Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selam evliliğinizdeki aşkın derecesi nedir? filimlerdeki gibimidir evliliklerde aşk yoksa aşk hayatı bölüşmeye ortak yaşamaya yerini saygıya mı bırakmıştır? hala sevgili olduğunuz dönemlerde ki gibi tutkulu aşıkmısınız birbirinize ?
çok mutlu olacak bebeğiniz kendisiyle oun oynayan babası ve babasını seven annesi var :) her çoçuk bu kadar şanlı olmuyor ne yazıkkı
aşk değil canım yaa başka bir şey başka türlü bir bağlılık..bazen çocuğum gibi bazen arkadaşım bazen aşkım gibi...ama korkunç güçlü bir his onsuz yaşayamam gibi geliyor çoğu zaman...sevgi galiba, kıyamama, özlem ama ben artık ilk zamanlar olduğu gibi heyecandan ölmüyorum:)) ama bu çok daha başka ;efsunlu birşey:))
bazen bende düşünüyorum bunu...
alışkanlık mı acaba ? mesela bazı insanlar asla ekmek olmadan yemek yiyemez onun gibi bişey mi ama ne olursa olsun böyle bağımlı olmak çok güzeldir birbirinize :)
aşk değil canım yaa başka bir şey başka türlü bir bağlılık..bazen çocuğum gibi bazen arkadaşım bazen aşkım gibi...ama korkunç güçlü bir his onsuz yaşayamam gibi geliyor çoğu zaman...sevgi galiba, kıyamama, özlem ama ben artık ilk zamanlar olduğu gibi heyecandan ölmüyorum:)) ama bu çok daha başka ;efsunlu birşey:))
bazen bende düşünüyorum bunu...
alışkanlık mı acaba ? mesela bazı insanlar asla ekmek olmadan yemek yiyemez onun gibi bişey mi ama ne olursa olsun böyle bağımlı olmak çok güzeldir birbirinize :)
9 aylik evliyim esime hala asigim bakarim icim titrer uzaktan gorurum heycanlanirim kizarir utanirim cok seviyorum esimi
Cennetyarim özel mesaj hakkım yok oyüzden burdan yazıyorum. Üzülme, bu dünyanın sonu değil. Biz onlarla doğmadık, onlarsız da yaşayabiliriz ve yeniden sevebiliriz. Özgüvenini sakın yitirme, kendini ezdirme. Ben çok uğraştım onun için ama ne kadar fedakarlık yaparsan o kadar az seviliyorsun.11 yıllık evliyim, evliydim diyelim çünkü terk edildim. Hala seviyorum, ama onun için aşk bitmiş ki terk edildim.