Evlilikte Bütçe ve Hesap Ödeme Adabı

Yani bugün ben öderim deyip cüzdanı çıkardım adam be cüzdanı çıkardı ne bişi birde iyi bir mekandı gittiğimiz garson bile güldü ya görmeniz lazımdı

1 kilim yeter sevgilim diyeceğini sandı zaar

Çok merak ediyorum olurda bu portakal bigün evlenirse kocasıyla ilgili ilk ne konu açacak diye:)
Kocam benden habersiz alışveriş yapıyor acaba neden?,cevabı bu konuda kızlar:)

Yani bugün ben öderim deyip cüzdanı çıkardım adam be cüzdanı çıkardı ne bişi birde iyi bir mekandı gittiğimiz garson bile güldü ya görmeniz lazımdı
İşte bu civarda senden hızlı cüzdan çeken yok diye oluyor bunlar hep,batının en hızlı cowgirli melbourne portakalsevgisi.
Kaçıın gene hesap ödeyeceekkk.

İşte bu civarda senden hızlı cüzdan çeken yok diye oluyor bunlar hep,batının en hızlı cowgirli melbourne portakalsevgisi.
Kaçıın gene hesap ödeyeceekkk.
Şaka bi yana allah korusun işsiz kalsak bu adamlar ağzımıza eder maaş kartımıza da el koyar ,

:))) prens harry evlenmese onu alırdık bana o da gitti ya
Uyuşturucu bağımlısıymış bi ara aman aman hesabı sen ödede sorunlu bir tip olmasın yeter,sen el bebek gül bebek yaşamışsın şiddet,kavga,gürültü kaldıramazsın kolay kolay aman kızım insanın merhameti olsun,kalbi temiz olsun,senden başkasına bakmasın da gerisi kolay.

Hadi ya uyuşturucu muuuuu ((( işte merhamet ve temiz kalplilik ile eli açıklılık paralel şeyler bence . Cimri adam merhametsiz de oluyor ...

Yav kızım ahahaha gene bi şekilde konuyu cimriliğe getirdin ya güldürdün yani:)
İçime dert oldu. Reikiye gidicem kök çakıra kapalı sanırım cimrileri çektiğime göre. Çocuğa da bir tane kalem hediye etmiştim yurtdışından gelme, hesap kitap. İşiyle uğraştığı içim mesleğinde , hesabı bari sen öde demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…