böyle söylemek ayıp bişey biliyorum ama böyle malesef sevgilimn annesi tam bi cadı sevgilim beni onunla tanıştırdı kadın bana okadar kötü davrandıki kendinden nefret ettirdi bi saatte ama babası çok iyi bi adan gerçekten sevgilime hiç bişey söylemedim çünkü onu çok seviyorum size sorum şu özellikle evli bayanlar evlilikte aile çok fazla önemlimidir annesi yüzünden sevgilimden vazgeçmelimiyim ?
asla annem haklı demiyo o benden yana ama ya evlenince değişirse ?
oh be sonunda birine derdimi anlatabilidm :)Kimi yorumlari gercekten anlamiyorum,hic okumadanmi cevap veriyorsunuz? Kiz evlenmek icin tanismaya gitmemiski,4 yillik bi beraberligi var ve sevgilisinin aulesiyle tanismaya gitmis.sevgilisi istemis,ki bu bence cok ince bi düsünce nekadar ciddi oldugunu gösteriyor kizarkadasina ve sahipleniyor onu...aaa genel olrak bende söz falan olmadan enc kizlarimizin auleyle tanismasini dogru bulmuyorum,ama devir degisti ve bu kizcagiz gitmis bulunmus belliki sevgilisini kiramadi hatta icten ice kendiside istedi böyle olacagini bilemezdiki...ama evlilikten bahsetmiyorki hatta bi 4 sene sonra diyor...KV adayinin davranisi cok terbiyesize, ya sonra oglunu ceker kenara ona istdigini söyler yada kirici olmadan muhabbet arasi evlilik icin erken oldugunu falan dile getrebilrdi madem bukadar korkuyor...Ayrica evet genc yasta evlenmek biraz tehlikeli, ama allah askina ne cocugundan bahsediyosunuz, 22 yasinda cocukmu olur? Bencede genc evlenilmesin ilk önce iki aafta kendi ayaklarinin üstünde durmayi ögrensin, ama bunlar kader kismet isi...hem genc evlenmeninde avantajlari var gec evlenmeninde...bu kisiye göre degisir...ben ve esim 22 yasindaydik evlendigimizde ve allaha sükür 11 senemizi bitirdik iki tanede evladimiz var...yani kimse bilemez, bi anne olarak tabiiki geciktirmek istersin herseyi planli programli oldun istersin ama bu sekilde karsindakini rencide ederekmi olmasi lazim...herseyden önce evine gelen bi misafir,getirende oglu, ilk önce onu ceksin kenarada konussun...böyle olmamali...
benim annemde biliyo onunla birlikte olduğumu ve ailesiyle tanışıcağımı tamam gidip oun annesiyle tanışmadı aramadı ama biliyo sonuçta sevgilimin annesinede çat kapı gitmedim sevgilim haberi var dedi götürdü he belki kadın gelmesin istemiyorum dedide sevgilim bana yalan söyledi bilemiycem ben böyle olucağını hiç düşünmemiştm kadına giderken çiçek felan aldım ben onunla çok iyi anlaşmak isterdim gerçekten çünkü oğlunu seviyosam annesinide sevmeliyim bence yani ben böyle düşünüyorum daha doğrusu onunla tanışmadan önce böyle düşünüyodum hiç bişey hayalimdeki gibi olmadı işte ama ben istermiydim böyle olsunbiz de sunu anlatamiyoruz..aileyle o sekilde tanisilmaz madem ciddi dusunuyosunuz bunu once ailelere gosterecektiniz sonra sen ailene bahsedeceksin bir erkek arkadasim var ciddi fusundugumuz icin ailesiyle tanisicam veya ciddi dusunmeyi gec ailesiyle tanisicam daha iyi tanimak adina birlikte oldugum kisiyi diye.ailenin destegini alirsan gidersin istedigin zaman.gidince de annen arar iki laf ederler telefonda mesela nasilsiniz ...hanimcigim cocuklar uzun zamandir guzel bir arkadaslik icinde,insallah biz de tanisiriz kisa zamanda,iyi gunler.o anda kv de arkanda ailenin oldugunu oyle basibos kizlardan olmadigini anlar bu sefer eve gelince bu ne demez sana bisey olur orda diye akli cikar...hos tutmaya calisir..oyle kendi basima merhaba ben geldim olmaz..ciddi dusunmuyosan istedigini yparsin ama madrm ciddi ciddiyet boyle olur..erkek arkadasimn ailesiylrle tanismaya baska evi gectim baska ulkeye gittim ben ama ailemin herseyden haberi vardi,ciddiyetimize sevgimize inanmiskardi..erkek arkadasimin annesinin de korkulari vardi yurt disindan kizlar gelip cocuk yapip bosaniyolar nafaka parasi ile rahat yasamak icin diye..ama ailem isin icinde olunca beni ezemedi,tanimaya calisti..stu anda evliyiz kv ile de iliskim harika..bulasik yikasam cam silsem bin kez tesekkur eder..baslarda bana da oldu en kotusunu dusunuyo tabi ki kaynanalar basta..o duvari yikmak senin elinde..kafama gore ben geldim deyip degerini dusurme is ciddi ise..sen de bunu anla..gec kalmis sayilmazsin arkadasim..ama boyke alenen cekinmeden kaynana adayinin laf soylemesi iyiye isaret degil..kosarak uzaklas..sorunun cevabi evet aile cok onemli..eski sevgilimden annesi yuzunden ayrildim cok yakisikli egitimli olmasina ragmen..Allah daha iyisini daha yakisklisini verdi..takilip kalma bi kiside..iyi tani
erkek arkadaşımda annesiyle pek anlaşamıyo ordan çıkınca aşkım üzülme evlenince annemle çok fazla görüşmeyiz ne kadar uzak o kadar iyi felan dedi ama ben annesinden nasıl ayırırm onu olurmu öyle şey
şu bi hafta içinde arayıp özür dilemezse bitiricem ilişkimi ama sevgilimede söyliycem yani annen yüzünden diye oda bilsincanim ayni benim olay olmus..ben seni yargilamiyorum eve gidilmez diye takintilarim yok gidebilirsin de ama usul iste bazi kvler hala eski tas eski hamam..ben de pasta almis idim eski kvye neymis o pastayi yemezmis icine ne konuluyomus para vermisim bi de neler soyledi bana..halbuki marka vermiyorum milletin ozel gunlerde gittgi onemli bir markadanin urunuydu pasta..sastim kaldim..bi de ilk sorusu nasilsin iyiyim yazliginiz var mi?ikinci sok..erkek arkadasimla bana gelmisken yatagin altini silin dedi ben de baktim deterjan bitmis aldim beni deniyo herhalde dedim agzimdan girdi burnumdan cikti bu deterjan neymis elini surmezmis eve sokmazmis onun deterjanlari yurt disindan gelirmis..bildigimiz hepimizin evinde olan deterjana diyo bunu..erkek arkadasimin hatirina anlatmiyodum o yokken zuyarete gittigimde olanlari...o varken de yapiyodu bu sefer bizimki susuyodu hic savunmuyodu...aman neler ne bahaneler buldu benim oglum evlenemez bilmem ne..meger ne cikti biliyo musun..ailece zengin avcisiymis bunlar ogullarini kizlarini zenginlerle evlendirdi hep...damatlarin hep holdingleri filan vardi..dusunuyorum Allah korumus beni o kadinla nasil gecerdi bi omur...su an evliyim kayinvalidem melek ibi sansima...cekemiyosan sirf ask ici katlanirim diye dusunme..daha cok erken biraz daha izle kadinin tavvrini ayniysa cek kendini...hic normal degil ilk gunden bunlar bak karsinda yasamisi var,su an onunla evlenmedigim icin cok mutluyum...
Gencecik kızsın asıl senin ne işin var elalemin ailesinin evinde?
Flört edersin,gezersin,eğlenirsin anlarım da bu yaşta aileye girmek de neyin nesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?