- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi mandalinakafa
-
Anne baba olmakla görev sona ermiyor.evlatlarimiza karşı nasil anne babalariz buda onların sınavı.ben de böyle düşünüyorum
benım de cocugum var düşünüyorum böyle bir evlilik yapsa ( istemediğim sekilde )
böyle diyemem
ben cocugumun peşini asla bırakmam ne hata yapsa da kendin ettin şimdi çek cezanı dıyemem
Eşim bunlar dışında çok iyi bir insan.Ne aldığıma karışır ne giydiğime ne ailme gitmeme bi laf eder nede baskı yapar.Boşanmak vs istemiyorum ama bende bir kadınım benimle gurur duyması gerekirken ne bilim ben farklıyım çünkü az da olsa evime katkıda bulunuyorum elektiriği suyu faturamı ben ödüyorum buna rağmen onlar el üstünde tutulması benim zoruma gidiyor.Eşimde diyor ki emin ol ilerde bizim de çocuğumuz olsa tabiki torunları bize de yapacaklar diyor.Ben inanmıyorumbuna.çünkü annesini sevdiğiniz çocuğu seversiniz,komuşunuz arkadaşınız dahi olsa annesini o kişiyi seviyorsanız çocugunu da ayrı bir korursunuz..offf bu çok fena o zaman
annen de çok üzülüyordur tabi
ama arkanızda olmadıklarını bildikleri için bence biraz da böyle yapıyorlar
annenizin konuşmalarına işte hak verdim benama şöle deyim bu konuşmalar benim ve annemin yapacağı konuşmalar yani siz bizim tarafın insanı gibi geldiniz bana
siz nerelisiniz ? yazmanızda bir sakınca yoksa tabi
annenize hak veriyorum ama hani bunları içinden düşünse çok daha iyi
eşinizin ailesiyle görüşmesin ama size de kendin ettin kendin buldun demeyi bırakıp sizi savunsun yanınızda olsun bence
sonuçta siz annenizin onayladığı biriyle evlenseydiniz o insanla da belki de sorun yaşayabilirdiniz
peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
bunlar olmasa eşinizle genel durumunuz nasıl ? yani aileden uzak olsanız iyi mi olursunuz?
eğer ayrılmayı düşünüyorsanız çocuk olmadan ayrılın bence yoksa annenizin dediği gibi bunlar çocuk olursa onu da bırakmazlar
Yok şu an bebek derdinde değilim zaten herşey oturana kadar erteledim...Hala bebek derdinde olan aklına şaşıyorum şu an
Evet ailem arkamda değil.özellikle annem kendin ettin diyor ?Biz sana söylemiştik bu adam değişmez asla seni tutar seni savunur diye bekleme diyor..Asla eşimin ailesiyle görüşmüyorlar..
Annem kapalı benim kuran hocasıdır,insanları küçümsemiyorum ama diyor hersey belliydi yemekleri adetleri sen bize bunları bela ettin diyor..Ben istemezmiydim dünürümle karşılıklı sohbet edip görüşim bunlar iki kelimeyi zor biraraya getiriyolar diyor.
Bide beni beğenmiyorlar kendilerini üstün görüyorlar...
Şikayet etti ne demek kocasını da doldurdu eşimin abisi kafasını çeviriyordu aşağıda beni gördüğü zaman selam vermiyordu.Neymiş alınmışlar evde atmı koşturuyorlarmış??? Kocası suratıma bakmadı ama benim kocam da eltimi arayıp yiğenini vs soruyordu.Adalete bak?Ben suçluyum gibi karı koca yüzüme bakmıyor eşimde ballı güllü...Eşimi arıyor eltim nerdesiniz diye sorabiliyor ?Amann amann neler var daha da bakma..
.Eşimde diyor ki emin ol ilerde bizim de çocuğumuz olsa tabiki torunları bize de yapacaklar diyor. ?
şimdi bakın o halde şöyle yapın ;Eşim bunlar dışında çok iyi bir insan.Ne aldığıma karışır ne giydiğime ne ailme gitmeme bi laf eder nede baskı yapar.Boşanmak vs istemiyorum ama bende bir kadınım benimle gurur duyması gerekirken ne bilim ben farklıyım çünkü az da olsa evime katkıda bulunuyorum elektiriği suyu faturamı ben ödüyorum buna rağmen onlar el üstünde tutulması benim zoruma gidiyor.Eşimde diyor ki emin ol ilerde bizim de çocuğumuz olsa tabiki torunları bize de yapacaklar diyor.Ben inanmıyorumbuna.çünkü annesini sevdiğiniz çocuğu seversiniz,komuşunuz arkadaşınız dahi olsa annesini o kişiyi seviyorsanız çocugunu da ayrı bir korursunuz..
Ben Mersinliyim ya sen nerelisin ?
Hepiniz kendinizce yorumlar yapıyorsunuz teşekkür ederim ama ben paragöz ben evde oturayim da bize onlar baksın beslesın demedim ya da onlara güvenerek de evlenmedim sadece şu bi kaç ay kredi çekmeyi düşünüyorum borçsuz olursak tek borç daha kolay olur oğluna destek olsa fena olmaz ki diğerlirine yaptıklarına bakacak olursak..
Çok teşekkür ederim sanırım bir tek sana doğru düzgün ifade edebildim kendimi ve sen anladın beni..Dediklerine hak verdim çok doğru sızlanmak yerine daha pozitif olup eşime kendi aileme bakıp ona sonuna kdar destek olmaya devam edeceğim.şimdi bakın o halde şöyle yapın ;
eşinizle iyiyseniz kime ne yapıp yapmadıklarını hiç önemsemeyin , çünkü erkek aileleri ne kadar ekmek veriyorsa karşılığında o kadar köfte istiyor sizden!
ben de eskiden cahilliğimle konuşurdum , benim eşim iki kardeş abisine karşı dairelerinden ev almışlar bir de araba almışlar düşünün evleniyorsunuz eviniz hazır arabanız hazır
eltim kaynım bizden iki sıfır önde başladılar
benim eşime ev almamışlar araba almamışlar aynı sizin durum giibi arabayı ortak kullanma var bu konuda sıkıntı yaşamıyoruz araba kime lazımsa alıyor ama araba kimin derseniz abisinin , araba abisinin üstüne
biz evlendik bizim evimiz de yok arabamızda
şuan ev aldık borç ödüyoruz arabamız hala yok önümüzdeki bir kaç yıl da büyük ihtimalle olmayacak
cahillikle konuşurdum dur dır yapardım işte abine almışlar bak görüyor musun yengen işte ne rahat falan diye
ee bi baktım almışlar da ne olmuş kaynanamın karsı dairesinde oturuyor eltim bütün gün yeme içme bir kaynanam sabah girer ordan aksama kadar cıkmaz kayınpederım de orda beraber yasıyorlar
ev almışlar ama neye yarar
şimdi Allah a şükür ediyorum bize ev almadıkları için
eşinizle iyi olun yeterki
onlardan bir şey beklemeyin bakın şimdi anlamıyorsanız ilerde anlarsınız da siz de benim gibi şükür edersiniz sonra
tamam kira vermeden madem orda yaşayın
ama onlara prim vermeyin söyleen şeylere cevabınızı siz verin
Hepiniz kendinizce yorumlar yapıyorsunuz teşekkür ederim ama ben paragöz ben evde oturayim da bize onlar baksın beslesın demedim ya da onlara güvenerek de evlenmedim sadece şu bi kaç ay kredi çekmeyi düşünüyorum borçsuz olursak tek borç daha kolay olur oğluna destek olsa fena olmaz ki diğerlirine yaptıklarına bakacak olursak..
Haklısın böyle yapıcam sanırım sabırla 1 yılımız kaldı kredimiz bitsin kimseye minnet etmeden kredi çekip tekrar ,alırız kendi arabamızı da...bak hayatım, destek olsa fena olmaz ama bunu beklenti yapıp eşini babasına gönderip sonra da babam hasta idi söyleyemedim deyince eşine içten içe kızan sensin
çocuğumuz olunca destek olurlar zaten diye eşinin beklentisi de var
yani oda durumun farkında öbürlerine destek olup kendine olmadığının
ama yapacak bir şey yok
kredi bitince aylık kira parası kadar ödemesi olan bir kredi çeker istediğini yaparsın
annen hakli ...Evet ailem arkamda değil.özellikle annem kendin ettin diyor ?Biz sana söylemiştik bu adam değişmez asla seni tutar seni savunur diye bekleme diyor..Asla eşimin ailesiyle görüşmüyorlar..
Annem kapalı benim kuran hocasıdır,insanları küçümsemiyorum ama diyor hersey belliydi yemekleri adetleri sen bize bunları bela ettin diyor..Ben istemezmiydim dünürümle karşılıklı sohbet edip görüşim bunlar iki kelimeyi zor biraraya getiriyolar diyor.
Bide beni beğenmiyorlar kendilerini üstün görüyorlar...
ha şöyleÇok teşekkür ederim sanırım bir tek sana doğru düzgün ifade edebildim kendimi ve sen anladın beni..Dediklerine hak verdim çok doğru sızlanmak yerine daha pozitif olup eşime kendi aileme bakıp ona sonuna kdar destek olmaya devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?