Evlilikte aşk ??

Bende çevremden bi şeylere şahit oluyorum erkekler kadınlara göre daha zor sadık kalıyor beni seven iyi bi insan olmasını göz önünde tutsam hata mı ederim diye düşünmüştüm

Telefonda konuşurken dedim ki işte bu gayet özgüvenli konuşkan esprili mantıklı ruh ikizim gibi bi şey olduğunu düşündüm karşıma gelince mütevazi bi giyim şekli çekingen bi tavır ve yüz şekli yüzü çok büyük fotoğraflarda öyle durmuyordu. Ama gözleri ve fiziği iyiydi benim kafam allak bullak

zamana bırak kardeşim ve içine sinmiyorsa asla evet deme olur ya kafana takılan olur ya da sonradan değişir olur işte onlar var ya onlar olmuyor yani abla tavsiyesi.

Baskınlıktan kastım mesele dün bi mağazaya girdik alması gereken bi şey vardı. Önden adım atan çalışanlar konuşan ben oldum. Bunu fark ettim sustum bakalım napıyo diye. bekledi benim konuşmamı ben bundan nefret ederim

ama sen başta atlamışsın yani adamın ilk konuşmasına izin vermeyince o da seni kesmek istememiş ki

o aşamadan sonra senin konuşmanı beklemesi olağan

sen baskın bir karaktersin ilk buluşma şehir de sana ait bana hiç garip gelmedi adam

susmuş zira sen hep ilk konuşan ilk harekete geçen olmuşsun o da öyle yapsaydı ego savaşı gibi olurdu ortam

sakince ölç biç değerlendir

Itici değil hoşuma giden taraflarda var o yüzden kafam karıştı zaten insan kendini bilir hiç hoşlanmasam beğenmesem üzerinde durmam. Ama kafama takılan gözüme batan taraflarda var. Acaba mi diyorum işte. Içim tam anlamıyla sinmedi.

Bu konu da size hak veriyorum haklı olabilirsiniz benim bulunduğum şehir ve ilk defa gelmesinden ötürü bana bıraktı geri planda durmuş ya da piskolojik olarak da öyle etkilenmiş olabilir.

Ozman biraz daha zaman taniyin icinize sinmiyorsa

3 hafta cok kisa ne anladin ki hemen.
Ben 8 yil emin olamadim.
Ve evet ask onemli. Esim bana asik ben onu seviyorum.dengeledik gidiyor iste

3 hafta cok kisa ne anladin ki hemen.
Ben 8 yil emin olamadim.
Ve evet ask onemli. Esim bana asik ben onu seviyorum.dengeledik gidiyor iste

8 yıl geçirebilmişsiniz daha ne olması gerekiyor ki emin olmak için

Hatun almak öyle kolay değil. İstiyorsa gelecek tabi ki iş güç ayarlanır. Ben mersindeydim, eşim istanbulda. 3 sene boyunca sürekli geldi. Hatta hamile kalıncada kabul etti, mersine yerleştik. Çok yumuşaksın, çaktırırsan fena kullanır. Erkek milletine tavizin bir sınırı olmalı yoksa istedikçe isterler. Özel olacak ama ben 27 yaşına kadar çok düşünceli, çok iyi niyetli ve tatlı davrandım erkek arkadaşlarıma. Ya terk edildim, ya aldatıldım yada kıymetim olmadı. Son erkek arkadaşıma tabiri caizse köpek çektim, kendisi peşimden çok koştu, şu anki eşim bu başka bir başlık ama ay kıyamam geliyor falan tavrında olma. Geleceksin tabi de çık işin içinden.

Kilometre bazında düşünmeyin bence bu işler kilometre aşmakla olmuyor Benim eşim de polis bu arada. Biz 3 sene flört sonrası aşk evliliği yaptık. 4 yıldır evliyiz. Şuan sizin için nişan vs konuşmak için çok erken. En az 1 sene flört etmeden adım atmamanızı öneririm. Polis eniştenin daha iyi bilmesi lazım acele gidenin ecele gittiğini

Ahhaha 3 yıldır görevde ablası daha yeni ondan mı ki

Öncelikle 3 haftada nasıl ideal eş adayı olduguna karar verebildiniz? 3 haftada dolaptaki et bile kokmaya baslamaz.
Ankara İstanbul mesafesi gidilmeyecek mesafe değil, biz her resmi bayramda anitkabir ziyareti yapiyoruz, gayet kolay bir yok, tuzladan esenyurta gidecegime İstanbul'dan Ankara'ya giderim. Yani boyle basit seyleri gozunuzde cok buyutmeyin.
Ve evet asksiz evlilik olmaz, evlendiginiz adamla yatacaksiniz unutmayın, hasta olunca bakacaksiniz vs vs ask olmadan iciniz almaz.

Yani aslında bu hayattan ne beklediğine göre değişir. Şimdi bazı kadınlar çok dominant olmak ister , bazı kadınlar da erkek önde olsun her daim der. Dediğin gibi işinde gücünde , kendi aleminde bir adamsa ben olsam ,ki öyle yaptım , tanımaya devam ederim .
Muhakkak daha evvel konuştuklarınız olmuştur. Sizde biliyorsunuz bu devirde düzgün , dürüst ve güvenilir birini bulmak samanlıkta iğne aramak gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun . Ama emin olmadan asla acele etmeyin.

Canım bu zamanda düzgün insan bulmak çok zor giyim kuşam herşey değişir zaten evlilikte fedakarlık değilmi karsılıklı emin ol zamanla herşey yolunu bulur bu hayatta herkesin bi şansı var bence birlikte herşeyin üstesinden gelirsiniz bulduysan kaybetme.

Sadece 1 defa buluşmuşsunuz. İlk defa yüz yüze gelince hani olurya heyecandan insan kendi olmaktan dışarı çıkabilir. İlk buluşmadaki görüşler evet baki kalıyor, bir sorun çıksa zaten başta böyleydi denebiliyor. Ama eğer sıkıntı tek buysa hareketlerini çözebilmek adına bir kez daha buluşun. Bana acele karar veriyorsun gibi geldi.

Bi kez daha görüşmek için en az 2 3 hafta daha zaman lazım. Ve arkadaş aşırı bi duygu seli yaşıyor çok seviyorumlar ölüyorumlar boğdukça boğuyor beni bir an önce karar vermek zorundaymışım gibi hissediyorum ve sanırım onu fiziksel olarak tam anlamıyla beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…