Evlilikte cinsellik

Siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız?

• Uzatmadan boşanırım

OY: 62 81,6%
  • Depresyonunun geçmesini beklerdim, biraz daha zaman tanırım

OY: 9 11,8%
  • Önce ayrı evlerde yaşamayı dener, birkaç ay değişmezse ayrılırım

OY: 8 10,5%
  • Benim için arkadaşlık/dostluk daha önemli, şimdilik evli kalırdım

OY: 1 1,3%
  • Aseksüelim, bana uygun

OY: 1 1,3%

• Ankete Katılan
    76
Çok değil, on sene içinde hayatınızın güzel yıllarını acaba öyle mi acaba böyle mi diye tek başınıza çözüm arayarak geçirttiği için nefret edeceğiniz biri haline dönüşecek.

Bu kapalı kutunun altında ne var küçükken travma vs mi yaşadı, öyle mi şöyle mi derken bir de bakmışsınız sizle işi bitmiş ya da sıkılmış ben artık bu konularla muhatap olmak istemiyorum diyip kendi hayatına çekilmiş.

İnsan sevdiği birini kör kuyuya atıp duvara bakmaz.

Hormon tahlili falan yapıldı mı? Depresyondan mı bilmem de cinsel bı travması mı var ki? Hiç etkilenmemesi mümkün değil. İlla ki cinsel yönden uyarıldığı bir şey olmalı gey olduğunu sanmıyorum çünkü o da sabah ereksiyonu olurdu cozumu olmayan bisiyse oyle vicdanla falan ayakta durmaz evlilik. Aşksız evlilik olmaz demem. Olur da sekssiz olmaz yani. Aman vah tüh yalnız kalacak diye evli durulur mu ?Şimdi çocuk istemiyor olabilirsin ama biyolojik saatin var erkekler 60 70 de de çocuk olurken sende kısıtlı. Gerek yok bence çok beklemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…