Evlilikte dış görünüş önemli mi

Ben de 27 yaşındayım ve hiç de yaşımın geçtiğini düşünmüyorum hala düzgün erkeklerin de olduğunu görüyorum. Ayrıca kimse kusura bakmasın ama tip önemli. Tamam bi' Kıvanç, Kenan olamaz ama yine de yanıma yakışmalı bir çekiciliği olmalı.

Ayrıca bu işler gerçekten kısmet işi, 4 ay önce tesadüfen biriyle tanıştım yani şunu söyleyeyim nasıl biri istiyorsun otur yaz deseler yazabileceğim her şey hatta fazlası bu adamda vardı ve adam da benden hoşlandı. Ama öyle bir dönemde karşıma çıktı ki benim yüzümden olmadı. Ah ah.. yine dertlendim :kızgın:
Kenan İmirzalıoğlu'nu neden yakışıklı bulmuyorum? Hatta son birkaç yılına kadar Kıvanç Tatlıtuğ da aynı şekilde.

Yani kesinlikle bende bir sorun var, çoğu yakışıklı diye yutturulan aktör bence hiç değil. Gerçi onlar da kapımda beni bekliyorladı sanki... :KK51:

Görüştürülmek istendiğim kişiler çıkıyor karşıma ama hiçbirine karşı bir şey hissetmiyorum. Nerede beğendiğim varsa o da beni beğenmiyor. Artık çok sıkıldım. Yaş ilerliyor kriterleri mi düşürmek gerek bilmiyorum ki

Babam demişti ki o senin beğendiğin kişiler çoktan evlendi ve kapıldı. Güldüm ve bir yandan da üzüldüm. Gerçekten böyle mi?
Şimdi gelir önemli olan iç güzellikciler. Ben kendi adıma uğur böceği dururken hamamböceğini tercih etmem.

Kenan İmirzalıoğlu'nu neden yakışıklı bulmuyorum? Hatta son birkaç yılına kadar Kıvanç Tatlıtuğ da aynı şekilde.

Yani kesinlikle bende bir sorun var, çoğu yakışıklı diye yutturulan aktör bence hiç değil. Gerçi onlar da kapımda beni bekliyorladı sanki... :KK51:

Katiliyorum. Kenan Imirzalioglu normal bir vatandaş olsa ve bana denk gelse yuksek ihtimalle geri cevirirdim. 😬 Ama boyu baya uzun Turkiye standartlarina gore 190 ustu galiba. 😄

27 yaş böyle düşüncelere kapılmak için fazla erken bir yaş. Siz o kişiyi bulduğunuz zaman sizin için dünyanın en yakışıklı insanı oluvericek zaten. Bir arkadaşım var çocuğun birine aşık olmuş yani aşk demeyelim de hoşlanmış, şöyle yakışıklı böyle harika diye anlatıp duruyordu . Çocukla bir tanıştım habeş maymununun uzaktan akrabası Allah affetsin.kızın yüzüne de söyledim 😂 zaten sonra hoşlanması bitince gördü gerçeği. Benim de kocam benim gözümde çok yakışıklı ama buraya atsam siz belki şişkoya bak tipini…. diyeceksiniz.

Katiliyorum. Kenan Imirzalioglu normal bir vatandaş olsa ve bana denk gelse yuksek ihtimalle geri cevirirdim. 😬 Ama boyu baya uzun Turkiye standartlarina gore 190 ustu galiba. 😄
Kesinlikle boyunun avantajını kullanmış.

Bir dönem böyle bazı kişiler güzel yakışıklı diye hepimize kabul ettirilmiş. Neyse ohh sesli olarak dile getirdim de rahatladım bu gerçeği. :KK48:

Normalde sizinle hemen hemen aynı şeyi düşünüyordum ama yakından görünce tüm düşüncelerim buhar oldu. Valla çok güzeller 🤣

Herkesin görüşü farklıdır ama ben çok absürt olmadığı sürece tipe takılmıyorum. Eli yüzü düzgün dediysem tanırım. Karşımdakinin huyları, zekası ve denk olmamızı önemserim. Daha gençsiniz çok fazla istediğiniz tipte insan bulursunuz dert etmeyin babanızın yaşadığı devir değil artık

Görüştürülmek istendiğim kişiler çıkıyor karşıma ama hiçbirine karşı bir şey hissetmiyorum. Nerede beğendiğim varsa o da beni beğenmiyor. Artık çok sıkıldım. Yaş ilerliyor kriterleri mi düşürmek gerek bilmiyorum ki

Babam demişti ki o senin beğendiğin kişiler çoktan evlendi ve kapıldı. Güldüm ve bir yandan da üzüldüm. Gerçekten böyle mi?
Önemli olan sana değerli hissettirmesi.Yüzüne tipine değil sana davranışına bakmalısın.Sirf yakışıklı değil diye eledigin adamlari belki çok seveceksin,sevdirecek kendini.
Bir de düşülecek kriter var düşülmeyecek kriter var,huy güzelliği mesela asla düşürülmemesi gereken bir kriter bence.

Ben eşimi ilk gördüğümde hiç beğenmedim hatta gıcık kaptım sonra arkadaş grubumuzla sohbet ederken bana bir şey sordu gülümseyerek ama çok güzel gülümsedi aahhh ben orada eridim bittim sonrası evlilik işte 😍 nasıl oldu anlamadım da o gülümsemeden sonra çok karizmatik biri olarak geldi gözüme hep ve hâlâ da öyle.

Yani bence biraz karşınıza çıkanlara fırsat verin ilk etapta beğenmeyip sonradan da beğenebilirsiniz. 😉

Yakışıklılar evet ama mesela beni o kadar yakışıklı adamlar çekmiyor .
Biraz kusur olucak.
Vitrin mankeni gibi .
Hem benden güzel olursalar kıskanırım🤣🤣

Ben “amaaann nüfusuma mı alacağım” diyerek baktığımda antipatik gelmeyen çoğu kişiyle görüşüyordum. Çünkü arkadaşların dediği gibi bazen çok yakışıklı olanlar bir sözüyle yerin dibine girebiliyorlardu benim gözümde de. Orta segment dediğimiz adamlar ise zekasıyla tavrıyla gözüme daha da yakışıklı gelebiliyordu. Yani kriterini düşürme ama sadece fiziksel olarak da kriter koyma kendine. İnsanlarla tanış, içine sinenle devam edersin, sinmeyene de elveda dersin.

ben eşimle görüşmeden önce fotoğrafını bile istememiştim. Çünkü o derece dış görünüşün kriter olmayacağının bilimcindeydim

190 ustü adam eşide uzun boylu ince bir kız.
Birbirini bulmuşlar .
160 lık kızla zaten işi olmaz bu tiplerin.
Yani laf atmıyorum yanlış anlama.

Çok iyi şartlara sahip olan -ki bunların içinde özel hastanesi bile olan vardı- kişilerle görüştüm ama bir şey hissetmediğim insanlarla yarım saat oturup çay içmeye bile tahammül edemedim. Evlilik aksi bir durum olmadığı sürece bir ömrü beraber geçirmek için yapılıyor bu ülkede. Aynı yatakta yatıyoruz. O yüzden cinsel uyum olması, ten çekimi ve beğenmek çok önemli bence.

Ama sırf ten uyumu var diye de saçma sapan insanlarla evlilik olmuyor.

İkisinin de olması lazım bence. Cinselliğin sekteye uğradığı durumlarda mantık, mantığın sekteye uğradığı durumlarda cinsellik evliliği yürütüyor.

Ben “amaaann nüfusuma mı alacağım” diyerek baktığımda antipatik gelmeyen çoğu kişiyle görüşüyordum. Çünkü arkadaşların dediği gibi bazen çok yakışıklı olanlar bir sözüyle yerin dibine girebiliyorlardu benim gözümde de. Orta segment dediğimiz adamlar ise zekasıyla tavrıyla gözüme daha da yakışıklı gelebiliyordu. Yani kriterini düşürme ama sadece fiziksel olarak da kriter koyma kendine. İnsanlarla tanış, içine sinenle devam edersin, sinmeyene de elveda dersin.

ben eşimle görüşmeden önce fotoğrafını bile istememiştim. Çünkü o derece dış görünüşün kriter olmayacağının bilimcindeydim
Yon canım ne çirkinler var.kriter değil olur mu?

190 ustü adam eşide uzun boylu ince bir kız.
Birbirini bulmuşlar .
160 lık kızla zaten işi olmaz bu tiplerin.
Yani laf atmıyorum yanlış anlama.
Deve cüce gibi ilişki yaşayan çok çift var.nasıl farketmedin? Bazı cüsseli adamlar özellikle ufacık kadın seviyormuş.kaç kişiden duydum.herkes boyu boyuma istemiyor.ünlü örnekleri de var.shakirayla pique.hatta 1.60 bile değil 1.50.

Yon canım ne çirkinler var.kriter değil olur mu?
“O derece dış görünüşün kriter olmayacağının bilincindeyim” dedim. Tamamen kriter değil demedim😅 bazı sözde çok yakışıklı erkeklerin nasıl nasıl şeref yoksunu olduğunu gördüğüm için, gözüme aşırı itici gelen bir yanı yoksa karşımdakine şans veriyordum 🤭

Çok iyi şartlara sahip olan -ki bunların içinde özel hastanesi bile olan vardı- kişilerle görüştüm ama bir şey hissetmediğim insanlarla yarım saat oturup çay içmeye bile tahammül edemedim. Evlilik aksi bir durum olmadığı sürece bir ömrü beraber geçirmek için yapılıyor bu ülkede. Aynı yatakta yatıyoruz. O yüzden cinsel uyum olması, ten çekimi ve beğenmek çok önemli bence.

Ama sırf ten uyumu var diye de saçma sapan insanlarla evlilik olmuyor.

İkisinin de olması lazım bence. Cinselliğin sekteye uğradığı durumlarda mantık, mantığın sekteye uğradığı durumlarda cinsellik evliliği yürütüyor.
Kısaca ne kadar yoklukta kalırsan kal bazı şeyler olmayınca olmuyor.zorla oldurmaya çalışsan da olmuyor.beklemeye devam edeceksin.

Back
X