Evlilikte cinsellikten soğuma.

Biraz başbaşa kalmakta fayda var çocuğu annanesi babannesi yok mu bir gün yorulmadan başbaşa kalsanız

Terapi gibi yorum yapmissiniz, harika gerçekten tebrik ediyorum sizi

bi de tam tersini düşünün derim. cinsel anlamda istekli olsanız ama eşiniz sizinle birlikte olmak istemese ne yaparsınız? cinsellik de bir ihtiyaç ve bir şekilde bu ihtiyacını karşılamak zorunda. adamın eşi siz olduğunuza göre bunu sizden beklemesinden daha doğal ne var? iki ay önce doğum yaptım yaklaşık dört aydır birlikte olamıyoruz ama yine de eşimi cinsel anlamda tatmin etmek için elimden geleni yapıyorum.

Evli ve çocuklu olmayanlar arkadaşımızın sorununu anlamayabilir. Evli, çocuklu, evde, işte bütün gün çalışıp, Yardımcısı, annesi vs olmayanlar yorum yazarsa konu sahibi için daha faydalı olur.
evliyim, iki aylık bebeğim var gecem gündüzüm belli değil, üstelik evde de değilim doğum yaptıktan on gün sonra çalışmaya başladım bebeğime iş yerinde bakıyorum kendi dükkanım. ama yine de anlamıyorum. arkadaşımızın eşi ev işlerinde ve çocuk bakımında yardımcı olmuyosa haklıdır o zaman bişey diyemem tabi.hiç bi işin ucundan tutmayıp sadece cinsellik beklemek olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…