Böyle söylemek ayıp bişey biliyorum ama böyle malesef sevgilimn annesi tam bi cadı sevgilim beni onunla tanıştırdı kadın bana okadar kötü davrandıki kendinden nefret ettirdi bi saatte ama babası çok iyi bi adan gerçekten sevgilime hiç bişey söylemedim çünkü onu çok seviyorum size sorum şu özellikle evli bayanlar evlilikte aile çok fazla önemlimidir annesi yüzünden sevgilimden vazgeçmelimiyim ?
Böyle söylemek ayıp bişey biliyorum ama böyle malesef sevgilimn annesi tam bi cadı sevgilim beni onunla tanıştırdı kadın bana okadar kötü davrandıki kendinden nefret ettirdi bi saatte ama babası çok iyi bi adan gerçekten sevgilime hiç bişey söylemedim çünkü onu çok seviyorum size sorum şu özellikle evli bayanlar evlilikte aile çok fazla önemlimidir annesi yüzünden sevgilimden vazgeçmelimiyim ?
1 saatte neler yaptıki canım böyle bir tutum içine girdin?
Bence iyi düşünmek lazım.
Sonuçta biriyle evlenirken ailesiyle de evleniyorsun.
İlk günden sana kötü davranması falan hiç hoş değil.
Sonradan çok sorun yaşarsınız bence.
Oğlu 22 yaşında ben 21 sevgilime çocuk gibi davranıyo hala kadın gider gitmez dediki oğlum ben sana demedimmi elalemin kızlarıyla uğraşma niye getirdin şimdi bunu bana sevgilim anne susarmısın evlencem ben onla felan dedi sonra bi odaya çekti konuştu felan kadın gelince hiç bişey demedi ama öyle soğuktuki ya yanımda söylemesin bari bunu ayıp denen bişey var öyle diyince gözlerim doldu
Benim sevgilimin annesi de aynen öyle -,
erkek arkadaşımda annesiyle pek anlaşamıyo ordan çıkınca aşkım üzülme evlenince annemle çok fazla görüşmeyiz ne kadar uzak o kadar iyi felan dedi ama ben annesinden nasıl ayırırm onu olurmu öyle şey
anladım canım çok zor gerçekten ama bunun için sevdiğin adamımı bırakacaksınevet aıle destegı olsa cok güzel lurdu şimdi burda mutlugunu paylassan cok güzel olurdu ama napalım kısmet değilmiş. sevdiceğin senin arkandasya boşver gerisini derim ben
ne yapmayı düşünüyosun ?
erkek arkadaşımda annesiyle pek anlaşamıyo ordan çıkınca aşkım üzülme evlenince annemle çok fazla görüşmeyiz ne kadar uzak o kadar iyi felan dedi ama ben annesinden nasıl ayırırm onu olurmu öyle şey
öyle olmaz malesef evlenincede aynı tas aynı hamam devam eder
Sevgilimin annesi adlı konum mevcut .
Fikirlerinizi bekliyorum .
4 yıldır birlikteyiz asla bırakmam onu annesiylede iyi geçinmeye çalışcam ama olmazsa yapcak bişey yok erkek arkadaşımda beni anlar heralde herşeyi oda gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?