Evlilikte eşlerin aileye düşkün olması

iyi de işte neden zor durumda

senin iyi kötü işin var eşinin işi var

oturun diye ev vermişler

düğün yapmışlar

hatta ayda 100 tl de harçlık veriyorlarmış

neden zor durumdasınız ki

ay sonunda son 5 tl yi bölüşüp işe gittik de hiç biz zor durumdayız ona buna şunu yaptılar bize yok diye düşünmek aklıma gelmedi bile

Evliliginden ve esinin ailesinden yana sorunlarin var ve anneligi tatmak istiyorum bencilliği ile bebek yapma çabasına dusmussun.

ben tüp bebeği aileler de biliyor diye anladım da

yani para biriktirmek için taşındık vs deyince

Ben söylüyorum konuşuyorum ama beni kimse kaaleye almıyor..

Ben söylüyorum konuşuyorum ama beni kimse kaaleye almıyor..

ama anlatımınızda eşim korumadı diyorsun

bence susup bekliyorsun ki Malkoçoğlu gibi "heyytt kimse benim karıma laf edemez,

ne hatasını gördünüz onun hakkında bir şey diyemezsin" desin

öyle bir dünya yok

herkese haddini kendin bildireceksin

eltine de kp e de bir şey söylediği anda ortam ile uyumlu cevap vereceksin

polis ol git mi dedi "aa iyi olur tayinimiz çıkar, uzak illere gider, huzurla yaşarız" de gül mesela

oldu bitti

Ben cevabını veriyorum ama gerektiği kadar.Çünkü sonra eşime anlatıyolrar durumu.bi kere o sesle ilgili konuştum eşimi çekip karı koca şikayet etmişler beni ben işteyken.O da dinlemiş inmiş aşağı.

ev için kredi çekmek lüks olmuş biraz sizin için. önceliğiniz çocuk olmalıydı. kendiniz toparladığınızda kendi evinize çıkardınız. miraslı eve çivi çakmam bırak krediyi.

nasıl şikayet etmişler

yani sen sesten rahatsızsan en fazla olur o kadar ses, idare etsin diyebilirler

zira yıllarca alt boşmuş hiç umursamadan yaşamışlar

senin suratsız olman ya da onlara uymaman ile bu durumun ilişkisi yok ki neyini şikayet etmişler

bu arada gerektiği kadar vermiyorsunuz ki eşinizin de vermesini istiyorsunuz

hiç bu güne kadar böyle bir ihtiyacım olmadı herkese haddini kendim bildiririm

Eşini sevmişssin evlenmissin kv den uzak ama tapusu kv ye ait bir evde kira odemiyelim diye oturuyorsun buraya kadar normal sorun yok.
Ancak senin kirildigin noktaları esin savunmadigi an sen kendini savun sesini cikar tabi üslubun sert kırıcı değil.
Yasin kac ne kadarlık evlisin bilmiyorum cocuk için evliligin oturmadan birbirinizi iyice tanımadan karar verme.

Şikayet etti ne demek kocasını da doldurdu eşimin abisi kafasını çeviriyordu aşağıda beni gördüğü zaman selam vermiyordu.Neymiş alınmışlar evde atmı koşturuyorlarmış??? Kocası suratıma bakmadı ama benim kocam da eltimi arayıp yiğenini vs soruyordu.Adalete bak?Ben suçluyum gibi karı koca yüzüme bakmıyor eşimde ballı güllü...Eşimi arıyor eltim nerdesiniz diye sorabiliyor ?Amann amann neler var daha da bakma..

Yaşım 28 bende bu süreçte biraz ertelemeye karar verdim...

siz deyin '' baba benim neyim var ? neyimi gördün , benim aklım başımda çok şükür '' deyin
bunda bir şey yok ki dövmedin sövmedin

aileniz arkanızda mı peki ?
hani istememişler falan ya küskünlük falan var da o yüzden mi sizi sahipsiz görüyorlar ?
ailenin istemediğinde muhakkak bir hayır oluyor işte
bu forumda bir kişi daha var kocası diyarbakırlı falan
şimdi yanlış anlaşılır falan ama diyarbakırlı ya da başka bir yerli neyse
kültürü farklı konuştukları dil bile başka nasıl cesaret ettiniz ?
insan ayırt etmem ben demişsiniz ama ayırt etmekle alaksı yok , evleniyorsunuz böyle adamlar ve aileleriyle ondan sonra uğraşıyorsunuz,

Evet ailem arkamda değil.özellikle annem kendin ettin diyor ?Biz sana söylemiştik bu adam değişmez asla seni tutar seni savunur diye bekleme diyor..Asla eşimin ailesiyle görüşmüyorlar..
Annem kapalı benim kuran hocasıdır,insanları küçümsemiyorum ama diyor hersey belliydi yemekleri adetleri sen bize bunları bela ettin diyor..Ben istemezmiydim dünürümle karşılıklı sohbet edip görüşim bunlar iki kelimeyi zor biraraya getiriyolar diyor.
Bide beni beğenmiyorlar kendilerini üstün görüyorlar...

offf bu çok fena o zaman
annen de çok üzülüyordur tabi
ama arkanızda olmadıklarını bildikleri için bence biraz da böyle yapıyorlar
annenizin konuşmalarına işte hak verdim ben ama şöle deyim bu konuşmalar benim ve annemin yapacağı konuşmalar yani siz bizim tarafın insanı gibi geldiniz bana
siz nerelisiniz ? yazmanızda bir sakınca yoksa tabi

annenize hak veriyorum ama hani bunları içinden düşünse çok daha iyi
eşinizin ailesiyle görüşmesin ama size de kendin ettin kendin buldun demeyi bırakıp sizi savunsun yanınızda olsun bence
sonuçta siz annenizin onayladığı biriyle evlenseydiniz o insanla da belki de sorun yaşayabilirdiniz

peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
bunlar olmasa eşinizle genel durumunuz nasıl ? yani aileden uzak olsanız iyi mi olursunuz?
eğer ayrılmayı düşünüyorsanız çocuk olmadan ayrılın bence yoksa annenizin dediği gibi bunlar çocuk olursa onu da bırakmazlar

Bende bu tavra kızıyorum evladınız hata yapmış yanlis tercih yapmış olabilir kendin ettin kendin buldun ne demek yahu.annelik babalık bana gore evladın yanlışta yapsa yoldan da çıksa arkasında yaninda olup ona yol göstermektir.

Şu ailelerimizi bir dinlesek okadar mutlu olucaz ki aslında...
Ailelerimizin bir bildiği oluyor işte ama bizim bir kulağımızdan girip öteki kulağımızdan cıkıyor söyledikleri...
Böyle de uğraş dur işte...

ben de böyle düşünüyorum
benım de cocugum var düşünüyorum böyle bir evlilik yapsa ( istemediğim sekilde )
böyle diyemem
ben cocugumun peşini asla bırakmam ne hata yapsa da kendin ettin şimdi çek cezanı dıyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…