- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi yaralikirgincicek
-
çok doğru yazmışsınız gerçekten.Evlilikte ilk bakılacak şeyler nedir valla bilmiyorum. Bir insanla evlenmeye zamanla karar veriyoruz, zira zamanla tanıyoruz. O tanışma sürecinde bana göre aranacak özelliklerin tam metni ektedir. Bilginize...
-Pipisinin kendini üstün kıldığını sanmayacak. Cinsiyet ayrımcılığı bilmeyecek.
-En tartışmalı zamanlarınızda bile ağzına küfür almayacak, saygısızlık yapmayacak.
-Hayatının sorumluluğunu alacak, kendi kendine yetebilecek.
-Nerede nasıl davranacağını, kiminle ne kadar samimi olacağını bilecek.
-Çalışkan olacak, salmaya meyilli olmayacak.
-Sevgisini gösterecek.
-Adil olacak. Ne eşim, ne arkadaşım, ne ailem diye haksız insanı kayırmayacak.
-Temiz olacak.
-Kıskançlık, aşk adı altında sevgilisini, eşini kısıtlamaya çalışmak gibi hödüklükleri olmayacak.
-Savurgan olmayacak kadar tutumlu, cimri olmayacak kadar da eli açık olacak.
-Evliliğe çok anlam yüklemeyecek. Ölene kadar sevgiliyiz modu aşkı taze tutuyor.
-Eski sevgililerini kötülemeyecek. Senin geçmişini dert etmeyecek.
Şimdi bu adamı nerede bulacağız diye sorarsanız da, valla hiçbir fikrim yok. Ben de tesadüf eseri buldum işte. (gizli koca övme içerir)
IQ yüksek olun gerisi halloluyo ya. Seven insan kıskanır olayı asla olmasın. Cool seviyorum ben mesela. Ben değilim ama ağır başlılardan etkilenirdim eşim öyledir.merve senin düşünceni merak ettim ?
O da doğru, bazısı gerçekten dışarıda kedi , evde aslan olabiliyorBöyle merhametli sandığın erkekler el iyisi olabiliyor. Elaleme merhamet edip hayır diyemeyip evdeki hanıma sıkıntı çektiren çok var. Ya da annesine kıyamaz merhametinden ama eşine çok güzel kıyar.
Aslında doğru diyorsunuz.Kimse dışını beğenmediği birinin içine bakmaz
para için evlenip evlenmediğini nasıl anlayacağız? benim de yeni bir erkek arkadaşım var. benden düşük alıyor. söz konusunda da acele etti. ben de anlamaya çalışıyorum ondan sordum.Seninle paran için mi evleniyor buna bak. Anandan babandan kalacak miras için mi, işin için mi. Bu devirde öyle erkek çok. Yeterki bunları elde etsin kadını evlenene kadar el üstünde tutuyor. Bu yüzden maddi durumuna çok dikkat et adamın. Sana harcamalarına, cimri mi değil mi, sana ne harcıyor ne alıyor. Para mevzularına nasıl bakıyor. Vicdan, merhamet, aileye karşı bakış açısı. Ülke gündemine nasıl bakıyor haberdar mı. Kadın cinayetleri, aldatmalar için görüşleri neler. Öyle bir laf eder ki cımbızla çekiverirsin. Diğer canlılara karşı davranışları nasıl. Tiksinerek mi bakıyor. Doğa katliamlarına karşı mal mal cevaplar mı veriyor. Dünyadan haberi yok mu. Bazı koca meraklısı kadınlar gibi tek derdi kendi mi bencil mi. Ben evleneyim evim arabam olsun gerisi önemli değil mi diyor. Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı mı. Arkadaşları kimler arkadaşlarıyla arası nasıl. Gösterişçi mi. Sosyal medya hesaplarında neler paylaşmış. Gezmeyi tozmayı yeni kültürler keşfedip yeni şeyler öğrenmeye bakış açısı nasıl. Klasik memur gibi mi yaşar. Hayata bakış açısı olumlu mudur yoksa en ufak sorunda küser mi, hayatı altüst olan tiplerden mi. Daha sayarım bir sürü şey şimdilik yoruldum. Dış görünüşü falan salla. Aynı evin içine girince Kıvanç tatlıtuğ ile de evlensen her gün aynı yüzden bıkacaksın zaten. Sana aşık olduğun o beden ve yüz normal gelmeye başlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?