Evlilikte Bütçe ve Hesap Ödeme Adabı

başlıkla konu biraz alakasız olmuş. çünkü evlilik ayrı flört sevgililik daha ayrı bi durum. evlilikte sen ben kalmıyor kimde para varsa o ödüyor. diğerlerinde ise herkes kendi hesabını ödedin ya da bi ben bi karşı taraf. ilk buluşmada hesabı size ödetiyorlarsa da uzak durun derim. fena sekilde cimrilik alameti. insan en azından ödemeye yeltenir bi teklif eder. hem görgüsüzlük hem cimrilik bana göre

bana arkadaşın söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim demişler.

konuyu okurken utandım.

Ya ben dün öderim diye atladım da pişman oldum adamdan da inanılmaz soğudum bugün hesabı ödemeyen yarın evi arabayı bana aldırır kendi oturur yok öyle yağma

Ya zaten cimri dedim çocuğa da bana hep cimri tipler geliyor, artık adamları Nusrete götürüp tuvalete gideceğim diye kaçacağım...

başlangıcı arkadaşça görüşerek mi yapmak istiyorlar acaba? Yani böyle hemen erkek kadın toplumsal rollere girmeyelim diye mi düşünüyorlar? Ya da çıtkırıldım bir yanınız yok belki?
Çıtkırıldım yanım Yok ama kaç defadır kullanıldım yeter artık yani , diğer kızlar evinden alınıp evine bırakılıyor, tuvaletlerde erkeklerle birlikte olmuş kızlara istedikleri alınıyor, bundan sonra buluşur buluşmaz hesap senden mi diyeceğim...

Ankaraaaaa , kız arkadaşlarım da cömert Ankaralı erkek görmedik diyorlar bu kızlar Bilkent’te ODTÜ’de okumuş kızlar.

bilkentli kızlar ilk buluşmada erkeğe hesap ödetmezler ama :) en azından ödemeyi teklif ederler ki karşı taraf genelde karşı çıkar.

bilkentli kızlar ilk buluşmada erkeğe hesap ödetmezler ama :) en azından ödemeyi teklif ederler ki karşı taraf genelde karşı çıkar.
Erkekler ödemeye yeltenmiyormuş ki Ankaralı eli açık insan pek görmedik diyorlar , zaten millet bir tuhaf olmuş

Erkekler ödemeye yeltenmiyormuş ki Ankaralı eli açık insan pek görmedik diyorlar , zaten millet bir tuhaf olmuş

doğma büyüme ankaralıyım, sevgilim de öyle. bahsettiğiniz okulda da okudum. hatta bilkentin yarısından fazlası ted çıkışlıdır ben de öyleyim okulun genel profiline hakimim.

bilkentte tam anlamıyla fakir öğrenci olmaz. paralı okuyanın zaten parası vardır, burslu okuyanı da okul çok güzel geçindirir. 1200 liraya yakın burs verir. yani hiç içtiği kahveyi ödeyemeyecek bir öğrenci görmedim bilkentte. illa ki yelteniyorlardır en azından kendi içtiklerini ödemeye.

ve bilkentin kendine ait siteleri var oraya göz atarsanız gold digger (bence arkadaşlarınız biraz öyleymiş) olmanın ilk kuralı önce karşıdaki kişiyi "onu kullanmadığına" inandırmaktır. yazısız bir kural bu. hatta bu kulaklarım "çocuğa iki ayda bin lira harcadım abi bundan sonra ne istesem alır o" diyen kız duydu hem odtü hem bilkentte. arkadaşlar yanlış yoldan yürüyor, siz onları örnek almayın. Bu tarz konulara çok kafa yormak dışardan güzel görünmüyor :)

ankaranın da gayet kendini iyi yetiştirmiş, cömert erkekleri var bu arada.

Bende bilkent bilgisayardan mezunum da ifşa olmamak için söylemek istememiştim de , sonra bir süre yurtdışına gittim orada ödeten olmadı bana.

Bende bilkent bilgisayardan mezunum da ifşa olmamak için söylemek istememiştim de , sonra bir süre yurtdışına gittim orada ödeten olmadı bana.

valla ne tesadüf. ben de bilkent bilgisayarda okuyup yurt dışına geçtim. asıl burada cömert erkek yok denecek kadar az. yemek yiyoruz topluca adam 17.50 tutan yemeği bile ikiye bölüp yarısını sevgilisinden alıyor. ankarada hiç yaşamadım bunu. özellikle bilkentte hiç olmadı. ama ben kimseden böyle bir beklentiye girmemiştim. dediğim gibi bence bu konuyu çok kafaya takmak güzel olmuyor akışına bırakmak daha iyi.

ki bilkentte humanity dersi almış olmanız lazım orda geniş geniş konuşulur bu konu. :)

İşte bana da İngiltere'de bir sürü ısmarlayan oldu :) Ben hangi ülkeye gittiniz merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…