- 10 Temmuz 2020
- 76
- 97
- 3
- Konu Sahibi yaralikirgincicek
-
çok güzel ve net özetlediniz çok teşekkür ederimSadakat
Güvenirlik
Merhamet
Anlayiş
Empati
Aileye düşkün kiymet bilen ama bağımlı olmayan
Ayrıca biri sakin diğeri canlı birbirini tamamlayan kişi olmalı.
Çalışkan olmalı ve baba olabilır gözüyle de bi bakilmali.
Bakış acınız,inancınız,aile yapılarınızda önemli ..
Sonra ver eline evlilikYalnız şu da var evlilik beyaz eşya gibidir şansına iyi ya da kötü çıkabilir .. Ne kadar ölçersen ölç evlilikte tanırsin eşini . Tabi böyle diye de baştaki kuralları sakın esgecme
Hormonlarıyla alakalı değil ondan eminimaldatmak kesinlikle hormon seviyesi veya sizinle alakalı bi durum değil kendi karakterleri böyle. kimisi tek eşliliği yaşar kimisi çok.. fakat çok eşlilik toplumumuzda kabul görmediğinden tabi ki evleneceği kişiye önceden bunu açıklayacak değil. aldatmak kesinlikle kişinin kendine özsaygı duymaması ile alakalı. evli adamlarla yatıp kalkan kalitesiz kadınlar uğruna ailesini çocuğunu karısını unutuyorsa aldatan erkeğin namusu karakteri şerefi de o kadınlar gibi basit demektir.. keşke evlenmeden önce alınlarında yazsalar da uğraştırmasalar :) kurtulduğunuza çok sevindim açıkçası Allah mutluluğunuzu huzurunuzu arttırsın..
Sevgilikte denk gelmeme ihtimaliniz büyük ihtimalle siz yakalamadiginiz icindir cunku aldatmak karakterle alakali. Ayni evde yaşayıp huyunu suyunu öğrendikten sonra davranışlardaki değişikliği fark etmek daha kolay oluyor bu yüzden aldatması yakalanıyor... siz ne yaptınız yakalayınca şu an durum nedir diyeceğim ama özür dilemesi sonra yine yapması zaten gösteriyor karakterle alakalı olduğunu bahsettiniz bunlardan.. hanı şu palavra vardır aldattı pişman oldu bi daha yapmadı falan ben buna da inanmıyorum. Aldatan bi daha aldatır uyanık olan saklamadık becerir sadeceHormonlarıyla alakalı değil ondan eminimInanın neden niye diye sormaktan beynim patlayacak degisik cevaplar buluyorum her defasında. Dediginiz gibi belki de sadece şerefsiz karakteridir.5 yıllık sevgililik dönemimizde bir kere bile böyle bir şey görmedim ama 5 yıllık evkiligimizde 3 kere hepsi sadece flortoz konuşmalar ama kızlar yüz varmadığı için öyle yoksa yatakta yakalardım herhalde
Boşanıyoruz.Onun beni aldatıp benim yakalamam imkansız tüm şifreleri bendeydi ve didik didik ederdim.Sevgilikte denk gelmeme ihtimaliniz büyük ihtimalle siz yakalamadiginiz icindir cunku aldatmak karakterle alakali. Ayni evde yaşayıp huyunu suyunu öğrendikten sonra davranışlardaki değişikliği fark etmek daha kolay oluyor bu yüzden aldatması yakalanıyor... siz ne yaptınız yakalayınca şu an durum nedir
Evet bahsettiniz biliyorum. Yorumu erken gönderdiğim için yarim kaldı. Bence fazla tolerans gösterdiniz asla sizi hak edn birisi değildi kıymetinizi akli başına gelince anlayacaktır ama iş işten geçti bi kereBoşanıyoruz.Onun beni aldatıp benim yakalamam imkansız tüm şifreleri bendeydi ve didik didik ederdim.
Evet biliyorum ama insan 10 yıllık birlikteliğe acıyor.Tek dilegim hak ettigini bulmasiEvet bahsettiniz biliyorum. Yorumu erken gönderdiğim için yarim kaldı. Bence fazla tolerans gösterdiniz asla sizi hak edn birisi değildi kıymetinizi akli başına gelince anlayacaktır ama iş işten geçti bi kere
Siz bir es olarak elinizden geleni yaptınız içiniz rahat olsun. Onun akibetini zamana bırakın ettiğini fazlasıyla bulacakEvet biliyorum ama insan 10 yıllık birlikteliğe acıyor.Tek dilegim hak ettigini bulmasi
AminSiz bir es olarak elinizden geleni yaptınız içiniz rahat olsun. Onun akibetini zamana bırakın ettiğini fazlasıyla bulacak
amin teşekkür ediyorumhahaha en iyisini siz yapmışsınız Allah bozmasın hahahahha
Evli değilim ancak hayatımdaki insan bugüne kadar gerçekten her şeyi konuşabileceğime inandığım ilk ve tek insan. İletişim kurarken karşılıklı birbirinizi anlamaya çalıştığınızda tüm farklılıklar ya da birbirine karşı yaptığın insani yanlışlar çözüme kavuşuyor. Bence mükemmel ilişki olsa olsa birbiriyle iletisebilen iki insan arasında olabilir.yoksa ömür çekilmez zengin de olsa yakışıklı da olsa bir yerden sonra dayanılmaz. Aldatmak güvenmek aslında bir tür inanç, ön kabul. Davranışlarıyla sana dürüst olacağına dair inanç verir kişi. Yarın bir gün başka biriyle gerçekten birlikte olmak istediğinde sizi ne kadar incitecegini bildiğinden vicdanlı olup bunu da sizinle paylaşır. Orada yapacak birsey yoktur hayat bu türlü türlü durumlarla karşılaşır insan.mühim olan hep dürüstçe konuşabilmek.Mutlu evliliği olan herkese maşallah diyorum Allah nazarlardan korusun. Fakat bende ciddi güven sorunu var. Ve evlilikte ilk neye dikkat edeceğimi de kestiremiyorum. Her erkek aldatır diyen var, seven aldatmaz diyen var. Karşımdakinin bana gerçekten sevgisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim bundan bile emin değilim. Bir yandan evliliğe ne gerek var 40 kedili yaşlan diyorum, ama öteki yandan sevmek sevilmek ve bir aile kurmak da istiyorum ama güven sorununu aşamıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir, mutlu ve güvenilir evlilikte öncelik nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?