Evlilikte aldatılan taraf mı hatalı?

arkadaşım kocan eve geldiğinde kapıdan mı kovdun? yemek yerine zıkkım mı yedirdin? akşam yatakta senle değilde yastıkla mı beraber oldu? kapıya duvara mı çarptın adamı?

bunları yapmadıysan -ki o bile haklı çıkarmaz ya ihaneti- ne diye sen suçlu olasın?

tartışmalar her ilişkide olur,ha ileri boyuttaysada evlenmeseydi,ha evlendi diyelim düzeltmeye çalışsaydı,hadi düzelmiyo diyelim adam gibi kapıyı vurup gitsene,araya başka kadın sokmakta ne demek?

sakın kendini suçlama,sana bu kazığı atan kadında ve kocanda hata,bırak ne halleri varsa görsünler boşa adamı

zaten o birbirlerinden heveslerini alınca seni mumla arar.

cinsellik ilgi alaka bi yere kadar,zamanla yaş ilerledikçe kadında erkekte merhamete güvene vefaya ihtiyaç duyuyor -ki eminimki bu aldattıkları eşlerinde yani sizlerde fazlasıyla mevcut

arkadaşım kocan eve geldiğinde kapıdan mı kovdun? yemek yerine zıkkım mı yedirdin? akşam yatakta senle değilde yastıkla mı beraber oldu? kapıya duvara mı çarptın adamı?

bunları yapmadıysan -ki o bile haklı çıkarmaz ya ihaneti- ne diye sen suçlu olasın?

tartışmalar her ilişkide olur,ha ileri boyuttaysada evlenmeseydi,ha evlendi diyelim düzeltmeye çalışsaydı,hadi düzelmiyo diyelim adam gibi kapıyı vurup gitsene,araya başka kadın sokmakta ne demek?

sakın kendini suçlama,sana bu kazığı atan kadında ve kocanda hata,bırak ne halleri varsa görsünler boşa adamı

zaten o birbirlerinden heveslerini alınca seni mumla arar.

cinsellik ilgi alaka bi yere kadar,zamanla yaş ilerledikçe kadında erkekte merhamete güvene vefaya ihtiyaç duyuyor -ki eminimki bu aldattıkları eşlerinde yani sizlerde fazlasıyla mevcut

Evet çok haklısınız.. ben artık istemiyorum zaten yani gelse şimdi ayaklarıma kapansa -yapmaz ya - artık bu yolun geri dönüşü yok benim için. Ben Allah'a diyeceğimi dedim artık gerisi onun bileceği iş benim ahımı aldılar elbet ki birşekilde çıkacak ama bugün ama yarın.... bekliyorum...
Hele bir pazartesi olsunnnn... bakalım.. avukatı arayacağım..

Ahlaksız adam ahlaksız kadına gitti... Herkes kendi cinsine gider.. demekki ben ondan bu açıdan farklıymışım demekki ahlaklı bir insanım ki beni tercih etmedi... 3 günlük dünyada kul sevgisini arayacağıma Allah sevgisini isterim bu benim için daha hayırlı olur. Paramparçayım çok üzgünüm sinirlerim bozuk resmen paranoyak gibi oldum ama bana bunu çektirenler acaba ne çekecekler bakalım.... merak ediyorum...
Hakkım onlara helal DE-ĞİL. Asla affetmeyeceğim....

Hic bir bahane aldatmayi hakli cikaramaz.
Düsünün, kocasi tarafindan aldatilmis bir kadin, kocasindan intikam almak niyetiyle kendiside gidip kocasini aldatsa, kadin haklimidir? Bu durumda bile, yani ilk olarak kadinin aldatilmasina ragmen, yine hakli degildir kadin. Dolayisiyla aldatmanin kesinlikle bir bahanesi olamaz.
Sen yaptin bende yaptim, sen ev isine bakmadin seni aldattim, sen kendine bakmadin seni aldattim, sen bana ilgi göstermedin seni o yüzden aldattim, ask bitti o yüzden aldattim vs. vs. Hic bir sekilde aldatmanin affi olamaz.
Rabbim herkesi evinde esiyle mutlu etsin. Senin adinada üzülmedim arkadasim, cünkü kaybeden taraf sen degilsin, kesinlikle esin. Ne Allah katinda, ne toplum icinde, nede senin yaninda hic bir yeri kalmamis artik esinin, bence üzünülecek biri varsa oda esin.

Ayrica esinin o kadinlada pek fazla kalacagini zannetmiyorum.
1 yil sürmüs iliskileri, ama gizli kacak oldugu icin heyecan verici hale gelmis bu iliski.
Simdi hersey ortaya cikinca esininde kafasina dank edecektir ben ne yaptim diye. Tabi is isten gecmis olacak.
Evli bir erkekle beraber olan, (üstelik sevgilisi oldugu halde) bir kadini gercek anlamda hangi erkek sever, hangi erkek evinin kadini yapar ki? Istisnalar haric, ama istisnalar kaideyi bozmaz, ayrica o istisnalardada migde yoktur zaten.
Rabbim uzak etsin.

Adamın kanında şerefsizlik varsa dünyanın en iyi yada en kötü kadını ol ne farkeder ki?
Aldatacaksa aldatır yine...

Peki karısı gerçekten hiçbi şekilde vazifelerini yerine getirmiyorsa adam yine aldatırsa haklı mıdır?
Yine kesinlikle hayır hayır hayır...

Madem karısı ile huzuru bulmuyor paşalar gibi eşinden boşanır,çocuğu da varsa çatır çatır ikisine gerekli parayı öder kendi de defolup gider başka kimde huzuru bulcaksa onun yanına.:delphin:
Ne olursa olsun kesinlikle bi ilişkide biri aldatıldı diye hatalı olamaz...

bence aldatan taraf suçlu kadınlar saçını süpürge etsin gene yaranamasınlar aldatılsın hor görülsünler yok bide suçlu taraf olsun bahanleride bu
-sen kadınlığını yapamadın
-gözümü dışarda bıraktın
-kendine bakmadın
-çocuk varsa çocukla ilgilendin benle ilgilenmedin
vs. yani benim gözümde aldatan taraf suçlu kadın herşeyini yapsada ihtiyaçlarını karşılasada genede erkekğin gözü dışardaysa yaranamaz yani gözü doymayan bi adama ne yaparsan yap genede aynı doyumsuz olur bide alışıyoda bi kere oluyo tamam diyosan devamıda geliyo zaten seni düşünen seven birisi böle bişeyi yapmaz ilersinide düşünür ama sen umrunda değilsen hadi karnım doysun üstüm temiz dursun diyede senden af diler sende affedersin sonra biraz zaman geçer unutulur herşey tekrar başlar yada hiç bırakmaz sezdirmeden yapar ilki acemiliğine geliyo ikincisinde daha dikkatli oluyolar ama ben herzaman şuna inanırım bu dünyada gizli kapaklı hiçbişey olmaz herşey er yada geç ortaya çıkar yani tecrübelide olsa tecrübesizde olsa yakalnıyo ama vicdan ahlak sahibi olan birisi bunu kendine yakıştırmaz ve yapmaz bırak eşini ailesini ilk önce kendisi eğer kendine yakıştırmıyosa yapmazz

aldatan sucludur nokta bunun soylesi boylesi olmas eger aldatan kisi baskasını sucluyorsa kendi hatasını bildigi icindir..bir insanın sevgisi bitiyorsa ayrılır aldatmaya ihtiyac duymaz aldatmaya ihtiyac duyan insan iki kisiyi aynı anda idare etmeye calısır bunu yaptıktan sonrada karsı tarafdada suc vardır demek yanlıs olur..
zaten aldattıktan sonra o yuvanın nesini koruycam

Bu bahanelerin gerçek olduğunu düşündüğüm için kendimden utanıyorum... Burada hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuz bu adamlar aldattıkları için ve bunu gizlemek için bahaneler uyduruyorlar...
O kadar tanıdık ki bu yazdıklarınız.. aşkım bitti gözüm dışarıya kaydı hevesim kaçti... Hevesim kaçtı ne anlama gelir acaba... hiç anlayamadım...

Sevgili sensible bu ihtimali ben de düşünüyorum. Ayrıca aralarında çok fazla yaş farkı var bilmiyorum bir süre sonra ne olacak...

Sevgili mydecember, nisanurum, madam_tospaa ben de bu adama aynı şeyleri sordum sana ne kötülük yaptım dedim bunu hakedecek ne yaptım konken partilerinde mi gezdim erkeklerle mi fingirdedim yoksa suratına terlik mi fırlattım ne yaptım? Beni tanısanız anlarsınız inanın sabrettim o iş gezilerine çıktığında beni yanlız bırakıp gittiğinde aramadığında hep sabrettim bir kere neredeydin demedim... İştir ekmektir dedim katlandım.

Ve sonunda da ben kandırıldım... Ama bu yaptıkları iş başlarına çok bela açacak onların biraz Allah korkusu olan zaten anlar ne dediğimi, sizler anlarsınız ne kastettiğimi...

Ya dediğiniz gibi boşan o zaman değil mi.... ben ne olacak dediğimde bana sürekli biraz zaman verelim bakalım ne olacak birbirimize zaman tanıyalım diyip durdu beni bu süre içinde oyaladı bir de... Ben de ona inandım zaman verilecek zannettim adam gibi ayrılalım dese ayrılsak, ondan sonra ne halt ederse etsin ama parmağında o yüzük varken bunu nasıl yapabildi...

Belki çıkardı yüzüğünü o kızla beraberken... sembolik olarak... çünkü kız beni de yakından tanıdğı için herhangi bir kandırma niyeti yok yani... çünkü son zamanlarda bir de yüzük çıkarma modası çıkarmıştı 5 yıldır parmağında duran yüzüğü duşlarda çıkarmaya başladı... hoş şu anda ne onda ne bende yüzük yok.. 3 gün önce yüzüğümü çıkardım o da çıkardı. O yüzükleri satıcam ayrıldıktan sonra kendime bir tektaş alıcam sağ parmağıma... kendi kendime söz verdim... bu benim için yeni bir başlangıcı simgeleyecek...

geçmiş olsun çok üzüldüm ama her şeyde bir hayır vardır aldatımayı kimse haketmez aldatan suçlu olduğu için vicdanını rahatlatmak için seni suçlayacak tabii şuçluluk psikolojisi mutlakaki evlilikte bir şeyler yolunda gitmiyorsa her iki tarafında hataları vardır oturulup konuşulur çözüm aranılır bu çözüm aldatma değildir ama ne yaparsınki her kesin ahlak anlayışı bir değil üzülme diyeceğim kolay değil tabi onca yaşanmışlıktan sonra fakat önüne bak mutlaka unutursun çok dua et mazlumun duası geri çevrilmez bundan sonraki hayatın güzel olur inşallah sevip sevileceğin bir yaşantın olsun inşallah yalansız hilesiz

Bence de aldatan taraf suçlu.Aslında ara ara bende de bu düşünce baskın oluyor acaba diyorum ben mi yanlış yaptım ama cevabını kendime verebiliyorum aslında ben hata yapmamışım zaten bir sorun var eşiniz size bağlı biri değil yaptığı hareketlerde davranışlarda bir eksiklik var ve siz buna takılıp konuşmak için çözümlemek için oturup konuşuyorsunuz ama ya cevap vermeme yada başka şeylerle ilgilenme oluyor ardından ses yükseliyor çünkü karşı taraftan bir vurdum duymazlık,saygısızlık var şimdi hatalı kim oluyor ben mi yoksa o mu?kafamçokkarıştı

Ben eşimle artık 5 oldu sempatiksalakcinni evliyim,tabi 9 aydan beride ayrıyım daha doğrusu kovuldum :teytey:

Eşimin ilk vukuatı daha doğrusu benim bildiğim ilk vukuatı ben oğluma 6 aylık hamileyken oldu.Ben diyorum ki adam bana neden böyle davranıyor ne oldu falan günlerce özür diledim vs allahım sonra bir baktım benim cep telefonuma simkartını takmış kıza gönderdiği mesaj var ben aptal halen inanma ne kadar güveniyorsam diyorum ki sanırım askeri gönderdi sırnaşık şey sonra o söyledi bana aldattığını yoksa ben halen inanmıcam neyse hamilelik psikolojisi falan devam evliliğe.

Oğlum dünyaya geldi,işe başladım adam gene değişiyor 2 gün gelmedi eve ailesinin yanındaydı sanırım sonra geldi boşanalım dedi ben tabi gene yok dedim:roflol: zaman geçti geçti geçti toplam 15 gün,eşim dedi ki hayatımda başkası var git ben onu bu eve getiricem yoksa uyanmıcam adam söylemese laelaelaelaelae tabi bu dönem 3 hafta oldu ama ben bir zayıfladım tabi doğum kiloları da bu şekilde verildi şutarafagitti Eşimin şifrelerini biliyordum ben allahım arama motoruna bir yazdım o da ne sayfa sayfa maşallah :roflol: meğerse bu 2 seneye dayanıyormuş peki ben ne yaptım aldım bu sayfaları şifresiyle aldım mesajla falan hakarette vardı arada sözde ben aldatmışım oğlum ondan değilmiş falan gittim cumhuriyet başsavcılığına verdim kağıtları dava açıldı tedbir nafakası falan.

Şimdi nasılım iyiyim artık espriye vurdum herşeyi gülerek anlatıyorum yaşadıklarımı yoksa öncesinde ölmeyi bile düşünmüştüm.Eşyalarım onun evinde halen oğlumu 9 aydan beri sormuyor kedisi köpeği daha değerliymiş onun için ki benim oğlum şu an 15 aylık ortada boşanma davası da yok halen inşallah olur :delphin:

Kısacası aldatan taraf suçlu canım kendini sakın kötü hissetme düşünme bile sen yada ben yada bu durumu yaşayan kimse çok kötü olsa bile bu durumu haketmez.Umarım gelecek iyi günler getirir bu durumu yaşayan herkese bana getirmese de olur oğluma getirsin yeter :emir_bebek:

Herşey birgün düzelir yada geçer diyelim :enbuyukkk:

İlahi canım yaaa.. ağlama krizine girmiştim senin mesajın okuyup gülmeye başladım. ben de 5 yıllık evliydim tek fark çocuğum yok. ne kadar komik anlatmışsın... ağlayan bir insanı güldürdün ya Allah ta seni güldürsün inşallah...
Bir an önce ben de bu zamanları geçmek istiyorum. Ne kadar sürecek bilmiyorum, umarım çabuk olur... Zira çok acı çekiyorum ve bunun uzun sürmesini istemiyorum.

Herşey ALLAH tan yanlız bu nefsine uyan insanlara akıl sır erdiremiyorum.bu olayları ben yapanın yok

oluşu(manevi yönden)maruz kalanın ise hayattaki sabır sınavı diye düşünüyorum emin ol bitecek.

"GAM GELMEZ DEMEMıŞLER GAM EĞLENMEZ DEMıŞLER"

bu sıkıntı senden de gidecek er yada geç herkes hakettiğini bulacak için rahat olsun.

Herşey ALLAH tan yanlız bu nefsine uyan insanlara akıl sır erdiremiyorum.bu olayları ben yapanın yok

oluşu(manevi yönden)maruz kalanın ise hayattaki sabır sınavı diye düşünüyorum emin ol bitecek.

"GAM GELMEZ DEMEMİŞLER GAM EĞLENMEZ DEMİŞLER"

bu sıkıntı senden de gidecek er yada geç herkes hakettiğini bulacak için rahat olsun.

Ben senin için Allah'ın herkese nasip etmeyeceği bir nimettim çok yumuşak başlı ve uyumlu bir insanım her kadında olmayacak bir huy güzelliğine sahibim ve sen bu nimeti elinin tersiyle ittin üstelik benim kalbimi kırarak yaptın bunu bundan sonra başına ne gelirse bu davranışın yüzünden olacak dedim... Ama o anlamamıştır tabi çünkü gönlü başkasında... "evet sen çok iyi bir insansın bu yüzden bunları haketmiyorsun dedi... klasik cümleler :utangac: Bir yandan da düşünüyorum, bir yuvayı yıkacak kadar kötü bir kadından herşey beklenir...Ve böyle bir kadını bana tercih etti. Çok büyük vebal altına girdi çok...

bak sende herşeyin farkındasın o yüzden kendini üzmemeye çalış.en azından tesellin şu olsun

senin rahatlatmaya çalışacağın bir vicdanın yok:teselli:

ama karşındaki öylemi bütün bahaneleri şu an önüne serebilecek durumda neden vicdanı rahat değil.

Bence de aldatan taraf suçlu.Aslında ara ara bende de bu düşünce baskın oluyor acaba diyorum ben mi yanlış yaptım ama cevabını kendime verebiliyorum aslında ben hata yapmamışım zaten bir sorun var eşiniz size bağlı biri değil yaptığı hareketlerde davranışlarda bir eksiklik var ve siz buna takılıp konuşmak için çözümlemek için oturup konuşuyorsunuz ama ya cevap vermeme yada başka şeylerle ilgilenme oluyor ardından ses yükseliyor çünkü karşı taraftan bir vurdum duymazlık,saygısızlık var şimdi hatalı kim oluyor ben mi yoksa o mu?kafamçokkarıştı

Ben eşimle artık 5 oldu sempatiksalakcinni evliyim,tabi 9 aydan beride ayrıyım daha doğrusu kovuldum :teytey:

Eşimin ilk vukuatı daha doğrusu benim bildiğim ilk vukuatı ben oğluma 6 aylık hamileyken oldu.Ben diyorum ki adam bana neden böyle davranıyor ne oldu falan günlerce özür diledim vs allahım sonra bir baktım benim cep telefonuma simkartını takmış kıza gönderdiği mesaj var ben aptal halen inanma ne kadar güveniyorsam diyorum ki sanırım askeri gönderdi sırnaşık şey sonra o söyledi bana aldattığını yoksa ben halen inanmıcam neyse hamilelik psikolojisi falan devam evliliğe.

Oğlum dünyaya geldi,işe başladım adam gene değişiyor 2 gün gelmedi eve ailesinin yanındaydı sanırım sonra geldi boşanalım dedi ben tabi gene yok dedim:roflol: zaman geçti geçti geçti toplam 15 gün,eşim dedi ki hayatımda başkası var git ben onu bu eve getiricem yoksa uyanmıcam adam söylemese laelaelaelaelae tabi bu dönem 3 hafta oldu ama ben bir zayıfladım tabi doğum kiloları da bu şekilde verildi şutarafagitti Eşimin şifrelerini biliyordum ben allahım arama motoruna bir yazdım o da ne sayfa sayfa maşallah :roflol: meğerse bu 2 seneye dayanıyormuş peki ben ne yaptım aldım bu sayfaları şifresiyle aldım mesajla falan hakarette vardı arada sözde ben aldatmışım oğlum ondan değilmiş falan gittim cumhuriyet başsavcılığına verdim kağıtları dava açıldı tedbir nafakası falan.

Şimdi nasılım iyiyim artık espriye vurdum herşeyi gülerek anlatıyorum yaşadıklarımı yoksa öncesinde ölmeyi bile düşünmüştüm.Eşyalarım onun evinde halen oğlumu 9 aydan beri sormuyor kedisi köpeği daha değerliymiş onun için ki benim oğlum şu an 15 aylık ortada boşanma davası da yok halen inşallah olur :delphin:

Kısacası aldatan taraf suçlu canım kendini sakın kötü hissetme düşünme bile sen yada ben yada bu durumu yaşayan kimse çok kötü olsa bile bu durumu haketmez.Umarım gelecek iyi günler getirir bu durumu yaşayan herkese bana getirmese de olur oğluma getirsin yeter :emir_bebek:

hah hep aynı bahane mi yaa bu askerlerde... benim eşimde simkartını yakaladığımda askerimin simkartı demişti çok güldüm .. hepsi sanki bunların bir tornadan çıkmalar...
bu arada bu 5. yıla çok dikkat etmek gerekiyor demekki bizimde evliliğimiz ben doğum yaptıktan 3 ay sonra aldatmayla sonuçlandı.. ve bizde 5. yılımızdaydık...

hah hep aynı bahane mi yaa bu askerlerde... benim eşimde simkartını yakaladığımda askerimin simkartı demişti çok güldüm .. hepsi sanki bunların bir tornadan çıkmalar...
bu arada bu 5. yıla çok dikkat etmek gerekiyor demekki bizimde evliliğimiz ben doğum yaptıktan 3 ay sonra aldatmayla sonuçlandı.. ve bizde 5. yılımızdaydık...

Seninki rütbeli personel miydi? Korkmaya başladım şimdi. 10 yıldır askeriyede çalışıyorum Svl.memur olarak, allahtan bişeyle karşılaşmadım, ama esas tehlikeli zamanlar şimdi başlıyor demek.

Seninki rütbeli personel miydi? Korkmaya başladım şimdi. 10 yıldır askeriyede çalışıyorum Svl.memur olarak, allahtan bişeyle karşılaşmadım, ama esas tehlikeli zamanlar şimdi başlıyor demek.

Hiçbirşey aldatmayı haklı kılamaz.Madem mutlu değil veya gözü başkalarında , boşansın ne yaparsa yapsın .Kişi mutsuz olduğunda " kadın veya erkek " hiç farketmez , aldatmayı düşünecekse , zaten hiç evlenmemeli .

arkadaslar çok güzel ifade etmişler..
sana destek olmuşlar..
aldatmanın mazereti olmaz.. senin zerre kadar hata payın olduguna inanmıyorum bunun mazaretinde..

kaldı ki bir yıldır sürüyormuş.. aldatmanın bir seferi,10 seferi bir diyemeyeceğim. eşin maalesef yoldan çıkmış ve bunun senle alakası yok. hiç boşuna kendini üzme..

yanlız bir mesajında okudum. alıntı yapamadım kusura bakma...
sadece eşime makyaj yaparım vs demişsin.
benden sana tavsiye; yarın başka ilişkilerin olur,başka bir evliliğin olur. eşini dünyanın merkezine koyup, o dünyayı da onun etrafında döndürme ki eşin hata yaptığında bu denli yara alma..
bu dünyanın merkezinde sen varsın, ve dünya senin etrafında dönüyor!
kendin için giyinecek,süslenecek,ve yaşama tutanacaksın..
sen bu dünyaya kendı hayatını sürdürmek için geldin. senin misyonun hiç bir erkeğin pervanesi olmak değil güzelim.

hayatı dilediğin gibi yaşaman dileğiyle..

Back
X