- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Ahuahah kalem hediyesiyle hesabı ödeten yüce gönüllü kız:)İçime dert oldu. Reikiye gidicem kök çakıra kapalı sanırım cimrileri çektiğime göre. Çocuğa da bir tane kalem hediye etmiştim yurtdışından gelme, hesap kitap. İşiyle uğraştığı içim mesleğinde , hesabı bari sen öde demi.
Bunlar hem hesabı ödemez hem evlenince evde anne babasına hizmet bekler , cimri erkek istemiyorum artık ya uyuyamacayağım gece ama buraya yazınca çoook rahatladımAhuahah kalem hediyesiyle hesabı ödeten yüce gönüllü kız:)
Bildiğim bir hint fakiri var tam senlik biraz üstünde başında yok ama o da insan o da insan lütfen yani:)
Ne zaman canın sıkılırsa yaz cimri avcısı kız seni deli yaa:)Bunlar hem hesabı ödemez hem evlenince evde anne babasına hizmet bekler , cimri erkek istemiyorum artık ya uyuyamacayağım gece ama buraya yazınca çoook rahatladım
Cimri avcısı ? Harikaaaaa bayıldımmm güldüm şu an sesliceNe zaman canın sıkılırsa yaz cimri avcısı kız seni deli yaa:)
canim ben evliyim yanliz :)) sansina kusmesine gerek yokVay be işte bu aranan kan bulundu işte bu,erkeklere de gün doğdu aradıkları kadınsın tam:)
Portakal sen şansına küs
bence kadinlar evrim gecirdi icecegi 50 krs luk suyu bile aldiranlar var yaniEvrim geçirdi erkeklerde tabi artık nerde o eski erkekler ah ahh:)
hangi kiza canimİşte kıza ev araba almış bana kahve ısmarlanmıyor
Aynen ya canım birde çocuk bir problem mi var diyor Allah’ın belası çocukHiç bir erkek arkadaşımın hesabını ödememişimdir, elimi cebime attırana denk gelmedim ne öğrenciyken ne çalışırken.
Eşimle tanıştıktan sonraki ilk yemeğe çıkışımız 1 hafta sonrasıydı, onun doğumgününe denk gelmişti, şık bir restorana gitmiştik, o yemeği ben ısmarlamıştım sadece hediye olarak. Sonrasında bir kez bile ödetmedi.
Senin için deli olanın gözü para mara görmez, sal öylelerinin ipini.
Eşinizin eli açık mı ?İlk buluşmada ben ödedim o lavabodayken. Çünkü o öğrenciydi daha . İkinci buluşma zaten isteme ve nikah faslıydı adamı topu topu iki kere gördüm nikaha kadar . Ama heralde ikinci buluşmamız olsaydı o öderdi. Sürekli erkeğin ödemesi ya da kadının ödemesi bence yanlış.
Maalesef fazlasıyla açık bana ve herkese karşıEşinizin eli açık mı ?
Cimrisine gelmeyin deMaalesef fazlasıyla açık bana ve herkese karşı
Ya bana niye hep bu tipler denk geliyor sizce ?Yerinde olsam bu kisiyle bidaha bulusur yer icer hesabi kitler kalkar giderdim bidaha da gorusmezdimya bence hep erkek odememeli ama bayana daha hafif hesaplar birakilabilir. Mesela yemek yenir erkek oder sonra kahveye gidilir bayan odeyebilir. Oda baya itis kakis bayan israr etcek oyle . Erkek cebinden cikarcak o cuzdani.
başlangıcı arkadaşça görüşerek mi yapmak istiyorlar acaba? Yani böyle hemen erkek kadın toplumsal rollere girmeyelim diye mi düşünüyorlar? Ya da çıtkırıldım bir yanınız yok belki?Ya bana niye hep bu tipler denk geliyor sizce ?
Ya bana niye hep bu tipler denk geliyor sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?