- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi Meeliss0101
-
Lavmanin hangi durumlarda yapıldığını biliyorum ama bu anal yolla iliski oncesi lavman yapıldığını ilk kez duydum, yeni yer, yeni yemek, yeni oteller tabiki bizlerde Deniyoruz ama sırf aman yeni olsun hadi merak ettik dön yapalım demedik demedim diyim ben size ..o yönden yeniliğe açık değiliz sanırım
34 yaşında yeni birsey ogrendimyapılmalıymış bende bdv de öğrenmiştim:))
basbayağı bir hazırlık evresi varmış..
34 yaşında yeni birsey ogrendim
:))sen iyisin yine ben 40 ımda öğrenmiştim:))
34 yaşında yeni birsey ogrendim
Ay yok artikkkkkk nasıl kayiyorki normal yoldan anala ay tövbe Estağfurullah yaaaaaaa:)))))ay üstelik kadın kendine hakim olamadığını her seferinden sonra tövbe ettiğini ama sevişirken yine anala kaydığını olayın falan anlatmıştı..
hatırlayan yok mu o konuyu?
Bi kereden bise olmaz degil:)) kakani tutamama 1 kereden olmaz hersey yolunda gittiyse diyoruz.ay koptum gülmekten. Bir kereden birsey olmaz deniliyor ama anuste yirtirmalar olabiliyor. Özelikle ilk denemede zorlarken olabilir. Analfissur diye bir illet var
Alakası yokO zaman iş değişir. Erkeklerin anal ilişki isteğinin altinda eşcinsel eğilimleri olduğunu düşünüyorum ben.
Tecrube mi konusur yiksa netten mi.1 kezden 3 kezden bisey olmaz. Surekli yaptiginda sknti
:) tecrube mi yoksa netten mi:) seni ne ilgilendirir bu kismi:)) bunu uzman cinsel terapist videosunda acikliyor:) cok merak ettiysen linkini veririm sanada:))Tecrube mi konusur yiksa netten mi.
Arkdasim uygun degil diye bukadar insan yazarken sen nasil oluyoda.1-3 seferde bisey olmaz görüşünüz.
Bunu isteyen erkek es cinsel mi diye dusunmezdim ben. Daha dar oldugu icin daha cok haz vereceginden istiyolar bence. Ha adam kendisine yapilmasini isterse bu isin o zaman bende escinsel mi diye dusunurumAnal ne ya iğrenç. Eşiniz gizli eşcinsel mi
İstememekte gayet haklısınız günah olmasa bile iğrenç.
İstemez kalsin senin duydugun sana dogru bana degil benimde inanmam gerekmiyor.senin dinin sana benim dinim bana.benim dinime gore haram ters iliski...hem nasilki Allah kadini mubarek Ana yaratmis cenneti ayaginin altina vermis nasil olurda insan kendine bu tur asagilayici zevk unsurunu kendine layik görür.herkezin fikri kendine.....saygi duymak zorunda degilim isteyen istedigi yerini erkegine teslim edebilir..:) tecrube mi yoksa netten mi:) seni ne ilgilendirir bu kismi:)) bunu uzman cinsel terapist videosunda acikliyor:) cok merak ettiysen linkini veririm sanada:))
Dinden bahseden kim:)) kendin yazip kendin yorumluyosun:) ben bilimsel saglik acisindan birsey paylastim. Burda nasil her dinden bir cok irktan insan varsa.. onden iliski kuran kadar olmasada ters iliski kuranda vardir. Aynisi mesela adetken iliskiye giren ve girmeyende var. Ha haram yasak o ayri. Beni ilgilendirmez kim ne yapar ya da yapmaz.İstemez kalsin senin duydugun sana dogru bana degil benimde inanmam gerekmiyor.senin dinin sana benim dinim bana.benim dinime gore haram ters iliski...hem nasilki Allah kadini mubarek Ana yaratmis cenneti ayaginin altina vermis nasil olurda insan kendine bu tur asagilayici zevk unsurunu kendine layik görür.herkezin fikri kendine.....saygi duymak zorunda degilim isteyen istedigi yerini erkegine teslim edebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?