Tamam da kuzeniniz eczacı sadece.
Ben öyle aman aman bir uçurum göremedim .
Üniversite insana okuduğu alan da uzmanlık katar , kültür ise farklı .Diyelim ki bu kişi üniversite okumamış varlıklı kimse olsaydı eminim bu önemsenmezdi en azından bu kadar.
Basit bir örnek vermek gerekirse çok kitap okuyan , meraklı ,kendini geliştiren kimsenin üniversiteli birinden farkı yoktur , fark sadece diploma olur.
Mesele maddiyat ve burda sana hak vermemek işten değil bu iş zor.
slm kızlar yorumlarınıza ihtiyacımız var...kuzenim eczacı ailesinin durumu da iidir...eczanesinde çalışan bi tane kalfa ile duygusal yakınlaşması olmuş...işin içinden çıkamadı bana geldi anlattı bugün...teyzeme de anlatmış o asla olmaz demiş...arada meslek farkı var...kuzenime cocuk coook iii davranıyomuş...ben ilerde mutsuz olacağını söledim...evlilikte bayanın üst düzeyde olması bana göre cok büyük bi sorun...kendisine anlatmaya calıştım ama gönlü akmış bi kere...aranızda bu sekilde evlilik yapıp mutlu olan var mı...
Hem egitim muhtemelen de kultur farki var.Eger iliski sevgililik boyutunda kalsa tamam bir yere kadar ama olay evlilik olarak boyut degistirdiginde goze batmayan seyler fazlasiyla batar.Kuzeniniz bunu tolere edebilecek mi omur boyunca.Bir suru tin tin,cahil cuhela universite mezunu var evet ama tum universite okumamislar da kulturlu,bilgili,arastirmaci ruha sahip falan degil kimse kendini kandirmasin.
her ne kadar kişiye göre değişse de ben her zaman erkeğin eğitimli olmasından yanayım.. ne kadar kazandığı falan değil önemli olan, aldığı eğitim.. evet kendini geliştirmek önemli ama zaten geç olgunlaşan erkeklerde bir de eş daha eğitimli ise ne yazık ki ciddii pürüzler çıkabiliyor evliliklerde.. tabi bu benim şahsi görüşüm[/QUOTE
evlilikte erkek bence bi adım önde olmalı...o zaman taşlar daha yerine oturuyor..daha dengeli ilişkiler olduğunu düşünüyorum....
slm kızlar yorumlarınıza ihtiyacımız var...kuzenim eczacı ailesinin durumu da iidir...eczanesinde çalışan bi tane kalfa ile duygusal yakınlaşması olmuş...işin içinden çıkamadı bana geldi anlattı bugün...teyzeme de anlatmış o asla olmaz demiş...arada meslek farkı var...kuzenime cocuk coook iii davranıyomuş...ben ilerde mutsuz olacağını söledim...evlilikte bayanın üst düzeyde olması bana göre cok büyük bi sorun...kendisine anlatmaya calıştım ama gönlü akmış bi kere...aranızda bu sekilde evlilik yapıp mutlu olan var mı...
eczacı eş dendiğinde bi çok insanın gözünde dolar işareti oluşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?