet şifresini falan sakın verme bilmesin...kartı hele hiç verme...ihtiyacı varsa ihtiyacı olanı ver...birşey dersede ihtiyacım oldugu zaman hep yanımda olmuyorsun falan de
gayet iyi bir maaşım var..ve her ayın 15 inde eşime havale ederdim salağımya..ayrı gayrı olmasın bereketi olmaz diye..o kadar güveniyorsun yani..3 ay içinde kendime bir çöp almadım ki borcumuz bitsin diye..peki ne oldu..eşim 3 ay sonra bo0şanacagım deyip çekip gitti..hesabıma bir baktım 20 tl m var ayın 30'u..düşünün artık..ailemden aldım para o ay..
yani demem o ki bence kenarda köşende paran olsun..benim gibi internet şifresini falan sakın verme bilmesin...kartı hele hiç verme...ihtiyacı varsa ihtiyacı olanı ver...birşey dersede ihtiyacım oldugu zaman hep yanımda olmuyorsun falan de
para biriktirmek belki olmayabilir aynı evin içindesin sonuçta ama kadının kendini güvenceye alması şart, elinde mesleği olmalı para kazanacak konumunu korumalı , özellikle evliliğin ilk zamanlarında diye düşünüyorum.
hım bide canım cicim dönemi geçiyo diyosunuz ya kızlar, daha 40 günlük evliyim bana bitmez gibi geliyo ,
umarım allah gönlümüze göre verir bugunler hiç bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?