Evlilikte aşk ??

23 yaşındaymış gördüm. Canım cocuk bu daha bırak bunu. Senin yaşında 23 ama iste onun en az 30 hadi 28 falan olmasi iyi olmazmi..
Erkek adam dedigin hafif bitirim yada nasi desem ağırbaşlı olmalı bence boyle cocuk gibi giyiniyor falan ben olsam sogurum yaaaa bu nee
Off hayal dünyasında yasiyor galiba sana evlenelim falan dedi mi? 5 6 aya kadar nişan yapma meselesi nerden çıktı.

Evet karakterle ilgili ama ergenlik döneminin beyindeki etkileri 24-25 yaşa kadar devam eder. O yüzden karakter de tam oturmamış oluyor o dönemde.
Kadinlarda da mi devam eder peki yoksa erkeklere özgü bir durum mu acaba 40 yasinda ergenlige girenleri de duymustum

Eger ki sana deger veriyorsa zamanla hislerin degişebiliyor. Ben de başkasını severken eşimi tercih ettim ama eşimi daha çok sevdim, böyle Olacagına da hiç tahmin etmezdim.

Bana göre de yaptıgı şey fedakarlık. Eger herkes yapıyor olsaydı herkes mutlu olurdu, kimse ilgiden yoksun olmazdı. Bunlar önemli işaretler. Erkeklerde bu tür davranışlar görülmüyor artık, genelde bayanlar fedakarlık yapıp karşı tarafın ayagına giden oldu.

Biz 22 yaşındayken tanıştık eşimle ayrıca, 23 de evlendik. Zaman geçtikçe benim eşim de olgunlaştı ve ben de rahat bir şekilde yönlendirebildim her bakımdan. Yaşı büyük olsa bu zor olurdu

Ilk olarak telefonla konustugun icin ve telefonda guzel konustugunuzdan dolayi kendi hayal dunyanda onu bir yere oturtmussun karsina gelince de o hayallerindeki kisi olmadigini anlamissin bana kalirsa. Mimikler gulus durus telefonla anlasilmiyor maalesef. Bir kere gormekle cok cok beyefendi evlendiginde seni el ustunde tutup tutmayacagini anlaman icin yeterli degil. Cok emin konusmussun bana kalirsa. Iyi tani derim.hayirlisi olsun hakkinizda.

Kadinlarda da mi devam eder peki yoksa erkeklere özgü bir durum mu acaba 40 yasinda ergenlige girenleri de duymustum

İki cinsiyet için de geçerli. 25'e kadar özellikle davranışı etkileyen bölümler gelişip değişmeye devam ediyor.
Bu da karar verme, plan yapma, risk alma, dürtü kontrolü vs gibi birçok şeyi etkiliyor. O yüzden insan 20'lerin başında her şeye bodoslama atlarken 30'a doğru bir durulup mantığını daha fazla dinliyor.
Tabii toplumsal cinsiyet rolleri ve dayatılan kalıplar da var. Bu da davranışlarımızı etkiliyor.

25'ten sonra değişim devam ediyordur mutlaka ama karakter büyük ölçüde şekillenmiş oluyor.
40'ında hala ergen ergen davranan abiler de var. Olmayınca olmuyor işte :)

Ben 27 yaşındayım daha yeni yeni bu durtulere sahip cikma olayi başladı bende. Tam sayılmaz hatta.Hala herseye bodoslama atlama da vardi bende oda bu sene düzeldi. Ay ben ergen ruhluymusum aslinda .
Benim babam 70e dayanmis hala ergen :) dedigin gibi olmayinca olmuyor biz ailecek ergen olabiliriz. Ciddiyim suan ha hahahahaha kendimi sorguluyorum suanda. Cok aşırı ani karar verme devam ediyor mesela. Acaba yillar beni olgunlastirir mi

Ailece çocuk ruhlusunuz demek ki, ne güzel işte

Bi şeyler hissedilmeden evlenilmez canım zaten benim eşim öyle acele ettirmedi zaten bi kaç ay normal zaman geçirdik sonra zten kendine aşık etti yani. Nişanlandigımda evlendiğimde çok seviyordum ben. Karşındakine baglı bu zaten. Ben sadece dış görünüştensr karakter daha önemli diyorum. Yani insan karakterine aşık olunca dış görünüşü zaten sana kusursuz görünür

Belki bende öyle hissederim dış görünüşe takılmayım dimi

Aşık olarak evlendigin kiside de bu ozellikler ykksa buvfea da ask kalmiyor. Evlilik icon cok iyi bir adam diyosaniz evlendiginizde zamanla her yaptigina aşık da olabilirsiniz. Ama sadece aşk evlilik yürütmüyor

Belki bende öyle hissederim dış görünüşe takılmayım dimi
Tabiki takılma evlilik için tek bi şeye takılmak dogru deil sadece bu çocuk için demiyorum yani genel olarak karşına çıkan kişiye tanımak için şans ver aaa bu benim tipim deil deyip kestirip atma belki Çok güzel anlaşacaksın. Ben eşime aşık olmadıgım dönemlerde bile birlilteyken o kadar eğleniyodukki tam benim kafamdandı. Bana sevgisi degeri benim zamanla hoşuma gitti. Ve evet dedim. Sevgili olunca git gide aşık oldum ve şimdi hiç pişman deilim. Dış görünüş inan hiç önemli deil ben ona baktıkca bakasım geliyo. İnsan anlaşınca sevince yetiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…