- 17 Eylül 2018
- 15
- 1
- 1
- Konu Sahibi Meeliss0101
-
Kesinlikle hep bir fazlasıErkekler doyumsuz hep daha fazlasını isterler. yapmak istemediğiniz birşeyi sırf o istiyor diye yapmayın
Anal ilişki tek celsede boşanma sebebi hanimefendi ayrıca sağlıklı değil ve dini boyutu malum....Kızlar öncelikle herkese musmutlu günler diliyorum benim bi konu hakkında görüşünüze fikrinize ihtiyacım var evlilikte cinsellik nasıl heyecanını ilk gün gibi tutmaktadır eşimin benden uzaklaşması son istediğim şeydir yersiz kaygılarım oluşuyor zaten işi dolayısıyla birlikteliğimiz çok sık olamıyor birde ben kurallarımla ona hep mesafe olmuşumdur
Anlamsız geliyor bana ama neden olduğunu anlayamadığım hisler oluşuyor bende eşimin isteklerine ( anal)hep bir neden bulabiliyorum günah vs diye.
Ama biyandan da benden soğur mu benle yapamadıklarını yaşayamadıklarını başkasında yaşar mı ?
Sizce nasıl olmalı
bana göre sapıklık erkekler neden bunu istiyor anlamış değilimKesinlikle hep bir fazlası
Birincisi o isteği kabul etmek zorunda değilsin. Yetişkin bir erkek böyle bir isteği surat asarak karısına yaptırıyorsa o erkeğin sevgi ve saygısından şüphe duyarım ben. Canın yanabilir, hijyenik değil ayrıca sağlık açısından da hiç uygun değil. Türlü bakteri ve mikrop sağlığını olumsuz etkiler. İnsan vücudunda en çok kas o bölgede bulunuyor, çatlak, yırtılma, kasların gevşemesi vs. tonla hastalık kapıda bekler. Neden sen bunlara katlanasın ki? İkincisi, Kabul etmediğinde sana soğuk davranıyorsa, vicdan yaptırıyorsa evet muhtemelen seni aldatır, bu isteğini kabul edecek kadın arayışına girer ki böylece daha karaktersiz bir hal alır. Bence utanıp sıkılacağına geç karşısına düşüncelerini paylaş. Bu isteği dışında başka kırmızı çizgilerin varsa bilemem, herşeye de yok dersen kimse için tadı tuzu kalmaz yatak odasınınKızlar öncelikle herkese musmutlu günler diliyorum benim bi konu hakkında görüşünüze fikrinize ihtiyacım var evlilikte cinsellik nasıl heyecanını ilk gün gibi tutmaktadır eşimin benden uzaklaşması son istediğim şeydir yersiz kaygılarım oluşuyor zaten işi dolayısıyla birlikteliğimiz çok sık olamıyor birde ben kurallarımla ona hep mesafe olmuşumdur
Anlamsız geliyor bana ama neden olduğunu anlayamadığım hisler oluşuyor bende eşimin isteklerine ( anal)hep bir neden bulabiliyorum günah vs diye.
Ama biyandan da benden soğur mu benle yapamadıklarını yaşayamadıklarını başkasında yaşar mı ?
Sizce nasıl olmalı
Kızlar öncelikle herkese musmutlu günler diliyorum benim bi konu hakkında görüşünüze fikrinize ihtiyacım var evlilikte cinsellik nasıl heyecanını ilk gün gibi tutmaktadır eşimin benden uzaklaşması son istediğim şeydir yersiz kaygılarım oluşuyor zaten işi dolayısıyla birlikteliğimiz çok sık olamıyor birde ben kurallarımla ona hep mesafe olmuşumdur
Sizce nasıl olmalı
Sorduktan sonra öğrendim malesef, ozaman konu sahibi sonuna kadar haklı ... zaten hiç anlamıyorum erkeklerin eşlerine bu tarz seyleri nasil yakistirip o pozisyonda görebiliyor eşini Ayy vallahi bir tuhaffffAnal istiyormuş hak yolu dururken daha ne olsun ayrıca sağlıksız bayan abdestini tutamaz ilerde
Bence benim istemediğim hiç bir şeyi benim bedenim üzerinde yapamaz, aynı şekilde ben de... yani saygı olmadan sevgi olmaz... kendinizi feda etmeyin erkeklere, sevgisi sexle olacaksa olmaz olsun zaten...Kızlar öncelikle herkese musmutlu günler diliyorum benim bi konu hakkında görüşünüze fikrinize ihtiyacım var evlilikte cinsellik nasıl heyecanını ilk gün gibi tutmaktadır eşimin benden uzaklaşması son istediğim şeydir yersiz kaygılarım oluşuyor zaten işi dolayısıyla birlikteliğimiz çok sık olamıyor birde ben kurallarımla ona hep mesafe olmuşumdur
Sizce nasıl olmalı
size katılıyorum çok iğrendirici ve çok bencilce bir istek.O zaman iş değişir. Erkeklerin anal ilişki isteğinin altinda eşcinsel eğilimleri olduğunu düşünüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?