- 25 Eylül 2020
- 43
- 24
- 18
- Konu Sahibi yaralikirgincicek
-
Kesinlikle katılıyorum insanı etkilimesi de kolay oldugu için fark da edilemeyebiliyorilk tipe bakılıyor dip beğenilirse öbür özellikleri 100 le çarpılıyor öyle görülüyor tipini beğenmezsek öbür özellikleri 100 kere bölünüyor bu bilimsel bir gerçek. bence ailesine bakılmalı erkeğin niyerine bakılmalı vicdan merhamet samimiyet bunlar önemli bunları herkes gizler olduğunca tipi güzel olan çook daha kolay gizler.
Denedim olmadı, aşağılık kompleksli, narsist, işkolik.. çıktı.. Genellememek lazım..Annem her zaman kendinden iki tık çirkinle evlen ki değerini bilsin der
Ben hareketlerine cok takarım, nazikligi kibarligi onemlidir oturup kalkmasina, büyükleriyle, yasitlariyla ve kucukleriyle uslubuna... tevazu sınırını olcerim. Alisverise gider, seyahat eder, yemek yerim arkadas ortamima sokar hareketlerini tartarim. hayat görüşü cok önemlidir, kitap okumasi, izledigi filmler, simdiye kadar neler yapmış, kendine ne katmış... hoslandigi filmlerden, kitaplardan muziklerden, anlattiklarindan belli bir kategoriye koyarim sonra gorduklerimle iliskilendirir cikarim yaparim ve titizlik ayni derecede onemlidir. Yemekten once ve sonra ellerini yikar mi, elbiseleri cok eski olabilir her zaman ayni kiyafeti giyebilir ama kötü kokmamali temiz olmali.Mutlu evliliği olan herkese maşallah diyorum Allah nazarlardan korusun. Fakat bende ciddi güven sorunu var. Ve evlilikte ilk neye dikkat edeceğimi de kestiremiyorum. Her erkek aldatır diyen var, seven aldatmaz diyen var. Karşımdakinin bana gerçekten sevgisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim bundan bile emin değilim. Bir yandan evliliğe ne gerek var 40 kedili yaşlan diyorum, ama öteki yandan sevmek sevilmek ve bir aile kurmak da istiyorum ama güven sorununu aşamıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir, mutlu ve güvenilir evlilikte öncelik nedir
Mutlu evliliği olan herkese maşallah diyorum Allah nazarlardan korusun. Fakat bende ciddi güven sorunu var. Ve evlilikte ilk neye dikkat edeceğimi de kestiremiyorum. Her erkek aldatır diyen var, seven aldatmaz diyen var. Karşımdakinin bana gerçekten sevgisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim bundan bile emin değilim. Bir yandan evliliğe ne gerek var 40 kedili yaşlan diyorum, ama öteki yandan sevmek sevilmek ve bir aile kurmak da istiyorum ama güven sorununu aşamıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir, mutlu ve güvenilir evlilikte öncelik nedir
Mutsuz bir evliliği olan boşanma ihtimali yüksek biri olarak, hemen kapılma, iyi görünen, elalem ne derci, belli etmese bile anneci, sevgi ve ilgi gösterme konusunda cimri, arkadaş çevresi, iş çevresi geniş olanlara, ortak etkinliklerin, aile kökenlerinin çok farklı olması vs sorun olan konular.. (Güzel ortamlara götürmesi, hediyeler vs sana gerçekten değer verdiği anlamına gelmiyor..) Şimdiki aklım olsa o ilk görüşme öncesi geri gitme isteğimi, içsesimi dinlerdim.. (En kendini belli etmeyen tiplerden biri çıktı, gizli narsist ve pasif agresif olduğunu, işi gücü olsa bile evde karısını göremeyen bir ergen olduğunu geç farkettim..)Mutlu evliliği olan herkese maşallah diyorum Allah nazarlardan korusun. Fakat bende ciddi güven sorunu var. Ve evlilikte ilk neye dikkat edeceğimi de kestiremiyorum. Her erkek aldatır diyen var, seven aldatmaz diyen var. Karşımdakinin bana gerçekten sevgisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim bundan bile emin değilim. Bir yandan evliliğe ne gerek var 40 kedili yaşlan diyorum, ama öteki yandan sevmek sevilmek ve bir aile kurmak da istiyorum ama güven sorununu aşamıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir, mutlu ve güvenilir evlilikte öncelik nedir
Sana saygı gösteriyor mu? Konuşma üslubu nasıl buna dikkat etmelisin ilk olarakMutlu evliliği olan herkese maşallah diyorum Allah nazarlardan korusun. Fakat bende ciddi güven sorunu var. Ve evlilikte ilk neye dikkat edeceğimi de kestiremiyorum. Her erkek aldatır diyen var, seven aldatmaz diyen var. Karşımdakinin bana gerçekten sevgisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim bundan bile emin değilim. Bir yandan evliliğe ne gerek var 40 kedili yaşlan diyorum, ama öteki yandan sevmek sevilmek ve bir aile kurmak da istiyorum ama güven sorununu aşamıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir, mutlu ve güvenilir evlilikte öncelik nedir
Onlarda popo, bacak, memeye bakıyo. Artık nereye takıntılıysa :) Bakarken de hiç çekinmiyolarBaşlığa istinaden ben ilk popoya bakıyorum Popo şekilli ve güzel olmalı sonra alyans var mı yok mu çünkü evlenmek için bekar olması şart sonra da dişlere
Onlarda popo, bacak, memeye bakıyo. Artık nereye takıntılıysa :) Bakarken de hiç çekinmiyolar
Öncelikle her erkek aldatmadığı gibi seven aldatmaz diye bir şey de yok.Mutlu evliliği olan herkese maşallah diyorum Allah nazarlardan korusun. Fakat bende ciddi güven sorunu var. Ve evlilikte ilk neye dikkat edeceğimi de kestiremiyorum. Her erkek aldatır diyen var, seven aldatmaz diyen var. Karşımdakinin bana gerçekten sevgisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim bundan bile emin değilim. Bir yandan evliliğe ne gerek var 40 kedili yaşlan diyorum, ama öteki yandan sevmek sevilmek ve bir aile kurmak da istiyorum ama güven sorununu aşamıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir, mutlu ve güvenilir evlilikte öncelik nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?