İstanbul ile Ankara arası 14 saat mi
Sev yada sevmeden evlen diyemem. zamanla kim kimin ne olacağı belli olmaz ki..
Ha ayrıca çok sevince de ne olacağı belli olmaz.
Sevmeden evlensende belli olmaz tecrübe etmek lazım.
Otobüsle 7 saat gel 7 saat dön olabilir belki :)ya direkt buna takıldım. istdan ank ya 14 saatte geliyorsa işin iş konu sahibesi:)
ya direkt buna takıldım. istdan ank ya 14 saatte geliyorsa işin iş konu sahibesi:)
Evet ya o kadar yoldan geldi bnm için falan demiş konu sahibi..ya direkt buna takıldım. istdan ank ya 14 saatte geliyorsa işin iş konu sahibesi:)
Merhaba herkese. Burda gerçekten çok mantıklı akıllı kişiler var herkesin yorumu fikri benim için çok değerli şimdiden teşekkür ederim.
24 yaşındayım üni mezunuyum atanmak için uğraşıyorum.
Birisi benimle tanışmak istedi arkadaşımın nişanında görmüş ama ben onu görmedim. Kendisi ist yaşıyor polis.
Ben ankara dayım. 3 hafta kadar konuştuk acaip güzel anlaştık hem eğlendik hemde çok ciddi planlar yaptık görüşmeden bi anlamı yok dedim her seferinde ama çok da etkilendim. Neyse 3 hafta sonunda sırf benim için çıktı geldi 14 saat yol çekti. Çok düzgün efendi sadık bana aşırı düşkün olabilecek biriisi.
Yalnız karşıma gelince bi şey fark ettim sandığım kadar özgüvenli, baskın biriisi değil biraz da giyimi vs çocukça geldi konuşurken ki heyecanım söndü ama tam anlamıyla hayır olmaz yapamam demedim.
Ben daha kıpır kıpır konuşkan pratik bi tipim ama o ağır durıyor telefonda konuşurken öyle değildi halbuki.
Sonuç olarak içimdeki heyecan söndü aşık olacağımı düşünmüyorum ama evlilik açısından baktığımda gözünün içine bakacak seni her anlamda düşünecek kırmamaya özen gösterecek birisi. Çok efendi, düzgün karekterli bundan eminim.
Sorum şu, sizce onunla ciddi adımlar atmak için devam mı etmeliyim? 5 6 ay sonra nişan yapmak istiyor. Evlilik nasıl bi şey bilmiyorum zaten öyle çok aşık olarak evlenmiyor mu insanlar? Önemli olan size değer veren sevip sayacak birisi olması mı?
O kadar yolu çekip yanıma gelmesi beni çok etkiledi onu da böyle elimin tersiyle Red etmek istemiyorum her zaman insanın karşına iyi niyetli biriisi çıkmıyor.
Ve onu kesinlikle üzmek istemiyorum.
Peki sizce ben şimdi ne yapıcam??
Kız öyle desene sabah sabah devrelerim yandıOtobüsle geldi. 7 saat geliş aynı gün 7 saatte dönüş toplam olarak yazdım
Zamana bırakın.
3 hafta, birisinin ne kadar efendi, düzgün, evlenilecek biri olduğunu anlamak için çok yetersiz bir süre.
Üstelik daha 1 defa yüz yüze gelmişsiniz.
Evlilikte aşk önemli bence. Hiçbir şey hissetmiyorsanız devam etmeyin derim.
Ama aşka dönüşebilecek hisleriniz varsa akışına bırakın.
Tanıdıkça hisler artabilir veya "bu ne biçim bi tip" deyip birinizden birinin kaçması gerekebilir.
Evlilik aceleye gelmeyecek bir şey. Sizin yaşınızda acele etmeye hiç gerek yok zaten.
Aile yapısı olarak çok da küçük, genç bi yaş değil maalesef piskolojik baskı var çevremden ailemden olmasa da arkadaşlarımdan, akrabalarımdanŞuan için önceliğiniz atanmak olsun bence. Ayrıca yaş itibariyle “Aşık olmadan evleneyim amaaan “ demek için fazlasıyla gençsiniz bence ,acele etmeye gerek yok. Ciddi kararlar almadan tanıyın bence.
Bu arada gayet aşık olarak evlendim hala da aşığım. Çok ütopik birşey değil bu. Olabiliyor/oluyor yani.
Kız öyle desene sabah sabah devrelerim yandı
hızlı trenle bi denesinOtobüsle geldi. 7 saat geliş aynı gün 7 saatte dönüş toplam olarak yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?