Evlilikte cinsellikten soğuma.

Önce biraz okiyim dedim sessizkaldım “senin aklında başka bi erkek var o zaman” diyen şahıs sen nası bişey yaşadın ki böyle düşünüyorsun üzüldüm senin adına:) diğer önerilere fikirlere cevaben de şöyle belirtiyorum. ben eşimi seviyorum severek evlendik cinselliği de evlilik dışk ilk kez onunla yaşadım o zaman problem yoktu hatta çok fazla istekliydik e yasak olunca daha zevkli olur zaten herşey ;) evlenincede öyleydi ilk 2 dene çocuk yokken herşey yolundaydı. Ama çocuk olunca değişti işler. Ben çalışıyordum işi bıraktım çocuğa kendim bakmak istedim. Tüm gün ona verimli olmaya çalışıyorum oyunlar öğretici eğitici aktiviteler yapıyoruz aralarsa ona yemekte yapmam gerekiyor ama oğlum çok huysuz hiç boşluk vermiyor bana ben ona yemek hazırlarken zar zor hazırlıyorum inanın sürekli peşimde anne anne anne anne anne anne gelsene gelsene sanki ona hiç zaman ayırmıyormuşym gibi 10 dk bile yemek yapmama fıraay vermiyor. Yemek yedirmekte uyutmakta çok zorlanoyoeum gece yarılarına kdr dıran bi çocuk ben tüm gün dolu dolu çocuklayım bir barsak su içebilsem kâr oluyor yemin ederimki çişimi bile eşim gelince yapıyorum. Eminim benim gibi olan anneler vardır elbette ben tekim başka kimse bemim gibi zorlanamaz yorulamaz ev işlerinde çocuk bakmakta demiyorum zaten. Bende rahatsızım cinsellik istememe durumumdan. Ama ben bunlarla mücadele ederken karşımdakinin ilk boşlukta onu isteyerek bana bakması sinirilerimi bozuyor ve birazda inattan bende yaklaşmıyorum. Yaparken hoşuma gidiyor eğer kafam boşsa herşey yolundaysa. Ama sinirliysem olmıyor. Zaten ben aman kocamn ele güne karışmasında veriyim doyiriyin kafasında bir kadın değilim aslada olamam. Bu düşünce bana göre kadının acizliğini gösterir. Duygusuz bir ilişki bana göre değil duygu olması içinde kendimi zOrlarsam o iş gene duygusuz olur eşimi kabdırmak olur bana göre. Ben zaten cinsellikten soğudugum için duygusuna kapılamadığım için şikayetçiyim. Bunuda oğluymyn gün içidne sinirlerimi çok fazla zorlamasına bağlıyorum. Ama yapıcakta birşey yok zaten gece yarısı uyuyan sabah köründe uyanan bir cins oğlumvar bide cinselliğe zaman ayırırsam ben o zaman zombi oliyim hiç uyumiyim kalk çocuğa bak yemek yap ver herkes uyusun sen kal bu durum çok aşşağılayıcı değilmi ??

Cinselliğe sadece vücut hareketleri gibi mi bakıyorsunuz ki? İnsan sevdiğiyle sevişince aralarında farklı bir enerji, sıcaklık, sevecenlik oluyor, olmuyor mu? Hadi işin vücut devinimleri kısmı ilginizi çok çekmiyor diyelim, insan o ruh halinden nasıl vazgeçer ki? Şu koca göbekli hamile, 35 derece sıcakların getirdiği fenalıklarla bile aynı düşünüyorum. :KK53: Araya uzun süreler girince, insanlar ev arkadaşına dönüşmeye başlıyor bence.

Yorgunluk elbette isteksizliğe yol açıyor, eşiniz yan gelip yatan bir tipse, onun da değişmesi gerekiyor. Ne kadar ekmek, o kadar köfte hesabı. =P İşlerin ucundan o da tutmalı. Bunu konuşabilirsiniz... Ben de sevişmek istiyorum ama senden on kat daha fazla efor sarf ediyorum bu evde, sonrasında kılımı kıpırdatacak halim kalmıyor, yardım etmelisin deyin.

Evli ve çocuklu olmayanlar arkadaşımızın sorununu anlamayabilir. Evli, çocuklu, evde, işte bütün gün çalışıp, Yardımcısı, annesi vs olmayanlar yorum yazarsa konu sahibi için daha faydalı olur.
Valla aynen gelenim gidenim çok.. bütün gün evde oğlumla uğraşıyorum parkı gezmesi cabası zaten ev işi yemek hiç bitmiyor.. üstüne bide hamileyim ama libidomun maşallahı var :D:D

Bu başlık vardır belki biraz baktım bulamadım o yüzden buraya açtım. Durum bu 5 yıllık evliyim cinsellikten soğudum. Benim kişiliğimde zaten cinsellik çok önemli birşy değil hani olmasada olur düşüncesindeyim. Eşimle severek evlendik ve hala seviyoruz birbirimizi ama. Hayat mücadelesi işler güçler cinselliği bende öte yana atıyor bunca iş güç arasında o işe zaman ayırmayı saçma buluyorum. Ki tüm gün yemek bulaşık temizlik çocuk derken takatim kalmıyor kalmış olsa bile bulduğum ilk boşlukta dinlenmek oturmak bir kahve içmek varken hemen o işemi koşayım bu kendimi aşşağılamaktır diye düşnünüyorum. Ki yapsam bile duygusuz sadece olsun bitsin iki dün daha rahat takiliyim die yapıyorum gerçekten :KK43: böyle olsun istemiyorum ama böyle.. Bu durumun bizim evliliğimize ciddi zarar vereceğini sezebiliyorum ama ona bile sinir oluyorum düşününce cinsellik yüzünden bana kızıyorsa keyfi bilir kafasındayım. Yani ben nefes nefese işim bitmiş oh be diyorum tam oturucam o beni ilişkiye bekliyor ve ben den hareket gelmedipi zamanda triplere giriyor surat asıyor falan.. ooo diyorum hiç uğraşamam kendimi haklı görüyorum bu durumda benim gibi hisseden varmı diye merak ettim o yüzden bi paylaşiyim dedim. Belki önerileriniz olur bana.
Sen boşalmıyor Musun ? Orgazm olsan istersin

Önce biraz okiyim dedim sessizkaldım “senin aklında başka bi erkek var o zaman” diyen şahıs sen nası bişey yaşadın ki böyle düşünüyorsun üzüldüm senin adına:) diğer önerilere fikirlere cevaben de şöyle belirtiyorum. ben eşimi seviyorum severek evlendik cinselliği de evlilik dışk ilk kez onunla yaşadım o zaman problem yoktu hatta çok fazla istekliydik e yasak olunca daha zevkli olur zaten herşey :KK66: evlenincede öyleydi ilk 2 dene çocuk yokken herşey yolundaydı. Ama çocuk olunca değişti işler. Ben çalışıyordum işi bıraktım çocuğa kendim bakmak istedim. Tüm gün ona verimli olmaya çalışıyorum oyunlar öğretici eğitici aktiviteler yapıyoruz aralarsa ona yemekte yapmam gerekiyor ama oğlum çok huysuz hiç boşluk vermiyor bana ben ona yemek hazırlarken zar zor hazırlıyorum inanın sürekli peşimde anne anne anne anne anne anne gelsene gelsene sanki ona hiç zaman ayırmıyormuşym gibi 10 dk bile yemek yapmama fıraay vermiyor. Yemek yedirmekte uyutmakta çok zorlanoyoeum gece yarılarına kdr dıran bi çocuk ben tüm gün dolu dolu çocuklayım bir barsak su içebilsem kâr oluyor yemin ederimki çişimi bile eşim gelince yapıyorum. Eminim benim gibi olan anneler vardır elbette ben tekim başka kimse bemim gibi zorlanamaz yorulamaz ev işlerinde çocuk bakmakta demiyorum zaten. Bende rahatsızım cinsellik istememe durumumdan. Ama ben bunlarla mücadele ederken karşımdakinin ilk boşlukta onu isteyerek bana bakması sinirilerimi bozuyor ve birazda inattan bende yaklaşmıyorum. Yaparken hoşuma gidiyor eğer kafam boşsa herşey yolundaysa. Ama sinirliysem olmıyor. Zaten ben aman kocamn ele güne karışmasında veriyim doyiriyin kafasında bir kadın değilim aslada olamam. Bu düşünce bana göre kadının acizliğini gösterir. Duygusuz bir ilişki bana göre değil duygu olması içinde kendimi zOrlarsam o iş gene duygusuz olur eşimi kabdırmak olur bana göre. Ben zaten cinsellikten soğudugum için duygusuna kapılamadığım için şikayetçiyim. Bunuda oğluymyn gün içidne sinirlerimi çok fazla zorlamasına bağlıyorum. Ama yapıcakta birşey yok zaten gece yarısı uyuyan sabah köründe uyanan bir cins oğlumvar bide cinselliğe zaman ayırırsam ben o zaman zombi oliyim hiç uyumiyim kalk çocuğa bak yemek yap ver herkes uyusun sen kal bu durum çok aşşağılayıcı değilmi ??
Aşağılayıcı diyerek bakmayin bence zaten ayiricaginiz belki 15 dakika falan doğanın kanunu bu...bu sekilde aylarca devam edince erkekler farkli seylere yönelebilir o zamanda aile içi huzursuzluk aldatildim vs bosanmaya kadar gider neler okuyoruz hergun...sizin için soylemiyorum yanlis anlamayin canim saglikla buyutun evladinizi insallah

Valla aynen gelenim gidenim çok.. bütün gün evde oğlumla uğraşıyorum parkı gezmesi cabası zaten ev işi yemek hiç bitmiyor.. üstüne bide hamileyim ama libidomun maşallahı var :KK70::KK70:
Hamilelik hormonların çıldırdığı ve çıldırttığı bir dönem. Mecaz anlamda... Herşey beklenir.

Cinsellik evlilik için önemli birşeydir. Olmasa da olur birşey değildir. Benzer konular var yakın zamanda açılan. Cinsellik aradan kalkınca çiftler arasına mesafe girer soğukluk girer.
Ama sen de haklısın. İş güç kadınlar yoruluyor. Sen haldır haldır iş yaparken koltuğa uzanmış senin işinin bitmesini bekleyen eş sinir bozucu. Burda yönlendirme konusunda iş sana düşüyor biraz. Eşinden yardım isteyeceksin. O da taşın altına koyacak elinde biraz.
Misal bir keresinde yorgunun ve işim var. Eşim de bu tarz bir beklenti içinde. Çok az enerjim var ve eğer bana yardım edersen sana ayıracak enerjim kalabilir :) dedim. Sonuç olarak eşim bulaşıkları yıkadı :)

her gün beklemiyordur herhalde adam da. durumu aıklayın bence yoruluyorum ev işi günlük iş falan derken yardım edersen bitince yaparız bir şeyler gibisinden ev işlerine yardım ettirin. hem daha az yorulursunuz hem de anlar artık sizi yorucu bir şey diye.

Ya konuyla biraz alakasız ama doğumdan sonra bende de istekte azalma oldu, ıslaklık falan zaten olmuyo o emzirmekten dolayıymış bu istkte azalma da hormonlarla alakalı bi durum mu hanımlar? Sinirimi bozuyo bu durum. Ayrı konu açmaya utandım :KK70:Düzelir mi acaba ya. Emzirmeye bıraknca falan mı düzelir :/

Ben kişilik olarak insanların zorda olduğumu görüp kendileri akıl edip yardım etsinler isterim. Mesela kv ile anlaşamamamda bu yüzdendir çocuğa bakmak için ben yardım istemem arayıpta o da aramamı herşeyi paylaşmamı ister anne böyle zorlanıyorum anne şöyle kötüyüm gel yardıma yada al çocuğu biraz diye. Ama bende böyle ağlanmayı dil dökmeyi sevmem öenemi yoracağıma kendim hallederim diye düşünüyorum o yüzdende heriş bende :) herşeyin en iyisini yaparsan tüm işler sana kalır derler ya işte öylr. Ben iş yerindede böyleydim bana eleman alırlardı yardımcı ben ona öğretmek için uğraşacağıma kendim yapardım anlamazdı çünkü kız ve benim istediğim gibide yapmazdı. Annemde böyle sanırım ona çekmişim. Yani ben evi süpürürken orda bulaşıklar duruyor eşim de bjnj biliyor mal gibi yatacağına kalksın yıkasın diyorum ama içimden :) yıkamayıncada sonra sinirleniyorum. İşte böyle... bilmiyorum işte kişilik meselesi heralde. İstesemde değişemiyorum.

Ben kişilik olarak insanların zorda olduğumu görüp kendileri akıl edip yardım etsinler isterim. Mesela kv ile anlaşamamamda bu yüzdendir çocuğa bakmak için ben yardım istemem arayıpta o da aramamı herşeyi paylaşmamı ister anne böyle zorlanıyorum anne şöyle kötüyüm gel yardıma yada al çocuğu biraz diye. Ama bende böyle ağlanmayı dil dökmeyi sevmem öenemi yoracağıma kendim hallederim diye düşünüyorum o yüzdende heriş bende :) herşeyin en iyisini yaparsan tüm işler sana kalır derler ya işte öylr. Ben iş yerindede böyleydim bana eleman alırlardı yardımcı ben ona öğretmek için uğraşacağıma kendim yapardım anlamazdı çünkü kız ve benim istediğim gibide yapmazdı. Annemde böyle sanırım ona çekmişim. Yani ben evi süpürürken orda bulaşıklar duruyor eşim de bjnj biliyor mal gibi yatacağına kalksın yıkasın diyorum ama içimden :) yıkamayıncada sonra sinirleniyorum. İşte böyle... bilmiyorum işte kişilik meselesi heralde. İstesemde değişemiyorum.
Bu bendede var.. ama demekki cevremiz bize yikiyosa hep sorun bizde!! Butun sulale buyuklerde toplasip yemek yer ve genelde 1-2 kisi toplar yikar ya?!?! Iste onlardan biri benim. Oturamam yapmadan duramam.. evde bise yapsam herkese vermek isterim gibi gibi. Kullanilmaya misaitiz.

Demekki seninde yardim istemen gerek, bunda ne gibi bi kotuluk var? Isteyenin 1 yuzu vermeyenin 2 yuzu kara demisler:))

Laftan anlayacaksa esin iste yani. Ama 1000 defa ayni seyi soletiyosa o zaman haklisin derim

Hayat mücadelesi işler güçler cinselliği bende öte yana atıyor bunca iş güç arasında o işe zaman ayırmayı saçma buluyorum.

Konu sahibi sizinde bu cumleniz yanlis.O zaman herkes bu islerini yapmak yerine cinsellik yasamakla sacmaliyor.Çogu kadin ayni isleri yapiyor.Bu soyledikleriniz le kendize bahane ariyorsunuz yapmayin.Bi doktora gidin.Ya da erotik film izleyin esinizle kitap okuyun ama cinselligi ötelemeyin.Umarim bizim kizlarin yorumlari biraz etkileyip istek olusturur.Hem zevkli bi spor oyle dusunun;)

Ev işi mi? Kocanız mı?
Buna karar vermelisiniz bir an önce.Geç kalırsanız kuş uçar benden söylemesi!!!

Uçarkende "aman a9n9 ne güzel ev temizlerdi dırmalıyım sadık kalmalıyım" diye düşünmez!!!

Aseksüelseniz de terapi alın.Adama da yazık.

O evin Ev işinin anlamlı olmasının sebeplerinden en önemlisi eşinizle evliliğiniz!!! umarım farkındasınızdır...

Konu sahibi sizinde bu cumleniz yanlis.O zaman herkes bu islerini yapmak yerine cinsellik yasamakla sacmaliyor.Çogu kadin ayni isleri yapiyor.Bu soyledikleriniz le kendize bahane ariyorsunuz yapmayin.Bi doktora gidin.Ya da erotik film izleyin esinizle kitap okuyun ama cinselligi ötelemeyin.Umarim bizim kizlarin yorumlari biraz etkileyip istek olusturur.Hem zevkli bi spor oyle dusunun:KK66:
Bende öte yana atıyor ben aaçma buluyorum kendim kendi aile içinde. Lütfen genellemeyin konutu ben kimseye mana bulmak için açmadım siz kadınlar nasıl cinsellikten zEvk alıyorsunuzki bunca iş güç arasında ne kdrda saçmasınız demiyorum. Kimse üstüne birşey alınmasın konudan lütfen. Ben kendi problemimi paylaştım tabiki düzgün olan evlilik düzenli seks yapanlarınkidir benim ona lafım yokki. Ama bende böyle bi sorun var işte. Kendimi anlattım yani.

Back
X