Evlilikte dış görünüş önemli mi

Berryhibiscus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
181
130
53
Görüştürülmek istendiğim kişiler çıkıyor karşıma ama hiçbirine karşı bir şey hissetmiyorum. Nerede beğendiğim varsa o da beni beğenmiyor. Artık çok sıkıldım. Yaş ilerliyor kriterleri mi düşürmek gerek bilmiyorum ki

Babam demişti ki o senin beğendiğin kişiler çoktan evlendi ve kapıldı. Güldüm ve bir yandan da üzüldüm. Gerçekten böyle mi?

Daha 27 yaşındasın, hangi erkek kapıldı ya? Ne saçma bir bakış açısı 😅 dışarısı otuzluk çıtır,işi gücü yerinde erkek kaynıyor valla. Ama evden çıkmadan tabii ki bulamazsın. Biraz hayata karis, bazı ortamlara gir çık ki birileriyle iletişim kurasin

Görüştürülmek istendiğim kişiler çıkıyor karşıma ama hiçbirine karşı bir şey hissetmiyorum. Nerede beğendiğim varsa o da beni beğenmiyor. Artık çok sıkıldım. Yaş ilerliyor kriterleri mi düşürmek gerek bilmiyorum ki

Babam demişti ki o senin beğendiğin kişiler çoktan evlendi ve kapıldı. Güldüm ve bir yandan da üzüldüm. Gerçekten böyle mi?
Bence öyle değil.ama dünyanın en zor işi de kendine denk bir karşı cins bulmak.eee zor olacak tabii.baştan bizim bunu kabul etmemiz gerekiyor bence.dünyadaki en zor imtihanlardan bir tanesi dengini beklemek.şu kriter düşürme olayına ben inanmıyorum.kafandaki iç sesleri susturamazsın ki neyse o.zorla düşüncelerini mi değiştireceksin ne yapalım en fazla bunu bulabiliyorum diye.bu iç sesle sağlıklı bir ilişki yürütmek de mümkün değil ki zaten.en fazla zaman öldürürsünüz.hatta onu yaparken nile zorlanırsınız.bu tarz dertlerin pek çözümü yok ne yazık ki.bulsan bu sefer de kaybedebiliyorsun, ya da sonradan bozulabiliyor.vesselam zor işler valla.allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kimi icin onemlidir kimi icin degildir. Mesela beni zeki erkek cekiyor. Ayrica daha gec kalmis sayilmazsiniz sosyallesin illaki sizin begendiginiz biri sizide begenir.

dış görünüş benim için önemli
tipini beğenmediğim birine ısınamıyorum
diğer kişilerin güzellik algısına uymak zorunda değil bu benim gözüme güzel gelmesi yeterli
seneler önce biriyle tanışmıştım kafa yapısı ve karakter olarak inanılmaz uyumluyduk
ama tipi çok gözüme batıyordu
fotoğraf attığında içimden bakmak gelmezdi o derece
sonra kendimi kötü hissetmeye başladım bu yüzden ve devam edemedim
çok iyi arkadaş olduk arada hala görüşürüz
sevgilileri flörtleri oldu hep sonrasında

Dış görünüşünü çok beğendiğim biriyle konuştuğumda boş biri olduğunu anlıyorsam veya hiç konuşamıyorsam gözümde hiçbir cazibesi kalmıyor.

Ama ilk bakışta gözüme çarpmayan ama oturup konuştuğumda beni kendine hayran bırakan insanlar da var :-)

Ama ben çabuk soğuyabiliyorum. Mesela en son çok beğendiğim biriyle konuşurken nasılsın yazdım "iyim" yazmış, bu ne şimdi neden? İyiyim yazmak çok mu zordu? :KK70:

Dış görünüş ilk etapta dikkat çekiyor ama evlenmek istediğiniz insanın sadece dış görünüşünün güzel/yakışıklı olması yetmiyor, zeka arıyorsunuz dürüstlük ahlak merhamet vicdan saygı çalışkanlık ve iletişim arıyorsunuz.

Dümdüz yakışıklılık güzellikle evlilik yürümüyor ne yazık ki🤷‍♀️

Kriter düşürmeyin ne istediğinizi biliyorsanız o kriterde insanın karşınıza çıkmasını bekleyin.

Yani biraz da gönül kimi severse güzel o, şimdiki flörtüm bence dünya yakışıklısı Brad Pitt gelse al veriyoruz bu adamdan vazgeç deseler vazgeçmem:KK37:Ailem öyle ahım şahım yakışıklı bulmadı vasat bir tip dediler ama ben bayıldımmmm, gözleri mavinin çok güzel bir tonu, gülümsemesi, konuşurken başını yana çevirmesi derken yazarken fark ettim sanırsam ben aşık olmuşum:KK35:

Ben de 27 yaşındayım ve hiç de yaşımın geçtiğini düşünmüyorum hala düzgün erkeklerin de olduğunu görüyorum. Ayrıca kimse kusura bakmasın ama tip önemli. Tamam bi' Kıvanç, Kenan olamaz ama yine de yanıma yakışmalı bir çekiciliği olmalı.

Ayrıca bu işler gerçekten kısmet işi, 4 ay önce tesadüfen biriyle tanıştım yani şunu söyleyeyim nasıl biri istiyorsun otur yaz deseler yazabileceğim her şey hatta fazlası bu adamda vardı ve adam da benden hoşlandı. Ama öyle bir dönemde karşıma çıktı ki benim yüzümden olmadı. Ah ah.. yine dertlendim :kızgın:

Benim için Brad Pitt olmasına gerek yok ama bir şirinlik, şekerlik olmalı :halay: Benim kriterim sağlıklı bir bedene sahip olması, tercihen spor yapması. İlle öyle kaslı maslı olsun demiyorum, spor her şey olabilir önemli olan fiziksel aktivite sevmesi ve hımbıl olmaması.
Dayı göbeği olmasın yeter demek isiyorsun 😂

Back
X