Evlilikte denklik

Universite mezunusunuz ama kusura bakmayin, daha nasil yazi yazmaniz gerektigini bilmiyorsunuz. Kelimelerin sesli harfleri nerede? Ya noktalama isaretleri? Yani diploma sahibi olmak en basit seyleri bile ogretemiyor demek ki bazen. O yuzden bence hic bir ifade etmiyor diploma. Hele kisinin kulturunu anlamak icin bir kistas hic degil.

Not: turkce ogretmeni misiniz? :)) hayatta inanmam.

Şu yazım yanlışlarına takılanlarına cevap bile vermemek gerekiyor aslında.Türkçe öğretmeniyiz diye sözlük muamelesi görüyoruz.

Kimse sözlük muamelesi yapmamış. Soru sormamışlar, bilgi istememişler. Türkçe kısmını geçtim bir öğretmen olarak hatta öğretmeni de geçtim üniversite mezunu bir birey olarak dilinizi doğru düzgün yazmayı beceremezseniz, kusura bakmayın eleştirilirsiniz.

Önce okuyun sonra okuduğunuzu anlamaya çalışın.Burda eleştirilen ben değilim.Konuyu açan arkadaş.

Önce okuyun sonra okuduğunuzu anlamaya çalışın.Burda eleştirilen ben değilim.Konuyu açan arkadaş.

Bence siz okuyun, okuduğunuzu anlayın. “Siz” kalıbıyla yazılan cümlelerin doğrudan size yöneltilmiş olmayabileceğini, savunduğunuz insanı/topluluğu da içine aldığını bir Türkçe öğretmeni olarak anlamanızı ummuştum ama benim hatam kusura bakmayın.

Çok bilen okusunda kendi Türkçe öğretmeni olsun.

Meslek konusu ucurum yaratacak bir konuma değil fakat siz ailesel denkliğe yoğunlaşın.bazen paradan dah dert oluyorlar.

Bildiğim kadarıyla Kadınlar Klübü sitesinde Türkçe Öğretmeliği diploması vermiyorlar kimseye.4 yıl üniversite okumak gerekiyor.Hani doçentlerin,profesörlerin sınav yapıp,diploma verdiği yerler.

Boş başak dik durur diye bir atasözü var bilir misiniz? Türkçe derslerinde işlenir sıklıkla.
İyi akşamlar diliyorum.

Boş başak dik durur diye bir atasözü var bilir misiniz? Türkçe derslerinde işlenir sıklıkla.
İyi akşamlar diliyorum.
Türkçe derslerinde nelerin sıklıkla işlendiğini de biliyorsunuz bak yarın Türkçe Öğretmenliğine başvursanız.Hem bu bilgileriniz boşa gitmez

Türkçe derslerinde nelerin sıklıkla işlendiğini de biliyorsunuz bak yarın Türkçe Öğretmenliğine başvursanız.Hem bu bilgileriniz boşa gitmez

Bak güzelim yeğenimden bile küçüksün, azıcık haddini bil. Üçüncü üniversitesini okuyan yüksek lisans diplomalı 11 yıllık öğretmenim. Öğretmen olmanın çok yetenek ya da zeka gerektirmediğini ortalığın vasat öğretmenlerle dolu olduğunu 11 senede tecrübe ettim yeterince. Şimdi al o çok övündüğün diplomanı ve uzaklaş buradan. Hadi selametle.

Git Kendini başkalarına öv,sen bana had bildirecek konumda değilsin üçüncü üniversitesini okuyan,yüksek lisans diplomalı 11 yıllık öğretmen.

Git Kendini başkalarına öv,sen bana had bildirecek konumda değilsin üçüncü üniversitesini okuyan,yüksek lisans diplomalı 11 yıllık öğretmen.
Gercekten ogretmen misiniz?
Sizin su yazdiklarinizi okuyan bir veli sizin cocugunun ogretmeni olmanizi ister mi sizce?
Hani cevap verecekseniz bende yaziyim , ulkenin en iyi universitesinden mezun , yurtdisi masterli , 2 yabanci dil bilen , kendi isyeri sahibi 40 yasinda bir anneyim
Burada buyuklerinize laf yetistireceginize azicik dusunun insanlar ne demeye calisiyor diye , ayip yahu , siz yakistiriyor musunuz yukarida yazdiklarinizi kendinize???

Egitim fakultesi puaninin tip fakultesi puaniyla esdeger olmasi gerekiyor ki herkes ogretmen olamasin
Ben utandim ogretmenim diye yazanlari okudukca , yazik guzelim meslek kimlerin eline kalmis
Bosuna yazip da kendinizi yormayin sizde

Ooo benim üstümden kendini övmek fena moda olmuş bu konuda tamam masterli ablalar da gelmiş.

Egitim fakultesi puaninin tip fakultesi puaniyla esdeger olmasi gerekiyor ki herkes ogretmen olamasin
Ben utandim ogretmenim diye yazanlari okudukca , yazik guzelim meslek kimlerin eline kalmis
Bosuna yazip da kendinizi yormayin sizde

Yok bıraktım zaten. Yazık ne diyeyim. Adları eğitimci, içleri boş yeni nesil.

Ooo benim üstümden kendini övmek fena moda olmuş bu konuda tamam masterli ablalar da gelmiş.
Verecek cevap bulamayinca alaya alma :)
Ne kadar komik gorundugunuzu anlatirdim ama kullanacagim kelimeleri anlamaya kapasitenizin yetecegini pek sanmiyorum
Verdiginiz cevaptan belli kapasiteniz

Yok bıraktım zaten. Yazık ne diyeyim. Adları eğitimci, içleri boş yeni nesil.
Sonra egitim neden kotu , tamam devletim egitim programi da yanlis ama dogru olsa bile bu ogretmenlerle nasil iyi egitim verilir ki?
Sukurler olsun ki çocuklarım Turkiye'de okumuyor

Bende konu sahibini çok çok üst düzey bir meslek sahibi zannettim.. öğretmenmiş (öğretmenliği küçümsemiyorum, benim annem de 35 yıllık öğretmen ama kimseyi mesleğiyle tanımlamaz bize hep böyle olmayı öğretti .)
Kusura bakmayın ama insanları 2 yıllık 4 yıllık diplomalarla yargılayacak bi çevreniz varsa çok acınası..
çevrenize de laf söyletmemek sizin elinizde sıkıyorsa bana desinler onu nasıl cevabını veriyorum.
Ayrıca elektrik teknisyeni dediğiniz insan fabrikalar da kamu da ne kadar risk altında önemli işler yapıyorlar
Her türlü ayrımcılıktan nefret ediyorum..
Başta cinsiyetçi,sonra meslekçi tüm ayrımcılıktan..

Verecek cevap bulamayinca alaya alma :)
Ne kadar komik gorundugunuzu anlatirdim ama kullanacagim kelimeleri anlamaya kapasitenizin yetecegini pek sanmiyorum
Verdiginiz cevaptan belli kapasiteniz
Tamam masterli abla.Şimdi ben mastersız olduğum için verecek cevap bulamıyorum tabi kusura bakmazsın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…