Böyle söylemek ayıp bişey biliyorum ama böyle malesef sevgilimn annesi tam bi cadı sevgilim beni onunla tanıştırdı kadın bana okadar kötü davrandıki kendinden nefret ettirdi bi saatte ama babası çok iyi bi adan gerçekten sevgilime hiç bişey söylemedim çünkü onu çok seviyorum size sorum şu özellikle evli bayanlar evlilikte aile çok fazla önemlimidir annesi yüzünden sevgilimden vazgeçmelimiyim ?
Oğlu 22 yaşında ben 21 sevgilime çocuk gibi davranıyo hala kadın gider gitmez dediki oğlum ben sana demedimmi elalemin kızlarıyla uğraşma niye getirdin şimdi bunu bana sevgilim anne susarmısın evlencem ben onla felan dedi sonra bi odaya çekti konuştu felan kadın gelince hiç bişey demedi ama öyle soğuktuki ya yanımda söylemesin bari bunu ayıp denen bişey var öyle diyince gözlerim doldu
zaten tek tesellim sevgilimin benden yana olması beni haklı görmesi
asla annem haklı demiyo o benden yana ama ya evlenince değişirse ?
seviyorum ama onu 4 yıldır ne hayaller kurmuşuz şimdi anası yüzünden nasıl bırakıyım
şöylede bişey var benim annem o kadını tanıdığında beni hayatta vermez !
1. neden el alemin kızlarıyla uğraşma demiş acaba.... ?
okurken nedense işkillendim... 4 senedir beraberiz diyorsun. sevgilinin hayatında tek bayan olduğuna eminsin değil mi tatlım.
canım evlenince annesinin haklı olduğunu bilsede öyle bir savunacakki. 5 senelik evliyim ve hep ailesi haksız. yinede dönüp bana haklısın ama onlar anam babam diyip benimle tartışıyor....
kesinlikle annenini dinle asla zararlı çıkmazsın zamanında dinlemedim annemi ( evlenmeden önceki bir ilişkimde ) ondan sana hayır gelmez dedi. ve gerçekten aldatıldım. bana 2 seneme maloldu... ne kadar zoruna gitsede anneni dinle. ve annenle oturup paylaş herşeyi..
anası yüzünden sakın bırakma ki anası yüzünden adam bırakılsa kimse evli kalmaz. sanmaki bundan ayrılsan başkasını bulsan onun anası seni sevecek. ne varsa gelin sevilmiyor ki zaten! ama aklına yatmıyorsa da 4 sene mi verdim diyip sürdürme ömrünü verme...
ah ah anaların içine doğuyor her şeyyy..... ana lafı çok koyar... ağır gelir ama... 3 , 5 sene sonra kafana dank eder.
aman canım... her şeyi sen daha iyi bilirsin. mantığın her şeyi görür sevgin mantığının önüne geçmesin. sen sevgilim kıyamadım annesi öyle davranınca evden çıkamadım diyorsun. sevgilin neden sana kıyıp anasına götürüyor. madem anlaşamıyor. seni niye o gergin ortama sokuyor...
daha önünde okadar zaman varki.. sen okuluna işine gücüne bak o arada her şey yoluna girer...
veeee sonunda gerçek yüzünü gösterdi sevgilimbugün buluştuk oturuyoduk öyle daha geleli 5 dakika bile olmamıştı annesi aradı açtı konuştu felan sonra kapadı biyere gitmemiz gerekiyomuş aşkım biz senle sonra görüşelim ben gidiyorum dedi bende gitme felan dedim oda annemi kıramam ben kusura bakma dedi ve kalktı gitti sap gibi kaldım orda annesini bana tercih etti resmen beni umursamadı annesine gitti
çok önemlidir.hele bir de erkek bağımlıysa ailesine o zaman 50 kat önemlidir.ve tehlikelidir.ama bağımlı değilse ilişkilerini normal düzeyde tutarsa sizi saydırırsa o zaman evlilik yürüyebilir.bunu da anca evlendikten sonra öğrenebilrsiniz
Böyle söylemek ayıp bişey biliyorum ama böyle malesef sevgilimn annesi tam bi cadı sevgilim beni onunla tanıştırdı kadın bana okadar kötü davrandıki kendinden nefret ettirdi bi saatte ama babası çok iyi bi adan gerçekten sevgilime hiç bişey söylemedim çünkü onu çok seviyorum size sorum şu özellikle evli bayanlar evlilikte aile çok fazla önemlimidir annesi yüzünden sevgilimden vazgeçmelimiyim ?
sevgilimin annesi bugün beni aradı ve özür dilediiiiogün sinirliydim felan dedi ama bence sevgilim zorla arattı sizce yine değişir eski haline dönermi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?