- 12 Ağustos 2018
- 147
- 159
- 103
- 33
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Ankaraaaaa , kız arkadaşlarım da cömert Ankaralı erkek görmedik diyorlar bu kızlar Bilkent’te ODTÜ’de okumuş kızlar.P PortakalSevgisi bu arada hangi şehirde yaşıyor bu erkekler :)) İstanbul mu? Ona göre tespit kasacağım
Ne alaka ? Laf sokmak için girmişsin tatlım istersen başka konulara geçbana arkadaşın söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim demişler.
konuyu okurken utandım.
Ya ben dün öderim diye atladım da pişman oldum adamdan da inanılmaz soğudum bugün hesabı ödemeyen yarın evi arabayı bana aldırır kendi oturur yok öyle yağmaNormal ortaminizda boyle biliniyorsaniz olabilir. Cok yeltenmeyin bence suan ilk bulusmalariniz erkek odemesi kural gibi bisey. Benimde esim cok hesap odeme meraklisidir. Arkadaslari bile alismis kimse cuzdana atmaz elini ve yadirgamazlar ama bunun sebebi esim
Ya zaten cimri dedim çocuğa da bana hep cimri tipler geliyor, artık adamları Nusrete götürüp tuvalete gideceğim diye kaçacağım...Yerinde olsam bu kisiyle bidaha bulusur yer icer hesabi kitler kalkar giderdim bidaha da gorusmezdimya bence hep erkek odememeli ama bayana daha hafif hesaplar birakilabilir. Mesela yemek yenir erkek oder sonra kahveye gidilir bayan odeyebilir. Oda baya itis kakis bayan israr etcek oyle . Erkek cebinden cikarcak o cuzdani.
Ne alaka ? Laf sokmak için girmişsin tatlım istersen başka konulara geç
Çıtkırıldım yanım Yok ama kaç defadır kullanıldım yeter artık yani , diğer kızlar evinden alınıp evine bırakılıyor, tuvaletlerde erkeklerle birlikte olmuş kızlara istedikleri alınıyor, bundan sonra buluşur buluşmaz hesap senden mi diyeceğim...başlangıcı arkadaşça görüşerek mi yapmak istiyorlar acaba? Yani böyle hemen erkek kadın toplumsal rollere girmeyelim diye mi düşünüyorlar? Ya da çıtkırıldım bir yanınız yok belki?
Bravo :)evet lafımı soktum gidiyorum.
Ankaraaaaa , kız arkadaşlarım da cömert Ankaralı erkek görmedik diyorlar bu kızlar Bilkent’te ODTÜ’de okumuş kızlar.
Erkekler ödemeye yeltenmiyormuş kibilkentli kızlar ilk buluşmada erkeğe hesap ödetmezler ama :) en azından ödemeyi teklif ederler ki karşı taraf genelde karşı çıkar.
Erkekler ödemeye yeltenmiyormuş kiAnkaralı eli açık insan pek görmedik diyorlar , zaten millet bir tuhaf olmuş
Bende bilkent bilgisayardan mezunum da ifşa olmamak için söylemek istememiştim dedoğma büyüme ankaralıyım, sevgilim de öyle. bahsettiğiniz okulda da okudum. hatta bilkentin yarısından fazlası ted çıkışlıdır ben de öyleyim okulun genel profiline hakimim.
bilkentte tam anlamıyla fakir öğrenci olmaz. paralı okuyanın zaten parası vardır, burslu okuyanı da okul çok güzel geçindirir. 1200 liraya yakın burs verir. yani hiç içtiği kahveyi ödeyemeyecek bir öğrenci görmedim bilkentte. illa ki yelteniyorlardır en azından kendi içtiklerini ödemeye.
ve bilkentin kendine ait siteleri var oraya göz atarsanız gold digger (bence arkadaşlarınız biraz öyleymiş) olmanın ilk kuralı önce karşıdaki kişiyi "onu kullanmadığına" inandırmaktır. yazısız bir kural bu.hatta bu kulaklarım "çocuğa iki ayda bin lira harcadım abi bundan sonra ne istesem alır o" diyen kız duydu hem odtü hem bilkentte. arkadaşlar yanlış yoldan yürüyor, siz onları örnek almayın. Bu tarz konulara çok kafa yormak dışardan güzel görünmüyor :)
ankaranın da gayet kendini iyi yetiştirmiş, cömert erkekleri var bu arada.
Bende bilkent bilgisayardan mezunum da ifşa olmamak için söylemek istememiştim de, sonra bir süre yurtdışına gittim orada ödeten olmadı bana.
İşte bana da İngiltere'de bir sürü ısmarlayan oldu :) Ben hangi ülkeye gittiniz merak ettim?valla ne tesadüf. ben de bilkent bilgisayarda okuyup yurt dışına geçtim. asıl burada cömert erkek yok denecek kadar az. yemek yiyoruz topluca adam 17.50 tutan yemeği bile ikiye bölüp yarısını sevgilisinden alıyor. ankarada hiç yaşamadım bunu. özellikle bilkentte hiç olmadı. ama ben kimseden böyle bir beklentiye girmemiştim. dediğim gibi bence bu konuyu çok kafaya takmak güzel olmuyor akışına bırakmak daha iyi.
ki bilkentte humanity dersi almış olmanız lazım orda geniş geniş konuşulur bu konu. :)
İşte bana da İngiltere'de bir sürü ısmarlayan oldu :) Ben hangi ülkeye gittiniz merak ettim?
Tamamdır takibe aldım sizi paylaştıklarınızı takip ederim. İfşa olmamak adına kendi hakkımda da daha çok bilgi veremiyorum
kanka çıkıyormuşsunuzTamamdır takibe aldım sizi paylaştıklarınızı takip ederim. İfşa olmamak adına kendi hakkımda da daha çok bilgi veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?