- 20 Ocak 2016
- 2.336
- 4.737
- 133
- Konu Sahibi Meeliss0101
-
Bu sağlık açısından da son derece sıkıntı oluşturuyor özellikle ileriki yaşlarda sonuçta oranın yapısı bi cismin içeri girmesine göre değil çıkmasına göre bi durumda.Evet anal
Hem korku hem günah kararsız kaldım
1 kezden 3 kezden bisey olmaz. Surekli yaptiginda skntiBu sağlık açısından da son derece sıkıntı oluşturuyor özellikle ileriki yaşlarda sonuçta oranın yapısı bi cismin içeri girmesine göre değil çıkmasına göre bi durumda.
Yap gitsin mi diyordunuz yani taviz tavizi doğurmaz mı1 kezden 3 kezden bisey olmaz. Surekli yaptiginda sknti
Yok yapsin diye degil tabii, herkesin kendi bilecegi sey. Sadece uzun vadede zarar verecegini biliyorum bunu paylasmak istedim.Yap gitsin mi diyordunuz yani taviz tavizi doğurmaz mı
Bu arada birazdan seni iptal edecekler ,aradığımız kişiye ulaşamayacağız
1 kerede mi yoksa 1000. Kerede mi kaslarının zarar göreceğini bilemeyiz ki.1 kezden 3 kezden bisey olmaz. Surekli yaptiginda sknti
1 kerede mi yoksa 1000. Kerede mi kaslarının zarar göreceğini bilemeyiz ki.
Belki ilk yapışında kaslarının biri zarar görücek o yüzden ben olsam yaptırmam bence.
Ben olsam hayatta yapmam ya iğrenç :)kontrol erkekte oldugu icin.. gormemis gibi davranmazsa bise olmaz. Uzmandan dinledim bunu nette.
Oyle ya da boyle bu isten en cok zevk alan erkekler
Ha ama 1000 kere yaptysan eminim buyuk tuvaletini tutamazsin ilerde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?