+1 milyonBence cinselliğin standartı olmaz.
17'lik gençler değilsek yani her hafta 3 olcak,bir dolu bir boş geçecek günler denilen kavrama inanmıyorum.
Kafamız rahattır,sağlığımız yerindedir,o gün 2 defa sevişiriz.
Aklımıza bir konu takılır o hafta sarılıp uyuruz.
Cinsi münasebet olmasa bile asla eşinizle tensel temasınızı azaltmayın ben her zaman buna dikkat ediyorum . Çocuk düşünmeden önce düzenli bı cinsel hayatımız vardı ama çocuk düşünmeye başladıktan sonra ikimizde biraz stres olduk daha doğrusu ben çok stres oldum ve eşime yansittim bunu sonra bi baktım sadece çocuk yapmaya çalışıyoruz fark edince hemen toparladım ve şuan hamileyim . Demek istediğim hamilelik öncesi hamilelik süreci sonrası erkekler de etkileniyor bu sürecin dışında değerlendirmeyin onu . Ben bundan sonraki süreçte de eşimden uzak durmayı düşünmüyorum bu süreci onun da tedirgin olmayacağı gerilmeyecegi şekilde yaşamak istiyorum . Eğlenceli bi hamilelik olsun istiyorum .bence en azından kendi mutluluğunuz için cabalamaktan vazgecmeyinEşimle 2 yılı doldurmak üzereyiz evlilikte. İlk zamanlar cinsellik normal denecek sıklıkta oluyordu 2-3 günde bir gibi. Daha sonra bu aralık 4-5e çıktı ve ben yaklaştıkça eşim şakayla karışık reddetmeye başladı. Bi dönem bebek istediğimiz için arttı ve hamile kaldım. Sonra hamileliğimle alakalı bir problem olmamasına rağmen yine azaldı ilişkilerimiz. Bu konuyu onunla çok konuştum neden böyle oluyor dedim birkaç bahane söyledi yorgun oluyorum vs gibi ama bana hak verdi ve artık özen göstereceğini söyledi. Defalarca :) konuşmaların üstüne bir iki gün düzeldi sonra her şey yine aynı. Son ilişki tam 2 hafta önce oldu ve ben bu konuyu artık açmıyorum, ilişkiyi başlatacak hiçbir yakınlaşmada bulunmuyorum. Yaşayan bilir ister istemez gururuna dokunuyor insanın. Bu sürede eşim birkaç defa adım attı geliştirdim ben reddettim. Bu konuda gerçek anlamda soğuduğumu hissediyorum. Bir şeyler düzelsin diye sürekli çabalamış beklemiş ve sonuç hep hüsran olmuş her şey gibi. Eşim konusunu açarsa bu hislerimi onunla da paylaşacağım. Açmazsa benim artık bu konuları açmaya hiç mecalim kalmadı. Tutumum yanlış mı, başka yapılacak bir şeyler var mı? Siz olsanız ne yapardınız?
Eşimle 2 yılı doldurmak üzereyiz evlilikte. İlk zamanlar cinsellik normal denecek sıklıkta oluyordu 2-3 günde bir gibi. Daha sonra bu aralık 4-5e çıktı ve ben yaklaştıkça eşim şakayla karışık reddetmeye başladı. Bi dönem bebek istediğimiz için arttı ve hamile kaldım. Sonra hamileliğimle alakalı bir problem olmamasına rağmen yine azaldı ilişkilerimiz. Bu konuyu onunla çok konuştum neden böyle oluyor dedim birkaç bahane söyledi yorgun oluyorum vs gibi ama bana hak verdi ve artık özen göstereceğini söyledi. Defalarca :) konuşmaların üstüne bir iki gün düzeldi sonra her şey yine aynı. Son ilişki tam 2 hafta önce oldu ve ben bu konuyu artık açmıyorum, ilişkiyi başlatacak hiçbir yakınlaşmada bulunmuyorum. Yaşayan bilir ister istemez gururuna dokunuyor insanın. Bu sürede eşim birkaç defa adım attı geliştirdim ben reddettim. Bu konuda gerçek anlamda soğuduğumu hissediyorum. Bir şeyler düzelsin diye sürekli çabalamış beklemiş ve sonuç hep hüsran olmuş her şey gibi. Eşim konusunu açarsa bu hislerimi onunla da paylaşacağım. Açmazsa benim artık bu konuları açmaya hiç mecalim kalmadı. Tutumum yanlış mı, başka yapılacak bir şeyler var mı? Siz olsanız ne yapardınız?
Eşim bana 5 aydır hiç yanaşmıyorEşimle 2 yılı doldurmak üzereyiz evlilikte. İlk zamanlar cinsellik normal denecek sıklıkta oluyordu 2-3 günde bir gibi. Daha sonra bu aralık 4-5e çıktı ve ben yaklaştıkça eşim şakayla karışık reddetmeye başladı. Bi dönem bebek istediğimiz için arttı ve hamile kaldım. Sonra hamileliğimle alakalı bir problem olmamasına rağmen yine azaldı ilişkilerimiz. Bu konuyu onunla çok konuştum neden böyle oluyor dedim birkaç bahane söyledi yorgun oluyorum vs gibi ama bana hak verdi ve artık özen göstereceğini söyledi. Defalarca :) konuşmaların üstüne bir iki gün düzeldi sonra her şey yine aynı. Son ilişki tam 2 hafta önce oldu ve ben bu konuyu artık açmıyorum, ilişkiyi başlatacak hiçbir yakınlaşmada bulunmuyorum. Yaşayan bilir ister istemez gururuna dokunuyor insanın. Bu sürede eşim birkaç defa adım attı geliştirdim ben reddettim. Bu konuda gerçek anlamda soğuduğumu hissediyorum. Bir şeyler düzelsin diye sürekli çabalamış beklemiş ve sonuç hep hüsran olmuş her şey gibi. Eşim konusunu açarsa bu hislerimi onunla da paylaşacağım. Açmazsa benim artık bu konuları açmaya hiç mecalim kalmadı. Tutumum yanlış mı, başka yapılacak bir şeyler var mı? Siz olsanız ne yapardınız?
İsteksizliğinin sebebi hormonal olabilir,psikolojik olabilir ve arkadaşların da söylediği gibi bebeğe/size zarar verme korkusu olabilir.Sanırım tam anlatamadım benim takıldığım nokta ilişki sıklığından ziyade eşimin bu konudaki genel isteksizliği. Öncesinde çoğunlukla benim adım atmalarımla başlardı ve şakayla karışık eşimin beni reddetmeleri de çok oldu. Hem durum böyle olup hem de bir ilişkiyle diğerinin arası çok açılmaya başladı. İlişki sıklığından bu yüzden bahsettim. E yavaş yavaş benim de adım atmalarım azaldı ve şuan bitti denilebilir. Yukarda da bahsettiğim gibi bu konuyu konuşunca eşim bana hak veriyor düzelteceğini söylüyor ama bu çorabını kirliye atmamak gibi bi konu değil, kuramazsın kendini. İçten gelen spontane gelişen bi durum. Bir iki kez çabalamasında falan hep karşılık buldu benden. Sonra eskiye dönünce ben de içinden gelmediğini, bu konuda isteksizliği olduğunu düşündüm. Sanki tek tarafın isteğiyle başlıyor gibi. Bu iki haftada reddetmenin sebebi ise tavır almam falan değil. Ben bişeyler düzelsin diye çabaladıkça çabam hep boşa çıktı o yüzden benim içimden gelmemeye başladı. Mecburiyetten adım atıyor gibi hissettim o yüzden de reddettim. Benim rahatsız olduğum gibi eşim de rahatsız olup benimle konuşacak mı merak ediyorum
İster istemez sıkılıyor ne düşünerek böyle uzak duruyorlar anlamıyorum ama doğumdan sonra burda okuduğumuz konulara dönecek sen artık annesin farklı gözle bakamıyorum cümlelerini duyacağız gibime geliyor (nasıl anne olduğumuzu bilmiyorcasına sanırsın bebeği leylekler getirdi) umarım öyle olmaz. Doktor size bu konuda herhangi bir şey söyledi mi ilişki olması riskli vs gibi. Bizim doktorumuz aksine ilişki öneriyor çünkü. Bu konuda eşimin de tedirginliği oluyor fark ediyorum ama bu sadece pozisyonu etkiliyor ister istemez kısıtlanıyor biraz. Ama isteksizliğinin hamilelikle ilgili olduğunu düşünmüyorumEşim bana 5 aydır hiç yanaşmıyor
bebeğe birşey olacak korkusu varmış hep dediği bu
hatta bir iki kere benim talebimle başlangıc yaptık ama sonu gelmedi çok korkuyor
benım de canım sıkılıyor bu duruma
Bizim bebeği leylekler getirdi birazİster istemez sıkılıyor ne düşünerek böyle uzak duruyorlar anlamıyorum ama doğumdan sonra burda okuduğumuz konulara dönecek sen artık annesin farklı gözle bakamıyorum cümlelerini duyacağız gibime geliyor (nasıl anne olduğumuzu bilmiyorcasına sanırsın bebeği leylekler getirdi) umarım öyle olmaz. Doktor size bu konuda herhangi bir şey söyledi mi ilişki olması riskli vs gibi. Bizim doktorumuz aksine ilişki öneriyor çünkü. Bu konuda eşimin de tedirginliği oluyor fark ediyorum ama bu sadece pozisyonu etkiliyor ister istemez kısıtlanıyor biraz. Ama isteksizliğinin hamilelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum
Bu sürede eşim birkaç defa adım attı geliştirdim ben reddettim.
Lafı cımbızla çekmek dedikleri. Keşke bu çabanızı yazdığım diğer mesajları okumak için kullansaydınızsebep?
eşim sevişmiyor diyorsunuz, sevişmek isteyince reddediyorsunuz. e böyle tabi uzaklaşırsınız.
öncesinde hep konu sahibi adım attığı ve eşinden yana bir çaba olmadıgı için artık soğudum diyorsebep?
eşim sevişmiyor diyorsunuz, sevişmek isteyince reddediyorsunuz. e böyle tabi uzaklaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?