- 10 Temmuz 2020
- 76
- 97
- 3
- Konu Sahibi yaralikirgincicek
-
9+10 nedir anlamadım valla 9-10 yaş çocukluk sorunları mı matematik kabiliyeti mi aklım karıştı hahshshshsCinsellikten çıkıp buraya geldim bence ilk bakacağın şey 9+10 olsun gerisi hallolur dediler
çok teşekkürler sanırım her şeyi tek cümlede özetlediniz.. önceliklerin aynı olması önemli..Ne desem yalan çünkü insanlar değişim geçiren canlılar.
Bugün öyle olan, üç sene sonra aynı olamıyor, kendinizden pay biçin.
Ama bir insanda her zaman en dikkat ettiğim özellikler merhamet, hayvan sevgisi ve çalışanlara adabıdır.
Mutlu bir evliliğim yok ama, onu ne yapacağız
Bunlar ya da 20 madde de yetmez, sizin ve onun önceliklerinin aynı olması önemli.
Konu sahibi çok masumsun ben daha fazla devam ettiremem9+10 nedir anlamadım valla 9-10 yaş çocukluk sorunları mı matematik kabiliyeti mi aklım karıştı hahshshshs
İlk olarak merhametine bakacaksın arkadaş.Sonra bu adam evliliğe kısaca sorumluluk almaya gönüllü mü ona bakacaksın.Sonra ki en önemli mesele ailesiyle ilişkisi hatta ailenin birbirleriyle olan ilişkisi.Bir ip ucu vereyim.Kv eşini seviyor mu sevmiyor mu? Sevmiyorsa oğluna sarmıştır farkında olmadan farklı, garip bir bağ kurmuştur.Bu aklında olsun.Guven kazanılır kimseye körü körüne güvenemez ya da bu adam güvenilmez diyemezsin.Bunu zaman ve ilişkiniz belirler.Aslinda adam sana işaretler verir bunu anlamak görmek önemli.Hata 1 olur sonrası isteyerek olur ve ona güvenilmez.Tabi 1.hatayi da yapmak güvenilmezlik potansiyelidir.En iyisi tanımak gönlünce ve karar sonucu yaşayıp görmekMutlu evliliği olan herkese maşallah diyorum Allah nazarlardan korusun. Fakat bende ciddi güven sorunu var. Ve evlilikte ilk neye dikkat edeceğimi de kestiremiyorum. Her erkek aldatır diyen var, seven aldatmaz diyen var. Karşımdakinin bana gerçekten sevgisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim bundan bile emin değilim. Bir yandan evliliğe ne gerek var 40 kedili yaşlan diyorum, ama öteki yandan sevmek sevilmek ve bir aile kurmak da istiyorum ama güven sorununu aşamıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir, mutlu ve güvenilir evlilikte öncelik nedir
haklısın ve bu süreçte her zaman çevrede birinden yardım almak mesela bu kişi abla olur kuzen olur yani benim mutluluğumu isteyen olaylara benden daha objektif bakabilecek biri olmalı ki belki benim kaçırdığım ayrıntıyı onlar fark edebilirİlk olarak merhametine bakacaksın arkadaş.Sonra bu adam evliliğe kısaca sorumluluk almaya gönüllü mü ona bakacaksın.Sonra ki en önemli mesele ailesiyle ilişkisi hatta ailenin birbirleriyle olan ilişkisi.Bir ip ucu vereyim.Kv eşini seviyor mu sevmiyor mu? Sevmiyorsa oğluna sarmıştır farkında olmadan farklı, garip bir bağ kurmuştur.Bu aklında olsun.Guven kazanılır kimseye körü körüne güvenemez ya da bu adam güvenilmez diyemezsin.Bunu zaman ve ilişkiniz belirler.Aslinda adam sana işaretler verir bunu anlamak görmek önemli.Hata 1 olur sonrası isteyerek olur ve ona güvenilmez.Tabi 1.hatayi da yapmak güvenilmezlik potansiyelidir.En iyisi tanımak gönlünce ve karar sonucu yaşayıp görmek
Ben de Anlamadım 9+10 neKonu sahibi çok masumsun ben daha fazla devam ettiremem
Ilk önce merhamete bakarım. Bu sadece evlilik için değil herseyde geçerli sadece insanlara değil 1 dal fidana bilr merhametle yaklaşan biri kötü olamaz bence. Aldatilma konusunda ise kişinin kendine saygısı ve Allah korkusu gerekiyor gerisi hava civa acikcasi. Birlikte oldugun kisi bu iğrenç eylemi kendine yakıştırmamalı.Mutlu evliliği olan herkese maşallah diyorum Allah nazarlardan korusun. Fakat bende ciddi güven sorunu var. Ve evlilikte ilk neye dikkat edeceğimi de kestiremiyorum. Her erkek aldatır diyen var, seven aldatmaz diyen var. Karşımdakinin bana gerçekten sevgisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim bundan bile emin değilim. Bir yandan evliliğe ne gerek var 40 kedili yaşlan diyorum, ama öteki yandan sevmek sevilmek ve bir aile kurmak da istiyorum ama güven sorununu aşamıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir, mutlu ve güvenilir evlilikte öncelik nedir
Valla eşim çok merhametlidir inanılmaz duygusaldır her şeye ağlar insanların işine koşar insanları yaşi cinsiyeti mevkisi parası diye ayırt etmez dedikodusunu yapmaz ama beni 3.ye aldattı ve boşanıyoruz. Şimdi bu adam bile bana bunu yaptıysa hiç kimse beni kimseye guvendiremezMerhamet kesinlikle.
Al benden de o kadar :)) 1,59'luk boyumla 1,90'lık kocamı süzmem epey sürmüştü :))Hiç kasmayacağım
İlk boyuna baktım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?