Evlilikte gerçekten bu durumlar normal olması gereken şeyler mi

Onlar insan görünümlü mağara adamları herhalde.
Çiftler bu durumu normal görüyorsa karşılıklı olarak, istedikleri kadar rahat davranabilir.
Ama siz gibi rahatsız olan, öz saygı barındıran birinin evliliğinde osuruktur, geğirmedir bu tür şeyler mümkünatı yok.
Bizim evde istediği gibi davranan bir tek çocuklar, onlara bile aşılamaya çalışıyoruz tuvalete gidin diye.
Hayır bir de ısrarla savunup normali bu diyorlar

8 yıllik evliyim doğal felan değil.

Hamileyken kaçmıştı benim utanmıştım esimde daha fazla utanmayayım diye duymamazliktan gelmişti.

Bu kadar iğrenecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Gece uykuda falan olunca ne yapacaksınız?
How i met your mother ın bir bölümü var 7.sezon 20. Bölüm izleyin bence :)
İnsanlık hali ona bir şey diyen yok zaten, bile isteye yapıp esprini yapanları konusuyoruz 🤣🤣

Evli değilim, ama osurmanın insanlık hali olduğunu düşünüyorum. Bile isteye ıkına ıkına osurmak ayrı tabi, bu saygısızlıktır. Ama onun dışında ben de kuzenleriniz gibi düşünüyorum. Evim benim konfor alanım olmalı. Orda da kendimi kasacaksam mutlu olamam. Mümkünse bana bu rahatlığı verecek kişiyle evlenmek isterim.

Hayır bir de ısrarla savunup normali bu diyorlar
‘kendi’ normalleri osurmalı mıçmalı ayin ise normal görebilir, ne diyeyim.
Elbet uyurken, hastalık durumu vb şeylerden bahsetmiyoruz ama kuzu kuzu film izlerken kahve içerken kısaca insan kendini bilirken zartlamanın manası yok, olamaz da.
O evde iki kişi yaşadığının idrağında olmak gerek, dışarıda bir yabancıya gösterilen saygı ve normlar aynı soyadı taşıyoruz diye azalmamalı.
Bilakis en fazla hassasiyeti ömrünü geçirdiğin insana göstermelisin.

Evli değilim, ama osurmanın insanlık hali olduğunu düşünüyorum. Bile isteye ıkına ıkına osurmak ayrı tabi, bu saygısızlıktır. Ama onun dışında ben de kuzenleriniz gibi düşünüyorum. Evim benim konfor alanım olmalı. Orda da kendimi kasacaksam mutlu olamam. Mümkünse bana bu rahatlığı verecek kişiyle evlenmek isterim.
Herkesin bu konudaki prensibi farklı o zaman

Osurmanin rahat olduğu yer konfor alani mi oluyor?

‘kendi’ normalleri osurmalı mıçmalı ayin ise normal görebilir, ne diyeyim.
Elbet uyurken, hastalık durumu vb şeylerden bahsetmiyoruz ama kuzu kuzu film izlerken kahve içerken kısaca insan kendini bilirken zartlamanın manası yok, olamaz da.
O evde iki kişi yaşadığının idrağında olmak gerek, dışarıda bir yabancıya gösterilen saygı ve normlar aynı soyadı taşıyoruz diye azalmamalı.
Bilakis en fazla hassasiyeti ömrünü geçirdiğin insana göstermelisin.
Elbette ekstra durumlar olabilir hastalıkta uykuda. Ama diğer türlüsü saygısızca

Back
X