- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.345
- 133
Şu yazım yanlışlarına takılanlarına cevap bile vermemek gerekiyor aslında.Türkçe öğretmeniyiz diye sözlük muamelesi görüyoruz.
Önce okuyun sonra okuduğunuzu anlamaya çalışın.Burda eleştirilen ben değilim.Konuyu açan arkadaş.Kimse sözlük muamelesi yapmamış. Soru sormamışlar, bilgi istememişler. Türkçe kısmını geçtim bir öğretmen olarak hatta öğretmeni de geçtim üniversite mezunu bir birey olarak dilinizi doğru düzgün yazmayı beceremezseniz kusura bakmayın eleştirilirsiniz.
Önce okuyun sonra okuduğunuzu anlamaya çalışın.Burda eleştirilen ben değilim.Konuyu açan arkadaş.
Çok bilen okusunda kendi Türkçe öğretmeni olsun.Bence siz okuyun, okuduğunuzu anlayın. “Siz” kalıbıyla yazılan cümlelerin doğrudan size yöneltilmiş olmayabileceğini, savunduğunuz insanı/topluluğu da içine aldığını bir Türkçe öğretmeni olarak anlamanızı ummuştum ama benim hatam kusura bakmayın.
Çok bilen okusunda kendi Türkçe öğretmeni olsun.
Bildiğim kadarıyla Kadınlar Klübü sitesinde Türkçe Öğretmeliği diploması vermiyorlar kimseye.4 yıl üniversite okumak gerekiyor.Hani doçentlerin,profesörlerin sınav yapıp,diploma verdiği yerler.
Bildiğim kadarıyla Kadınlar Klübü sitesinde Türkçe Öğretmeliği diploması vermiyorlar kimseye.4 yıl üniversite okumak gerekiyor.Hani doçentlerin,profesörlerin sınav yapıp,diploma verdiği yerler.
Türkçe derslerinde nelerin sıklıkla işlendiğini de biliyorsunuz bak yarın Türkçe Öğretmenliğine başvursanız.Hem bu bilgileriniz boşa gitmezBoş başak dik durur diye bir atasözü var bilir misiniz? Türkçe derslerinde işlenir sıklıkla.
İyi akşamlar diliyorum.
Türkçe derslerinde nelerin sıklıkla işlendiğini de biliyorsunuz bak yarın Türkçe Öğretmenliğine başvursanız.Hem bu bilgileriniz boşa gitmez
Git Kendini başkalarına öv,sen bana had bildirecek konumda değilsin üçüncü üniversitesini okuyan,yüksek lisans diplomalı 11 yıllık öğretmen.Bak güzelim yeğenimden bile küçüksün, azıcık haddini bil. Üçüncü üniversitesini okuyan yüksek lisans diplomalı 11 yıllık öğretmenim. Öğretmen olmanın çok yetenek ya da zeka gerektirmediğini ortalığın vasat öğretmenlerle dolu olduğunu 11 senede tecrübe ettim yeterince. Şimdi al o çok övündüğün diplomanı ve uzaklaş buradan. Hadi selametle.
Gercekten ogretmen misiniz?Git Kendini başkalarına öv,sen bana had bildirecek konumda değilsin üçüncü üniversitesini okuyan,yüksek lisans diplomalı 11 yıllık öğretmen.
Egitim fakultesi puaninin tip fakultesi puaniyla esdeger olmasi gerekiyor ki herkes ogretmen olamasinBak güzelim yeğenimden bile küçüksün, azıcık haddini bil. Üçüncü üniversitesini okuyan yüksek lisans diplomalı 11 yıllık öğretmenim. Öğretmen olmanın çok yetenek ya da zeka gerektirmediğini ortalığın vasat öğretmenlerle dolu olduğunu 11 senede tecrübe ettim yeterince. Şimdi al o çok övündüğün diplomanı ve uzaklaş buradan. Hadi selametle.
Ooo benim üstümden kendini övmek fena moda olmuş bu konuda tamam masterli ablalar da gelmiş.Gercekten ogretmen misiniz?
Sizin su yazdiklarinizi okuyan bir veli sizin cocugunun ogretmeni olmanizi ister mi sizce?
Hani cevap verecekseniz bende yaziyim , ulkenin en iyi universitesinden mezun , yurtdisi masterli , 2 yabanci dil bilen , kendi isyeri sahibi 40 yasinda bir anneyim
Burada buyuklerinize laf yetistireceginize azicik dusunun insanlar ne demeye calisiyor diye , ayip yahu , siz yakistiriyor musunuz yukarida yazdiklarinizi kendinize???
Egitim fakultesi puaninin tip fakultesi puaniyla esdeger olmasi gerekiyor ki herkes ogretmen olamasin
Ben utandim ogretmenim diye yazanlari okudukca , yazik guzelim meslek kimlerin eline kalmis
Bosuna yazip da kendinizi yormayin sizde
Verecek cevap bulamayinca alaya alma :)Ooo benim üstümden kendini övmek fena moda olmuş bu konuda tamam masterli ablalar da gelmiş.
Sonra egitim neden kotu , tamam devletim egitim programi da yanlis ama dogru olsa bile bu ogretmenlerle nasil iyi egitim verilir ki?Yok bıraktım zaten. Yazık ne diyeyim. Adları eğitimci, içleri boş yeni nesil.
Tamam masterli abla.Şimdi ben mastersız olduğum için verecek cevap bulamıyorum tabi kusura bakmazsın artık.Verecek cevap bulamayinca alaya alma :)
Ne kadar komik gorundugunuzu anlatirdim ama kullanacagim kelimeleri anlamaya kapasitenizin yetecegini pek sanmiyorum
Verdiginiz cevaptan belli kapasiteniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?