Evlilikte Eşlerin Birbirinden Uzaklaşması

Umarım düzelir her şey çünkü bu konu dışında bi problem yaşamıyor bile olsak ilişki olmayınca garip bir soğukluk oluyor

Öncenizi bilemem ama hamilelikte çoğul erkek bebeğe birşey olur korkusuyla yaklaşmıyor. Bende de anı durum söz konusu. Biraz ileri gitsem sen deli misin bebeğe birşey olacak diyor. Ki hamileliğimin 2. Ayındayım. Tabiki bu konuda haklılar onların da psikolojisi etkileniyor. Doğumdan sonra da süt veren kutsal inek gibi gördüklerinden isteksizleşiyorlar.
Yalnız birşey dikkatimi çekti o istedi ben istemedim veya ben istedim o istemedi diye bakmayın olaylara. Sevişmekte sıra zaman olur mu????
Hormonlar yükseldiği anda yapıştırın gitsin

Hiç Naz’a çekemem zaten korka korka geliyor şuan. O hazır olsun ben kendimi hazırlarım :)
Böyle bakarsanız daha mutlu olursunuz

28 haftalık hamilesiniz ve bu çok normal. Çünkü bizde öyleyiz ve zarar gelmesin bebeğe onlar daha korkuyorlar. Aman su gelmesin açılma olmasın ve ya afedersin bebek sallanır zarar gelmesin diye

Lafı cımbızla çekmek dedikleri. Keşke bu çabanızı yazdığım diğer mesajları okumak için kullansaydınız

O cımbızla çekilen kısım önemli , bunun üzerinde durun.

Sizin için önemli bir konu ki bunu eşinizle paylasmissiniz. Ve adım atması cabaladigini gösterir. Zaten bu konuda vasat olan birini ret etmek demek bu soruna sorun katmak demektir.

Eğer aramızIn düzelmesini istiyorsanız , hevesiniz yoksa bile elinizi taşın altına koyması zorundasınız.

Hamilelik dönemlerinde eşlerde uzaklaşma olabiliyor. Vücudunuz hassaslaşıyor, size ve bebeğe istemeden bir zarar verebileceğini düşünebilir. Bu duyguya giren çok fazla baba var. Normalde ki tavrı önemli. Sarılmanız, öpüşüp koklaşmanız, samimiyetiniz devam ediyorsa bu dönemde cinselliği çokta temele koymayın. Haftanın 3 günü 5 günü diye bi genellemeyi de ilişki boyunca yapmayın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…