Önce biraz okiyim dedim sessizkaldım “senin aklında başka bi erkek var o zaman” diyen şahıs sen nası bişey yaşadın ki böyle düşünüyorsun üzüldüm senin adına:) diğer önerilere fikirlere cevaben de şöyle belirtiyorum. ben eşimi seviyorum severek evlendik cinselliği de evlilik dışk ilk kez onunla yaşadım o zaman problem yoktu hatta çok fazla istekliydik e yasak olunca daha zevkli olur zaten herşey

evlenincede öyleydi ilk 2 dene çocuk yokken herşey yolundaydı. Ama çocuk olunca değişti işler. Ben çalışıyordum işi bıraktım çocuğa kendim bakmak istedim. Tüm gün ona verimli olmaya çalışıyorum oyunlar öğretici eğitici aktiviteler yapıyoruz aralarsa ona yemekte yapmam gerekiyor ama oğlum çok huysuz hiç boşluk vermiyor bana ben ona yemek hazırlarken zar zor hazırlıyorum inanın sürekli peşimde anne anne anne anne anne anne gelsene gelsene sanki ona hiç zaman ayırmıyormuşym gibi 10 dk bile yemek yapmama fıraay vermiyor. Yemek yedirmekte uyutmakta çok zorlanoyoeum gece yarılarına kdr dıran bi çocuk ben tüm gün dolu dolu çocuklayım bir barsak su içebilsem kâr oluyor yemin ederimki çişimi bile eşim gelince yapıyorum. Eminim benim gibi olan anneler vardır elbette ben tekim başka kimse bemim gibi zorlanamaz yorulamaz ev işlerinde çocuk bakmakta demiyorum zaten. Bende rahatsızım cinsellik istememe durumumdan. Ama ben bunlarla mücadele ederken karşımdakinin ilk boşlukta onu isteyerek bana bakması sinirilerimi bozuyor ve birazda inattan bende yaklaşmıyorum. Yaparken hoşuma gidiyor eğer kafam boşsa herşey yolundaysa. Ama sinirliysem olmıyor. Zaten ben aman kocamn ele güne karışmasında veriyim doyiriyin kafasında bir kadın değilim aslada olamam. Bu düşünce bana göre kadının acizliğini gösterir. Duygusuz bir ilişki bana göre değil duygu olması içinde kendimi zOrlarsam o iş gene duygusuz olur eşimi kabdırmak olur bana göre. Ben zaten cinsellikten soğudugum için duygusuna kapılamadığım için şikayetçiyim. Bunuda oğluymyn gün içidne sinirlerimi çok fazla zorlamasına bağlıyorum. Ama yapıcakta birşey yok zaten gece yarısı uyuyan sabah köründe uyanan bir cins oğlumvar bide cinselliğe zaman ayırırsam ben o zaman zombi oliyim hiç uyumiyim kalk çocuğa bak yemek yap ver herkes uyusun sen kal bu durum çok aşşağılayıcı değilmi ??