Evlilikte gerçekten bu durumlar normal olması gereken şeyler mi

Nazendeyuregim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2021
575
455
23
29
Geçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse

Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri.
Yanında rahat etmek böyle bir şey değil. Kuzenlerin ya bekarlar, evlilerse über rahatlar, evlilerse seni kekliyorlar. Bu üçünden biri

İnsanların anlayışı farklı kimi doğal karşılar, kimi iğrenir. İlişki dinamikleri buna göre şekilleniyor. Şimdi oturup kocalarımızın pırtını mı tartışalım 😅
Dediği her evlilikte mi geçerli diye merak ettim, bu durum çok doğal denince

Hayır değil.
7 senelik evliyim, gaz falan çıkarmıyoruz. Kaçacak falan olursa duymazdan geliyoruz.
Evet bir rahatlık geliyor ama insanlıktan çıkmanın alemi yok.
Elbette yanlışlıkla olabilir ama konusu geçmez. Bu aşmış osurup espri yapılmıyorsa samimiyet nerde kaldı diypr

Geçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse
İstersek 100 senelik evli olalım, karşımda bile isteye gaz çıkarılmasından çok rahatsız olurum. Bence hiç hoş değil.

Kazayla olur, insan tutamaz kaçırır bir an, bir şey demem. İnsanlık hali. Ama canı isteyince zart zurt yellenen bir adam istemem şahsen :KK12:

Elbette yanlışlıkla olabilir ama konusu geçmez. Bu aşmış osurup espri yapılmıyorsa samimiyet nerde kaldı diypr

Geçen ev bakarken duşakabin içinde klozet, duşakabin yanında da alaturka tuvalet gördüm. 3+1 evde bir alafrandalı banyo ve 1 alaturka tuvalet daha vardı.
Anlam veremedim. Artık veriyorum.
Samimiyet...

Saçma sapan konuşmuşlar ya. İnsanın kendisine saygısı olmalı.

Kesinlikle her evlilik farklıdır. Siz rahatsız olacaksınız öyle bir eş seçersiniz :) zaren tanışır tanışmaz evlenmezseniz, hele de aynı evde yaşama şansınız olursa anlarsınız merak etmeyin.

Bence gaz çıkarmak gayet doğaldır bu arada. Eşimin çok ağır gaz sancısı vardı bir dönem kıvranıyordu. Rahat çıkartsın diye bebek gibi göbeğini ovuyordum :) çıkartması da beni gram rahatsız etmedi oh dedik rahatlayacak diye. Ama espirisini yapmayız niye komik bir şey olsun?

Bu konuyla ilgili ekşi sözlükte çok beğendiğim bir yazı olmuştu. İlgilenenler için sevgilinin yanında osurmak başladığından:

Recep İvedik'le falan evlenmediysem -ki evlenmem- normal değil.
Doğal davranacağız diye de ortalığa s.çmanın alemi yok bence. :deli:
Ben çabuk tiksinen biriyimdir hele, ıyyyy hiç katlanamam. Asker arkadaşı değilim bir zahmet ayı gibi geğirip osurmasın yanımda da. :işsiz:
Sen kasıntısın, bunlar doğal diyor birde. Diğer evli kuzenimde ona hak verdi. Bu durum böyleyse insan soğur ya

Komşu bi ablamız vardı evleceğim zaman ona sormuştum abla evlilikte en önemli şey ne diye hiç unutmam bana dedi ki 30 senelik evliyim ilk osuran sen olma yoksa ardı arkası kesilmez 😀 bile isteye olmuyor tabiki ama bazen kaçabiliyor yada boş bulunuyor insan bunlar hiç dert değil ama en son dert edilecek şey bence

masadaki saldayelerin altında kedi kumu dolu iki leğen bulunduyoruz biz. yemek yerken ve ya oyun, iş güç vs. esnasında hoop çıkartıyoruz altlığı ve şakır şakır ve ya çatur çutur görüyoruz işimizi. sonra kaldığımız yerden hayat devam ediyor. ever clean kumdan da çok memnunum. denemek isteyenler için puanım 10 üzerinden 10.

Back
X