- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi yaralikirgincicek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle merhametli sandığın erkekler el iyisi olabiliyor. Elaleme merhamet edip hayır diyemeyip evdeki hanıma sıkıntı çektiren çok var. Ya da annesine kıyamaz merhametinden ama eşine çok güzel kıyar.Erkekte ilk merhamet ve vicdana bakılmalı bence. Aslında cinsiyetin önemi olmadan bir insanda ilk bunlara bakılmalı. Hayvanlara merhametli mi, ne bileyim lokantada garsona nasıl davranıyor, dışarıda insanlarla iletişimi yumuşak mı yoksa sert mi?
9+10 nedir kız?Cinsellikten çıkıp buraya geldim bence ilk bakacağın şey 9+10 olsun gerisi hallolur dediler![]()
Onun adi merhamet degil, iki yuzluluk alcaklik kendini bi b.k sanip egosunu esi uzerinden tatmin etme, halbuki esi olmasa zaten ailesiylede biribirini yiyen insanlardir muhtemelen.Böyle merhametli sandığın erkekler el iyisi olabiliyor. Elaleme merhamet edip hayır diyemeyip evdeki hanıma sıkıntı çektiren çok var. Ya da annesine kıyamaz merhametinden ama eşine çok güzel kıyar.
Hiç kurcalamayın bence9+10 nedir kız?açıklama bekliyoruz.
Mutlu evliliği olan herkese maşallah diyorum Allah nazarlardan korusun. Fakat bende ciddi güven sorunu var. Ve evlilikte ilk neye dikkat edeceğimi de kestiremiyorum. Her erkek aldatır diyen var, seven aldatmaz diyen var. Karşımdakinin bana gerçekten sevgisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim bundan bile emin değilim. Bir yandan evliliğe ne gerek var 40 kedili yaşlan diyorum, ama öteki yandan sevmek sevilmek ve bir aile kurmak da istiyorum ama güven sorununu aşamıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir, mutlu ve güvenilir evlilikte öncelik nedir
Ahlaktır. Seven de aldatır ama ahlaklı olan aldatmaz. Doğan Cüceloğlu nun evlenmeden önce nelere dikkat etmeliyiz tarzında bir yazısı vardı 50 yaşlarında bir kadın cevaplamış. Güzel bi yazıMutlu evliliği olan herkese maşallah diyorum Allah nazarlardan korusun. Fakat bende ciddi güven sorunu var. Ve evlilikte ilk neye dikkat edeceğimi de kestiremiyorum. Her erkek aldatır diyen var, seven aldatmaz diyen var. Karşımdakinin bana gerçekten sevgisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim bundan bile emin değilim. Bir yandan evliliğe ne gerek var 40 kedili yaşlan diyorum, ama öteki yandan sevmek sevilmek ve bir aile kurmak da istiyorum ama güven sorununu aşamıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir, mutlu ve güvenilir evlilikte öncelik nedir
Öncelik güven ve saygı gerisi geliyor zaten he bir de beden uyumu cinsellik eğer o yolunda gitmezse evlilik çıkmaza giriyor.Mutlu evliliği olan herkese maşallah diyorum Allah nazarlardan korusun. Fakat bende ciddi güven sorunu var. Ve evlilikte ilk neye dikkat edeceğimi de kestiremiyorum. Her erkek aldatır diyen var, seven aldatmaz diyen var. Karşımdakinin bana gerçekten sevgisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim bundan bile emin değilim. Bir yandan evliliğe ne gerek var 40 kedili yaşlan diyorum, ama öteki yandan sevmek sevilmek ve bir aile kurmak da istiyorum ama güven sorununu aşamıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir, mutlu ve güvenilir evlilikte öncelik nedir
Pudingcim harikasınÇok özür dilerim ama az önce sevgilimin penis boyu adıyla açılan konudan geldim. Sizin konu başlığını okuyunca aklıma ilk penis boyu geldi
Erkekte ilk merhamet ve vicdana bakılmalı bence. Aslında cinsiyetin önemi olmadan bir insanda ilk bunlara bakılmalı. Hayvanlara merhametli mi, ne bileyim lokantada garsona nasıl davranıyor, dışarıda insanlarla iletişimi yumuşak mı yoksa sert mi? Adaletli mi yoksa çıkarına göre mi, kendinden alt kadrodaki insanlara nasıl davranıyor, millete faydası var mı yoksa öküzün teki mi, bunlar önemli bence. Ek olarak vicdan sahibi birisi zaten aldatmaz. He dersen ki sen tüm bu özelliklere sahip bir erkek gördün mü , yok daha görmedim.
Her erkek aldatmaz bunu da unutmaMutlu evliliği olan herkese maşallah diyorum Allah nazarlardan korusun. Fakat bende ciddi güven sorunu var. Ve evlilikte ilk neye dikkat edeceğimi de kestiremiyorum. Her erkek aldatır diyen var, seven aldatmaz diyen var. Karşımdakinin bana gerçekten sevgisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim bundan bile emin değilim. Bir yandan evliliğe ne gerek var 40 kedili yaşlan diyorum, ama öteki yandan sevmek sevilmek ve bir aile kurmak da istiyorum ama güven sorununu aşamıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir, mutlu ve güvenilir evlilikte öncelik nedir
valla ben farklı bir yanıt vereyim, öncelikle memeden kesilmiş mi ,annesi ile göbek bağını kesmişler mi ona bak! çünkü şurda okuduğum konuların yüzde sekseninde sorun buMutlu evliliği olan herkese maşallah diyorum Allah nazarlardan korusun. Fakat bende ciddi güven sorunu var. Ve evlilikte ilk neye dikkat edeceğimi de kestiremiyorum. Her erkek aldatır diyen var, seven aldatmaz diyen var. Karşımdakinin bana gerçekten sevgisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim bundan bile emin değilim. Bir yandan evliliğe ne gerek var 40 kedili yaşlan diyorum, ama öteki yandan sevmek sevilmek ve bir aile kurmak da istiyorum ama güven sorununu aşamıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir, mutlu ve güvenilir evlilikte öncelik nedir