- Konu Sahibi mandalinakafa
-
Bebek konusunda Haklısın..Anne sevgisinden o kadar eksik büyüdüm ki anne olmak istemini içimden atamıyorum..ama ben onlardan bişey beklemiyorum kendim için sadece oğluna yapsın ben yoksa çlşıyorum zaten..Hani senelerce yapmış onlara diyeblir ya bak bu oğlum zor duumda diyebilir..
Mesela şöyle düşün arkadaşımm eltime zaten hepsine mesafeliyim gerektiği kadar konuşuyorum ki laf taşımasın diye.Kızı ortaokula gidiyor ve kocaman maşallah benim çocuklara hiçbir sözüm olamaz ama eltimin anası danası hepsi birbirine yakın sürekli gelip giderler bu beni ilgilendirmez ses resmen benim evimde o cocuk o evde bir koşturuyor sorma.Küçük olsa anlarım ama bunu eltimin demesi gerekmez mi bak kızım aşağıda amcanlar var hani daha dikkatli olalım.Çocuk çamaşırlarıma su döküyor kaçıyor.Konuşuyorum çocuktur diyor.Bahçe kapısının anahtarını ailesine vermiş yazın balkona bi çıkıyorum başka başka adamlar.Meğer eltimin yok abisi yok dayısı ben yeni evliyim yazın yeri gelir balkonuma kocamla kahve içmeye vs çıkmak isterim şort giyerim ben mecburmuyum senin abini dank diye bahçemde görmeye???
Eşime diyorum ki bak beni sallamıyorlar sen usulunce konuş belki seni dinlerler yok...Canım ben eşime iyi davranıyorum güzellikle söylüyorum almıyor masus sakayla laf vuruyorum olmuyor.Herkesin içinde kocama sınava gir polis ol da belki karında aklını başına alır diyor kayınbabam.Benim neyim var namusumla çalışıp geliyorum aklımı başıma alacak ve kocam ağzını dahi açamıyor..Neyi var benim karımın diyemiyor ?Bu beni bitiriyor olay maddi değil sadece...
Oğluna sağlıklı uzun ömürler dilerim.Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez tabi.Bende ne kendi aileme ne onların ailesine bişey demedim.Sadece eşimle konuşuyoruz bu durumu..Tabi önemli olan şehir değil insanlıkları..
Ben söylüyorum konuşuyorum ama beni kimse kaaleye almıyor..sen diyeceksin
o polis olunca benim aklım nasıl başıma gelecek diye
erkekler ailelerine çok da laf edemezler sen edeceksin
o seni nedne korusun ki
bir de ben yeni evliyim eşimle balkonda kahve içerim diyorsun da iç
eltinin ailesine ne kahveden
evet bahçenin kilidi varsa yaptığı yanlış bunu eltine diyeceksin sen zira sen rahatsız olsun eşin değil
yok kimse bilmiyor asla da söylemem bu durumu...Para biriktirmek derken hani kira vermezsek daha çabuk bişeylere başlarız diye düşündük ama umduğumuz gibi olmadı...ben tüp bebeği aileler de biliyor diye anladım da
yani para biriktirmek için taşındık vs deyince
Ben söylüyorum konuşuyorum ama beni kimse kaaleye almıyor..
Ben cevabını veriyorum ama gerektiği kadar.Çünkü sonra eşime anlatıyolrar durumu.bi kere o sesle ilgili konuştum eşimi çekip karı koca şikayet etmişler beni ben işteyken.O da dinlemiş inmiş aşağı.ama anlatımınızda eşim korumadı diyorsun
bence susup bekliyorsun ki Malkoçoğlu gibi "heyytt kimse benim karıma laf edemez,
ne hatasını gördünüz onun hakkında bir şey diyemezsin" desin
öyle bir dünya yok
herkese haddini kendin bildireceksin
eltine de kp e de bir şey söylediği anda ortam ile uyumlu cevap vereceksin
polis ol git mi dedi "aa iyi olur tayinimiz çıkar, uzak illere gider, huzurla yaşarız" de gül mesela
oldu bitti
Ben cevabını veriyorum ama gerektiği kadar.Çünkü sonra eşime anlatıyolrar durumu.bi kere o sesle ilgili konuştum eşimi çekip karı koca şikayet etmişler beni ben işteyken.O da dinlemiş inmiş aşağı.
Şikayet etti ne demek kocasını da doldurdu eşimin abisi kafasını çeviriyordu aşağıda beni gördüğü zaman selam vermiyordu.Neymiş alınmışlar evde atmı koşturuyorlarmış??? Kocası suratıma bakmadı ama benim kocam da eltimi arayıp yiğenini vs soruyordu.Adalete bak?Ben suçluyum gibi karı koca yüzüme bakmıyor eşimde ballı güllü...Eşimi arıyor eltim nerdesiniz diye sorabiliyor ?Amann amann neler var daha da bakma..nasıl şikayet etmişler
yani sen sesten rahatsızsan en fazla olur o kadar ses, idare etsin diyebilirler
zira yıllarca alt boşmuş hiç umursamadan yaşamışlar
senin suratsız olman ya da onlara uymaman ile bu durumun ilişkisi yok ki neyini şikayet etmişler
bu arada gerektiği kadar vermiyorsunuz ki eşinizin de vermesini istiyorsunuz
hiç bu güne kadar böyle bir ihtiyacım olmadı herkese haddini kendim bildiririm
Yaşım 28 bende bu süreçte biraz ertelemeye karar verdim...Eşini sevmişssin evlenmissin kv den uzak ama tapusu kv ye ait bir evde kira odemiyelim diye oturuyorsun buraya kadar normal sorun yok.
Ancak senin kirildigin noktaları esin savunmadigi an sen kendini savun sesini cikar tabi üslubun sert kırıcı değil.
Yasin kac ne kadarlık evlisin bilmiyorum cocuk için evliligin oturmadan birbirinizi iyice tanımadan karar verme.
siz deyin '' baba benim neyim var ? neyimi gördün , benim aklım başımda çok şükür '' deyinMesela şöyle düşün arkadaşımm eltime zaten hepsine mesafeliyim gerektiği kadar konuşuyorum ki laf taşımasın diye.Kızı ortaokula gidiyor ve kocaman maşallah benim çocuklara hiçbir sözüm olamaz ama eltimin anası danası hepsi birbirine yakın sürekli gelip giderler bu beni ilgilendirmez ses resmen benim evimde o cocuk o evde bir koşturuyor sorma.Küçük olsa anlarım ama bunu eltimin demesi gerekmez mi bak kızım aşağıda amcanlar var hani daha dikkatli olalım.Çocuk çamaşırlarıma su döküyor kaçıyor.Konuşuyorum çocuktur diyor.Bahçe kapısının anahtarını ailesine vermiş yazın balkona bi çıkıyorum başka başka adamlar.Meğer eltimin yok abisi yok dayısı ben yeni evliyim yazın yeri gelir balkonuma kocamla kahve içmeye vs çıkmak isterim şort giyerim ben mecburmuyum senin abini dank diye bahçemde görmeye???
Eşime diyorum ki bak beni sallamıyorlar sen usulunce konuş belki seni dinlerler yok...Canım ben eşime iyi davranıyorum güzellikle söylüyorum almıyor masus sakayla laf vuruyorum olmuyor.Herkesin içinde kocama sınava gir polis ol da belki karında aklını başına alır diyor kayınbabam.Benim neyim var namusumla çalışıp geliyorum aklımı başıma alacak ve kocam ağzını dahi açamıyor..Neyi var benim karımın diyemiyor ?Bu beni bitiriyor olay maddi değil sadece...
Ben 30undan sonra anne oldum 3 yıl yapmadim cocuk.yasin daha genc.maddi sorunlari kv ve elti sorunlarını gec Benim esim nasil bir insan onunla bir ömür huzurlu yaşam beni bekliyor mu diye dusun.Yaşım 28 bende bu süreçte biraz ertelemeye karar verdim...
Evet ailem arkamda değil.özellikle annem kendin ettin diyor ?Biz sana söylemiştik bu adam değişmez asla seni tutar seni savunur diye bekleme diyor..Asla eşimin ailesiyle görüşmüyorlar..siz deyin '' baba benim neyim var ? neyimi gördün , benim aklım başımda çok şükür '' deyin
bunda bir şey yok ki dövmedin sövmedin
aileniz arkanızda mı peki ?
hani istememişler falan ya küskünlük falan var da o yüzden mi sizi sahipsiz görüyorlar ?
ailenin istemediğinde muhakkak bir hayır oluyor işte
bu forumda bir kişi daha var kocası diyarbakırlı falan
şimdi yanlış anlaşılır falan ama diyarbakırlı ya da başka bir yerli neyse
kültürü farklı konuştukları dil bile başka nasıl cesaret ettiniz ?
insan ayırt etmem ben demişsiniz ama ayırt etmekle alaksı yok , evleniyorsunuz böyle adamlar ve aileleriyle ondan sonra uğraşıyorsunuz,
offf bu çok fena o zamanEvet ailem arkamda değil.özellikle annem kendin ettin diyor ?Biz sana söylemiştik bu adam değişmez asla seni tutar seni savunur diye bekleme diyor..Asla eşimin ailesiyle görüşmüyorlar..
Annem kapalı benim kuran hocasıdır,insanları küçümsemiyorum ama diyor hersey belliydi yemekleri adetleri sen bize bunları bela ettin diyor..Ben istemezmiydim dünürümle karşılıklı sohbet edip görüşim bunlar iki kelimeyi zor biraraya getiriyolar diyor.
Bide beni beğenmiyorlar kendilerini üstün görüyorlar...
Bende bu tavra kızıyorum evladınız hata yapmış yanlis tercih yapmış olabilir kendin ettin kendin buldun ne demek yahu.annelik babalık bana gore evladın yanlışta yapsa yoldan da çıksa arkasında yaninda olup ona yol göstermektir.Evet ailem arkamda değil.özellikle annem kendin ettin diyor ?Biz sana söylemiştik bu adam değişmez asla seni tutar seni savunur diye bekleme diyor..Asla eşimin ailesiyle görüşmüyorlar..
Annem kapalı benim kuran hocasıdır,insanları küçümsemiyorum ama diyor hersey belliydi yemekleri adetleri sen bize bunları bela ettin diyor..Ben istemezmiydim dünürümle karşılıklı sohbet edip görüşim bunlar iki kelimeyi zor biraraya getiriyolar diyor.
Bide beni beğenmiyorlar kendilerini üstün görüyorlar...
ben de böyle düşünüyorumBende bu tavra kızıyorum evladınız hata yapmış yanlis tercih yapmış olabilir kendin ettin kendin buldun ne demek yahu.annelik babalık bana gore evladın yanlışta yapsa yoldan da çıksa arkasında yaninda olup ona yol göstermektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?