Evlılıklerın katıllerı.........

burakerime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
198
1
96
Şırnak
sevgili arkadaslar son on yildir evlilkler cocuk oyuncagina döndü gelin nedenlerini siralayalim. ilk sirayi cep telefonlari aliyor mesaj yötemi cift tel kullanma teli sessize alma vb. ama bilgisayarlar cikali her eve bir internet gireli artik kadinlar bile teknoloji kurbani oldu. benim yasadigim yerde sayisiz ailenin yuvasi bu nedenlerden dolayi yikildi. kadin mutsuz internet basinda erkek mutsuz internet basinda. bir tanidigin kizi evini cocugunu ve müthis iyi calisan isyerini internette tanistigi bir adam ugruna kaybetti. esi sonra affetti ama isyeri kapandi evi arabasi elinden gitti en kötüsü ailesi affetmedi esinin ailesi de affetmedi ve tüm cevresini kaybetti.yime bir bayan müsterim iki cocugunu bile düsünmeden türkiyede yasayan internette catte tanistigi kendinden oniki yas kücük adama kacti sonuc bir ay sonra buraya döndü adam sepetlemis. kadin olsan iki cocugunu birakip tanimadigin bir adamin pesinden gelmezdin demis. ya kafayi yiyecegim inanin artik cevremizde dogru dürüst aile kalmadi. herkes aldatiyor. erkekler kadinlar. ben artik evliliklerin en büüyük katilinin internet ve cep telefonu olduguna kara verdim. ay gecen evli ve üc cocuklu kapali bir bayan var (hemde umre yapmis ve esinin sürekli dinini yasamasina izin vermediginden yakinirdi adamin ondan haberi bile yok yani bu bahane ikinci teli sevgilisi icin kullaniyor)o bile cift telefon tasiyor. benim bir dernekte üyeligim var ve kadin sorunlarina care buluyoruz ama artik sorunlar genelde kadinlardan cikiyor ve ev ortaminda dahi sanalda olsa millet aldatiliyor aslinda aldaniyor.neden kötü yönlerde kullanilir bu teknoloji harikalari? KONUNUN SIYASI VEYA ACIK KAPALI OLAYINA CEVRILMEMESENI ÖZELLIKLE RICA EDIYORUM. HER KAPALI VE ACIK AYNI KEFEYE KOYMUYORUZ KOYMAMDA. BURADA INTERNET SEBEBTIR ve CEP TELEFONU DA SEBEBTIR DEMIYORUM DIKKAT EDIN LÜTFEN!!!!!!!!!!KOLAYLASTIRDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DIYORUM SADE VE SADECE.... SEVGI VE SAYGILARIMLA.

Son düzenleme:
evlilikleri yıkanın internet olduğunu düşünmüyorum..internet sadece aracı olarak kullanılıyor..ne için kullanırsan sana onu veriyor...yani sorun insanlarda..
eskiden bu kadar ayrılık yoktu çünkü bu kadar rahatlık yoktu..insanoğlu nankördür asla elindekinin kıymetini bilmez...

Maalesef internet yüzünden son dönemlerde pek çok ailenin yuvası yıkılıyor.
Ama bu daha çok insanın nefsiyle alakalı bir durum.
Nefsine hakim olamayan insanlar ve önlerine sunulmuş hazır malzeme var.

internet ,bu olayları maalesef kolaylaştırdı.kadının ve erkeğin ,bir tık mesafesinde birbirini bulması.
sonra telefonlar alınıyor ve beklenen şey.
haklısınız...

interneti veya telefonu kullananda insan ..!! Dogru amaclar ugruna kullanmak varken insanlar erkek veya bayan amaclarından sasıyorlar seytanın durtüsüyle bir heyecanla sonunu düsünmeden bir ise kalksıyyorlar ..

interneti veya telefonu kullananda insan ..!! Dogru amaclar ugruna kullanmak varken insanlar erkek veya bayan amaclarından sasıyorlar seytanın durtüsüyle bir heyecanla sonunu düsünmeden bir ise kalksıyyorlar ..

haklisin arkadasim onlarda insan ama kullanilan teknoloji yani bir tik uzaginda.cok basit degil mi? sorun su aile temelleri öyle yada böyle sarsiliyor. siz degil ama belki evladiniz ya da kücük kardesiniz istemedende olsa bazi siteleri görmek zorunda kaliyor. allah yardimcimiz olsun. dogru yoldan sasirtmasin kimseyi:Saruboceq:

evet sorun insanlarda zaten. bilmeden kimleri evimize sanal olarak sokuyoruz ? cocuklarimiz kimlerle oyun sitelerinde kendi adasi diye yazisiyor? sadece evlilikler mi? kac kisi rahat olabilir esi veya cocugu netteyken? biz ne kadar masumuz desekte bu teknolojiyi kötü emelleri icin kullunan bir cok basi bos hasta zihniyet var malesef arkadasima.s.

Maalesef internet yüzünden son dönemlerde pek çok ailenin yuvası yıkılıyor.
Ama bu daha çok insanın nefsiyle alakalı bir durum.
Nefsine hakim olamayan insanlar ve önlerine sunulmuş hazır malzeme var.

nefsine hakim olmak...keske insanlar o öfkelerine hakim olabilseler ve o beni aldatti ben ne yapayim en kolay yol internet. kimse görmüyo kimse bilmiyo. dediginiz gibi hazir malzeme.ne istersen var ister iyi ister kötü. ve yine yineliyorum son on yilda bosanmalarda patlama var en büyük sebebler net ve cep.

çok haklısınız ama
kapalı bi bayan çift telefon taşıyamazmı ben ona takıldım

Bencede internet sayesinde kadınların yüzüne bakmayacağı adamlar kendilerine kadın buluyo.
Kadınlar desen kendine adam buluyo.
Hele birde görmeden yaptıkları sanal sex vs iğrenç ötesi şeylerr
Allah korusun!

Evet başını kapatıyosa çift telefon taşıyamaz -tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:

estagfurullah tabi ki tasir hatta benm annem haci cift karti bile varopuyorumnanaktanbirinden nar yapiyormus birinden bilmem kac kontör yapmisyerimseniben sorun cift olmasi degil ki sorun üc tane olmasi da degil. sorun o ikinci ve ücüncüyü sadece kendi biliyor olmasi ve sadece erkeklerin kayitli olmasi ve o hatlari kimsenin bilmemesi:1no2:kapali acik sorunu degil bu isler.

çok haklısınız ama
kapalı bi bayan çift telefon taşıyamazmı ben ona takıldım
estagfurullah sizi tenzih ederim tüm kapali veya acik herkese her inanisa saygim sonsuz. topicte vermek istdigim mesajla alakali. üc tanede kullanir ama kullanir. birini kllanir ikincisini kimse bilmiyorsa ve baska amaclarda kullanirsa ve bu bahsettigim bayan asiretten yani allah muhafaza.

benim takıldığımda örnekleri hep kadın üzerinden vermesi oldu.

ayrıca telefon ve internetin aldatmaya teşvik ettiğini sanmıyorum.o sadece bir araçtır,insan istedikten sonra ohoo..

benim takıldığımda örnekleri hep kadın üzerinden vermesi oldu.

ayrıca telefon ve internetin aldatmaya teşvik ettiğini sanmıyorum.o sadece bir araçtır,insan istedikten sonra ohoo..

erkekler zaten biliniyor malum. peki arkadasim o internette erkekler kimlerle yazisiyor yine bir bayanla. artik erkekler kadar kadinlarda rahatca bu yola girebiliyor. erkekleri anlatmaya kalksam topic yetmez. evet aldatmak iste yeter ki ohoo eskiler derdi tüpcü mü geldi sütcü mü yeter ki icinde olmasin.a.s.

Aynen katılıyorum. Bizim toplumumuz şu internet denen teknelojiyi adam akıllı kullnmayı bilmedi. Sizin gösterdiğiniz örnekler gibi benim de şu son 1 yılda şahit olduğum 3 vakka var ve ne hikmetse bu haltları yiyenlerde kadınlar. Ayrıca maalesef internet aldatmakla bitmiyor bilgisayara bağımlı hale gelen eşlerin gece gündüz internet karşısında vakit geçirmesinden dolayı çok büyük bi iletişim kopukluğu ve ilgisizlik yaşanıyor. Bi çok ailede bu yüzden mutsuz ve boşanıyorlar. Allah sonumuzu hayır etsin. Sanal artık sanallıktan çıktı gerçek hayatımız oldu...

evet maalesef benmde çevrede var böyleleri ..
ama bence internet insanları deil insanlar interneti bozuyorlar..
bi insan saatlerce pc başından kalmıyorsa ben ondan şüphelenıorum zaten..
ben kk ya faceme bide sacit aslana bakıorum 1 saat bilemedin 2 saat sıkılıyorum..
millet bi giriro bütün Allah ın günü kalkmıor başından bunun sonucuda ii olmuyor maalesef..
((

sorun internet ve cep telefonu değil. Sorun insanların kendileri. Eski evliliklere baktığınızda erkek aldatsada bunu kabullenen bir kadın nesli var. kadının sürekli ezildiği,bebeklikten beri kocaya nasıl kendini adayacağı öğretilen genç kızlar var... ve tüm bunların içinde yine aldatan erkekler, kadınlar var ancak haberleşme araçları bu kadar gelişmediğinden ve bu durum ayıp sayıldığından olaylar duyulmuyor, gizli saklı kalıyordu.
günümüzde kadın eskiye nazaran daha özgür ama yıllarca bastırılmışlığın üzerine sınırsız özgürlükle gençleri yetiştiriyoruz bunun sonucu insanlar sapıtıyor. çocuklarmıza (kız erkek) herşeyi veriyoruz, doyumsuz oluyorlar. özgürlüğü "her istediğini yapması" olarak anlatıyoruz, ne yapacaklarını bilmiyorlar.
kadın erkek ilişkilerini yaşamaları gereken zamanda yaşatmıyor, yasaklıyoruz. erkek çocuğu "pipiye" endeksli yaşatıyoruz.kız çocuklarına ayrımcı davranıyoruz.... kısaca doğanın verdiği güdülere karşı çıkıyoruz. doğada bunun intikamını insan duygularını bozarak alıyor bence...

internet, cep telefonu, televizyon, diziler..... bunların hepsi birer bahane. birer araç... insanın gözü açsa, ayarlarıyla oynanmışsa dağ başında da olsa aldatacaksa aldatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…