- 17 Eylül 2018
- 15
- 1
- 1
- Konu Sahibi Meeliss0101
-
Pardon günah derken ? Eşinle birlikte oluyorsun ne günahı? ? Ayrıca günah diyecek kadar hangi boyutta ne istiyor olabilirki?Kızlar öncelikle herkese musmutlu günler diliyorum benim bi konu hakkında görüşünüze fikrinize ihtiyacım var evlilikte cinsellik nasıl heyecanını ilk gün gibi tutmaktadır eşimin benden uzaklaşması son istediğim şeydir yersiz kaygılarım oluşuyor zaten işi dolayısıyla birlikteliğimiz çok sık olamıyor birde ben kurallarımla ona hep mesafe olmuşumdur
Anlamsız geliyor bana ama neden olduğunu anlayamadığım hisler oluşuyor bende eşimin isteklerine hep bir neden bulabiliyorum günah vs diye.
Ama biyandan da benden soğur mu benle yapamadıklarını yaşayamadıklarını başkasında yaşar mı ?
Sizce nasıl olmalı
AnalPardon günah derken ? Eşinle birlikte oluyorsun ne günahı? ? Ayrıca günah diyecek kadar hangi boyutta ne istiyor olabilirki?
AnalGünah olayı ne onu anlamadım
Evet analGünah olan neyi istemiş olabilir ki diye düşünmekteyim ama aklıma gelen anal seks ise evet günah..Ama yapanda var tabi size kalmış..
Başka ne günahtı pardon?
Hem de saglikli degil. Bunu istememeniz normal bence.Evet anal
Hem korku hem günah kararsız kaldım
Anal istiyormuş hak yolu dururken daha ne olsun ayrıca sağlıksız bayan abdestini tutamaz ilerdePardon günah derken ? Eşinle birlikte oluyorsun ne günahı? ? Ayrıca günah diyecek kadar hangi boyutta ne istiyor olabilirki?
Erkekler doyumsuz hep daha fazlasını isterler. yapmak istemediğiniz birşeyi sırf o istiyor diye yapmayın
Kesinlikle katılıyorum size ama erkekler de farklı bir içgüdü olsa gerek ki çok ısrarcı oluyor larNasıl bir tatmin arayışıdır şu anal anlamış değilim ona kadar türlü şeyler var siz onları teklif etseniz.
Anal ilişki tek celsede boşanma sebebi hanimefendi ayrıca sağlıklı değil ve dini boyutu malum....Kızlar öncelikle herkese musmutlu günler diliyorum benim bi konu hakkında görüşünüze fikrinize ihtiyacım var evlilikte cinsellik nasıl heyecanını ilk gün gibi tutmaktadır eşimin benden uzaklaşması son istediğim şeydir yersiz kaygılarım oluşuyor zaten işi dolayısıyla birlikteliğimiz çok sık olamıyor birde ben kurallarımla ona hep mesafe olmuşumdur
Anlamsız geliyor bana ama neden olduğunu anlayamadığım hisler oluşuyor bende eşimin isteklerine ( anal)hep bir neden bulabiliyorum günah vs diye.
Ama biyandan da benden soğur mu benle yapamadıklarını yaşayamadıklarını başkasında yaşar mı ?
Sizce nasıl olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?