Evlilikte cinsellikten soğuma.

Evliliğiniz normal seyrinde mi? Yani eşinizin sizin üzerinizde uyguladığı herhangi bir psikolojik, fiziksel, maddi, cinsel baskı var mı? Örneğin, ikiniz de çalışıyorsunuzdur ve eve geldiğinizde siz çocuk, yemek, ev işleriyle ilgilenirken o suyunu bile ayağına istiyordur(bu bir örnek, yanlış anlaşılmasın), bu da sizin içinizde ister istemez bir soğumaya yol açıyordur ya da ailenizi sevmiyordur ve bunu onlara belli ediyordur ya da dırdırcıdır, her şeye karışıyordur, ya da giyim kuşam ve arkadaşlarınıza karışıyordur, küfrediyordur vb. Bunlar da soğumanıza yol açar. Bunları bir düşünün. Elbette geyşa değilsiniz ve siz istemezken sürekli onu tatmin etmeye odaklı bir yaşamınız olamaz. Cinsel terapistler de yardımcı olabilir size.

kadın olmak ne kadar da zor.dışarıda hanımefendi yatakta f.... her isteklerini yap .bir de nankörlük diz boyu..of ya .....iş güç :sinirli:

bir de dış dünyadan rakipler. diğer kadınlarla uğraş.(bu arada ben de nişanlımı kaptırmıştım da)hem de kariyerse kariyer. güzellikse güzellik .ev hanımlığı da var ama bu nankörlere fayda etmiyor.:KK11:

O herifin gidecegi varmis ole dusun:) neyseki erkenden gitmis:)
zaten sonradan yalvardı da aman boşver. ben sanırım kadınların bu sıkıntılarına çok üzülüyorum. yazık ya çaba çaba zor iş.toplum kadınlara ne yazık ki çok sorumluluk yüklüyor. acaba bizler çok mu şımartıyoruz şu erkekleri.

zaten sonradan yalvardı da aman boşver. ben sanırım kadınların bu sıkıntılarına çok üzülüyorum. yazık ya çaba çaba zor iş.toplum kadınlara ne yazık ki çok sorumluluk yüklüyor. acaba bizler çok mu şımartıyoruz şu erkekleri.
Turk toplumunda boyle oldugu kesin:) kadin her yere arap ati gibi kostururken erkek diye bi calisiyo geliyo sanirim her isi onlar yapmis:) istisnalar var biliyorum ama genel durum bu.

Önce biraz okiyim dedim sessizkaldım “senin aklında başka bi erkek var o zaman” diyen şahıs sen nası bişey yaşadın ki böyle düşünüyorsun üzüldüm senin adına:) diğer önerilere fikirlere cevaben de şöyle belirtiyorum. ben eşimi seviyorum severek evlendik cinselliği de evlilik dışk ilk kez onunla yaşadım o zaman problem yoktu hatta çok fazla istekliydik e yasak olunca daha zevkli olur zaten herşey :KK66: evlenincede öyleydi ilk 2 dene çocuk yokken herşey yolundaydı. Ama çocuk olunca değişti işler. Ben çalışıyordum işi bıraktım çocuğa kendim bakmak istedim. Tüm gün ona verimli olmaya çalışıyorum oyunlar öğretici eğitici aktiviteler yapıyoruz aralarsa ona yemekte yapmam gerekiyor ama oğlum çok huysuz hiç boşluk vermiyor bana ben ona yemek hazırlarken zar zor hazırlıyorum inanın sürekli peşimde anne anne anne anne anne anne gelsene gelsene sanki ona hiç zaman ayırmıyormuşym gibi 10 dk bile yemek yapmama fıraay vermiyor. Yemek yedirmekte uyutmakta çok zorlanoyoeum gece yarılarına kdr dıran bi çocuk ben tüm gün dolu dolu çocuklayım bir barsak su içebilsem kâr oluyor yemin ederimki çişimi bile eşim gelince yapıyorum. Eminim benim gibi olan anneler vardır elbette ben tekim başka kimse bemim gibi zorlanamaz yorulamaz ev işlerinde çocuk bakmakta demiyorum zaten. Bende rahatsızım cinsellik istememe durumumdan. Ama ben bunlarla mücadele ederken karşımdakinin ilk boşlukta onu isteyerek bana bakması sinirilerimi bozuyor ve birazda inattan bende yaklaşmıyorum. Yaparken hoşuma gidiyor eğer kafam boşsa herşey yolundaysa. Ama sinirliysem olmıyor. Zaten ben aman kocamn ele güne karışmasında veriyim doyiriyin kafasında bir kadın değilim aslada olamam. Bu düşünce bana göre kadının acizliğini gösterir. Duygusuz bir ilişki bana göre değil duygu olması içinde kendimi zOrlarsam o iş gene duygusuz olur eşimi kabdırmak olur bana göre. Ben zaten cinsellikten soğudugum için duygusuna kapılamadığım için şikayetçiyim. Bunuda oğluymyn gün içidne sinirlerimi çok fazla zorlamasına bağlıyorum. Ama yapıcakta birşey yok zaten gece yarısı uyuyan sabah köründe uyanan bir cins oğlumvar bide cinselliğe zaman ayırırsam ben o zaman zombi oliyim hiç uyumiyim kalk çocuğa bak yemek yap ver herkes uyusun sen kal bu durum çok aşşağılayıcı değilmi ??
Çocuğunuz kaç yaşında? Ben ne kadar küçük olursa olsun bu kadar çocuk merkezli bir hayatın doğru olmadığını düşünüyorum hem anne hem de çocuk için. Arada bir çocuk bakımı yardımı almak yerine yarım gün kreş gibi seçenekler düşünseniz hem siz hem de çocuk için daha iyi olmaz mı. Anne olunca bağımsız insan vr kadın olmaktan istifa etmiyorsunuz bunu eşinize kadınlık yapın anlamında söylemiyorum ama bir zamanlar sevilen cinsellikten soğumak sizin işin de küçük çapta bir depresyon belirtisi sayılır

bir de dış dünyadan rakipler. diğer kadınlarla uğraş.(bu arada ben de nişanlımı kaptırmıştım da)hem de kariyerse kariyer. güzellikse güzellik .ev hanımlığı da var ama bu nankörlere fayda etmiyor.:KK11:
O erkek de akil yokmuş sen kurtulduğunda dua et bence :KK66:

Bu başlık vardır belki biraz baktım bulamadım o yüzden buraya açtım. Durum bu 5 yıllık evliyim cinsellikten soğudum. Benim kişiliğimde zaten cinsellik çok önemli birşy değil hani olmasada olur düşüncesindeyim. Eşimle severek evlendik ve hala seviyoruz birbirimizi ama. Hayat mücadelesi işler güçler cinselliği bende öte yana atıyor bunca iş güç arasında o işe zaman ayırmayı saçma buluyorum. Ki tüm gün yemek bulaşık temizlik çocuk derken takatim kalmıyor kalmış olsa bile bulduğum ilk boşlukta dinlenmek oturmak bir kahve içmek varken hemen o işemi koşayım bu kendimi aşşağılamaktır diye düşnünüyorum. Ki yapsam bile duygusuz sadece olsun bitsin iki dün daha rahat takiliyim die yapıyorum gerçekten :KK43: böyle olsun istemiyorum ama böyle.. Bu durumun bizim evliliğimize ciddi zarar vereceğini sezebiliyorum ama ona bile sinir oluyorum düşününce cinsellik yüzünden bana kızıyorsa keyfi bilir kafasındayım. Yani ben nefes nefese işim bitmiş oh be diyorum tam oturucam o beni ilişkiye bekliyor ve ben den hareket gelmedipi zamanda triplere giriyor surat asıyor falan.. ooo diyorum hiç uğraşamam kendimi haklı görüyorum bu durumda benim gibi hisseden varmı diye merak ettim o yüzden bi paylaşiyim dedim. Belki önerileriniz olur bana.

aseksüel siniz galiba.bu tarz kişiler için cinsellik tam bir sıkıntı ama kocanızın da en doğal hakkı.evlendiyseniz bu işi yapacaksınız.

Ben kişilik olarak insanların zorda olduğumu görüp kendileri akıl edip yardım etsinler isterim. Mesela kv ile anlaşamamamda bu yüzdendir çocuğa bakmak için ben yardım istemem arayıpta o da aramamı herşeyi paylaşmamı ister anne böyle zorlanıyorum anne şöyle kötüyüm gel yardıma yada al çocuğu biraz diye. Ama bende böyle ağlanmayı dil dökmeyi sevmem öenemi yoracağıma kendim hallederim diye düşünüyorum o yüzdende heriş bende :) herşeyin en iyisini yaparsan tüm işler sana kalır derler ya işte öylr. Ben iş yerindede böyleydim bana eleman alırlardı yardımcı ben ona öğretmek için uğraşacağıma kendim yapardım anlamazdı çünkü kız ve benim istediğim gibide yapmazdı. Annemde böyle sanırım ona çekmişim. Yani ben evi süpürürken orda bulaşıklar duruyor eşim de bjnj biliyor mal gibi yatacağına kalksın yıkasın diyorum ama içimden :) yıkamayıncada sonra sinirleniyorum. İşte böyle... bilmiyorum işte kişilik meselesi heralde. İstesemde değişemiyorum.
Başak burcu musunuz merak ettim.

Ben de konu açanla aynı duygulara sahiptim ama başkasında gönlüm yoktu hemen de nasıl çözdünüz olayı ne alaka ya
Sahiptim diyorsunuz aştınız bu problemi sanırım nasıl yaptınız acaba
Aynı sorunla uğraşıyorum da ne yazık ki

Dipnot: başka bir erkeğe ilgi duymuyorum kocamı da seviyorum K kalplerbirsedunyaguzel

psikolojiyle alakalı bir kitapta okumuştum. uzmanlar göre bazen insanlar gün içinde yada günlük hayatta eşi ile kırgınlıklar yaşıyor, başka şeylere kızıyor vede sorunu çözemiyorsa bu da cinsellikten soğuturmuş. belki de konu sahibi de böyledir.
hani vardır ya erkeklerin anlamsız inatları, belki pek hijyen duygularının olmayışı, cimrilik vs.....

Tam tersi olsa siz istekli olsanız eşiniz sizi reddetse Cinsellik angarya gelse düşünsenize istenmemek insan ne kadar kırılır evlilikte Cinsellik önemli bence bir yardım alın

Psikolojik olmasın sizinki
Hiç istememek de garip
Çok istemek de
Herşeyin ortası

herseye sız kosar yorulursanız tabıkı ıstegınız kalmaz
o yerlerı supursun sız sılın
sız yemegı yaparken o salata yapsın sız bulasık ıslerını alın o sofra kurma kaldırma ısını alsın
ıslerı ve cocuk sorumlulugunu bolusunce sıze zaman kalır hışınız cıkmamıs olur kadın oldugunuzu hıssedersınız
zira bu sekılde karın tokluguna kendı evınızın işçisi olmus oluyorsunuz ustune bırde sızden kadınlık beklenıyor

Back
X