Yani söylemese bile direk bu şekilde,ben böyle alışığım gibi cümleler kurunca bende yapmadan edemiyorumHer gun uc cesit yemegini hazir istiyor ha nerenin pasasi bu?
Yapmamalisin. Şunca yazdigin sey icinde o senin icin ne yapıyor? Senin alıştığın tarzda kaldi mi ki sen onu gördüğünden geri koymuyorsun?Yani söylemese bile direk bu şekilde,ben böyle alışığım gibi cümleler kurunca bende yapmadan edemiyorum
Son senem idare ederim dedim ama edemezmişim onu gördümAh be kuzum. Demeyin diyorsun da daha okulun bitmeden neyin acelesiydi bu ? Sorduğuna cevap verecek olursam da, hayır. Kesinlikle bu evlilik normal değil
Biraz onun peşimden koşmalari biraz Aile baskısı,annemin psikolojik sorunları vardı anlaşamiyorduk ve bu cocukla evlenmemi çok istedi çok diretti,aslında iyi biri evet ama ben mutlu olamıyorumOrtak bi tarafın olmayan adamla okul bitmeden evlenecek kadar nasıl bir akıl tutulması bu.
İste bende bunu hissediyorum ve bu duygu beni yiyip bitiriyorOnun için amaç evlenmekmiş ve evlenmiş. Gerisi önemli değil artık. Hedefine ulaşan insan rahatlıgı bu. Ömür boyu da böyle olacak.
Onunla ilgili beklentiye girmesen kendini baska bişeye yoğunlaştırsan dicem onlarda boş.
İnsan severek evlenince hep bi balayı tadı istiyor. Haklısın
Normal olmayan hiçbir ortak noktanızın olmadığı, beraber güzel anılar biriktiremeyeceğiniz bir adamla evlenmeniz. Yani siz hatalısınız bana göre. Bunu bile bile evlenmişsiniz. Sonrada evliliğin ciddiyetinin farkına varınca şikayet ediyorsunuz maalesef. İşte bu yüzden evlenmek basittir ama ruh eşini bulmak çok zordur.Herkese merhaba
Yeni evliyim evliliğimizin ilk ayları köyde geçti bağ bahçe işleriyle,onlar bitti evime döndüm derken üniverste başladı yine bir yoğunluğa girdim son sene de olduğum için stajlar,dersler, ev sorumluluğu derken yoğun bir hayatim var.
sıkıntım şu ki
Yeni evliyiz ama çok monotonuz normal mi diye çok düşünmeye başladım.
Her gün yaptığı şey işten gelip yemeğini yiyip ,çayını alıp koltukta tv izlemek.Maddi sıkıntılarımız var geçim yönünden kiradayiz benim okul masraflarim filan derken hadi dışarı çıkalım bile diyemiyorum.,zaten o da hiç cikmak istemez hep yatmak ister yoruluyorum diyebersber hiçbir sey yapamıyoruz konuşamıyoruz bile sus pus oturuyoruz.Ortak hiçbir yanımız yok.Gel kitap okuyalım desem gelmez,ders çalışıyorum merak bile etmiyor sen napiyorsun diye elinde telefon hep oyunda.Önceden güzel sözler söylerdi,seni seviyorum bile duymuyorum artık ağzından ben dersem söylüyor.
Evdeki tek işim temizlik yemek çamaşır ve gece olunca yatış hayatımız bundan ibaret.
Haftasonu da köyde çünku köy işleri hiç bitmiyor yani haftasonu da beraber çıkamıyoruz bir şeyler yapamıyoruz.
Bazen ne zorum vardı da evlendim diyorum.Cok sevdim çok severek evlendim ama bu hayat beni çok üzüyor bu evlilik beni mutlu etmiyor.Eşime sürekli daha 7 aylık evliyiz çok monotonuz konuşmuyoruz,ortak bir tarafımız yok desem de evet diye gecistiriyor.Napsam bilmiyorum tek istediğim okulu bitirmek ve bu psikoloji beni çok yoruyor.Içimi dökmek istedim sadece erkenden evlenirsen böyle olur demeyin lütfen.
Bir hevesle çok sevdiğimi düşünerek evlendim,seviyordum da aslında evlenmeden önce dışarı çıkar dolasirdik çünkü başka buluscak yerimiz yoktu ama simdi hep bu sekildeyiz ve ben böyle kalmaktan korkuyorumNormal olmayan hiçbir ortak noktanızın olmadığı, beraber güzel anılar biriktiremeyeceğiniz bir adamla evlenmeniz. Yani siz hatalısınız bana göre. Bunu bile bile evlenmişsiniz. Sonrada evliliğin ciddiyetinin farkına varınca şikayet ediyorsunuz maalesef. İşte bu yüzden evlenmek basittir ama ruh eşini bulmak çok zordur.
Alıp karşına konuş anlat seni seviyorum ama benim geçirmek istediğim evlilik hayatı bu değil de eğer senin için buysa benimle olmaz de ayrıca çocuk yapmak için acele etme çünkü bu piskolojinin üstüne birde çocuğun olursa daha kötü hissedersin sadece kendi değerini bil senin için en değerli kişi sen ol canın istemiyorda yemek yapmak temizlik yapma yaşın küçük çok hassassın bende aynı yoldan geçtim seni anlıyorumHerkese merhaba
Yeni evliyim evliliğimizin ilk ayları köyde geçti bağ bahçe işleriyle,onlar bitti evime döndüm derken üniverste başladı yine bir yoğunluğa girdim son sene de olduğum için stajlar,dersler, ev sorumluluğu derken yoğun bir hayatim var.
sıkıntım şu ki
Yeni evliyiz ama çok monotonuz normal mi diye çok düşünmeye başladım.
Her gün yaptığı şey işten gelip yemeğini yiyip ,çayını alıp koltukta tv izlemek.Maddi sıkıntılarımız var geçim yönünden kiradayiz benim okul masraflarim filan derken hadi dışarı çıkalım bile diyemiyorum.,zaten o da hiç cikmak istemez hep yatmak ister yoruluyorum diyebersber hiçbir sey yapamıyoruz konuşamıyoruz bile sus pus oturuyoruz.Ortak hiçbir yanımız yok.Gel kitap okuyalım desem gelmez,ders çalışıyorum merak bile etmiyor sen napiyorsun diye elinde telefon hep oyunda.Önceden güzel sözler söylerdi,seni seviyorum bile duymuyorum artık ağzından ben dersem söylüyor.
Evdeki tek işim temizlik yemek çamaşır ve gece olunca yatış hayatımız bundan ibaret.
Haftasonu da köyde çünku köy işleri hiç bitmiyor yani haftasonu da beraber çıkamıyoruz bir şeyler yapamıyoruz.
Bazen ne zorum vardı da evlendim diyorum.Cok sevdim çok severek evlendim ama bu hayat beni çok üzüyor bu evlilik beni mutlu etmiyor.Eşime sürekli daha 7 aylık evliyiz çok monotonuz konuşmuyoruz,ortak bir tarafımız yok desem de evet diye gecistiriyor.Napsam bilmiyorum tek istediğim okulu bitirmek ve bu psikoloji beni çok yoruyor.Içimi dökmek istedim sadece erkenden evlenirsen böyle olur demeyin lütfen.
Konuştum cok söyledim ama bir işe yaramıyor sanki,ne yapmalıyım bilmiyorumAlıp karşına konuş anlat seni seviyorum ama benim geçirmek istediğim evlilik hayatı bu değil de eğer senin için buysa benimle olmaz de ayrıca çocuk yapmak için acele etme çünkü bu piskolojinin üstüne birde çocuğun olursa daha kötü hissedersin sadece kendi değerini bil senin için en değerli kişi sen ol canın istemiyorda yemek yapmak temizlik yapma yaşın küçük çok hassassın bende aynı yoldan geçtim seni anlıyorum
O zaman korkut bir süre babanın evine git biraz ayrı kalın bu süreçte evliliğini düşün onsuz ne durumdasın bak çünkü böyle bir ömür geçmezKonuştum cok söyledim ama bir işe yaramıyor sanki,ne yapmalıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?