- Konu Sahibi burakerime
-
internet ,bu olayları maalesef kolaylaştırdı.kadının ve erkeğin ,bir tık mesafesinde birbirini bulması.
sonra telefonlar alınıyor ve beklenen şey.
haklısınız...
interneti veya telefonu kullananda insan ..!! Dogru amaclar ugruna kullanmak varken insanlar erkek veya bayan amaclarından sasıyorlar seytanın durtüsüyle bir heyecanla sonunu düsünmeden bir ise kalksıyyorlar ..
evlilikleri yıkanın internet olduğunu düşünmüyorum..internet sadece aracı olarak kullanılıyor..ne için kullanırsan sana onu veriyor...yani sorun insanlarda..
eskiden bu kadar ayrılık yoktu çünkü bu kadar rahatlık yoktu..insanoğlu nankördür asla elindekinin kıymetini bilmez...
Maalesef internet yüzünden son dönemlerde pek çok ailenin yuvası yıkılıyor.
Ama bu daha çok insanın nefsiyle alakalı bir durum.
Nefsine hakim olamayan insanlar ve önlerine sunulmuş hazır malzeme var.
çok haklısınız ama
kapalı bi bayan çift telefon taşıyamazmı ben ona takıldım
Evet başını kapatıyosa çift telefon taşıyamaz -tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:
estagfurullah sizi tenzih ederim tüm kapali veya acik herkese her inanisa saygim sonsuz. topicte vermek istdigim mesajla alakali. üc tanede kullanir ama kullanir. birini kllanir ikincisini kimse bilmiyorsa ve baska amaclarda kullanirsa ve bu bahsettigim bayan asiretten yani allah muhafaza.çok haklısınız ama
kapalı bi bayan çift telefon taşıyamazmı ben ona takıldım
Evet başını kapatıyosa çift telefon taşıyamaz -tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:
benim takıldığımda örnekleri hep kadın üzerinden vermesi oldu.
ayrıca telefon ve internetin aldatmaya teşvik ettiğini sanmıyorum.o sadece bir araçtır,insan istedikten sonra ohoo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?