- Konu Sahibi kIrmIzI_BaLIk
Bu konu 1 haftadır sürekli kafamın içinde... Eşimle herkesin evliliğinde zaman zaman olabileceği gibi bir takım sorunlar yaşıyorduk ben her zaman evliliği kurtarma taraftarıydım ancak o beni bir kez aldattı en azından gözümün önünde bir kadınla aşırı bir şekilde flörtleşti sanki bekarmış ben yokmuşum gibi davrandı bu 1 hafta sürdü, affettim, bir şans daha verdim yaklaşık 8 ay sonra yani bu zamanlarda öğrendim ki beni zaten 1 yıldır başka bir kadınla da aldatıyormuş... Şimdi çok yakında boşanacağım.
Ama düşünüyorum ilişkimizde eşimin sevgisi bitti tamam.. ama suç %50 %50 yani ikimizde suçluyuz. Aşkının bitmesine neden olan tepkilerimin sebebi onun bana karşı olan davranışları...Yani birşey olduğu için başka birşey oluyor ve bu böyle sürüp gidiyor... bizim olayımız bu.
Gene de insanın hemen birilerine kapılıp gitmesi mi gerekiyor? Birileri aşk bitti diye evlilik devam etse bile illa ki başka birini mi bulması başkasını koynuna mı alması gerekiyor? Normal olanı insanın yuvasını kurtarmaya çabalaması değil mi?
Aldatılan tarafın hataları yüzünden mi karşı taraf aldatıyor yani suç aldatılanın mı sizce?
Bu konular çok kafamı kurcalıyor...
Ama düşünüyorum ilişkimizde eşimin sevgisi bitti tamam.. ama suç %50 %50 yani ikimizde suçluyuz. Aşkının bitmesine neden olan tepkilerimin sebebi onun bana karşı olan davranışları...Yani birşey olduğu için başka birşey oluyor ve bu böyle sürüp gidiyor... bizim olayımız bu.
Gene de insanın hemen birilerine kapılıp gitmesi mi gerekiyor? Birileri aşk bitti diye evlilik devam etse bile illa ki başka birini mi bulması başkasını koynuna mı alması gerekiyor? Normal olanı insanın yuvasını kurtarmaya çabalaması değil mi?
Aldatılan tarafın hataları yüzünden mi karşı taraf aldatıyor yani suç aldatılanın mı sizce?
Bu konular çok kafamı kurcalıyor...