- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Çok teşekkür ederim darısı mutlu ve huzurlu yaşayan bütün çiftlere olsun insallahMaşallah ya ne güzel.. Rabbim daim etsin nice 18 yıllarınız olsun.. sanki yıldönümünüzmüş gibi yazdım :)) ama imrendim napim
Amin çok teşekkür ederim.. ama 18 yıl deyince bi tedirgin olmadım değil :))Çok teşekkür ederim darısı mutlu ve huzurlu yaşayan bütün çiftlere olsun insallah
Size de nice yıllar diliyorum.
Yorumunuzu okudum ne güzel sevgi dolu evlilik allah daim etsin:)
Zaman o kadar hızlı geçiyor ki bana hiç te 18 yil geçmiş gibi gelmiyor inan.Eskimek güzel ama.alışmak,aile olmak,huzur,sevgi bunlar varsa heyecan olmasa da oluyor:))Amin çok teşekkür ederim.. ama 18 yıl deyince bi tedirgin olmadım değil :))
Kesinlikle katılıyorum.. o bağlılık bambaşka bi şey.. hele bi de uyum varsa zıtlıklar bile renk katıyo.. ben bazen deli deli oluyorum.. ya da komik bunlar eşimin çok hoşuna gidiyo.. kahkahalarımı duydukça evim evim güzel evim huzurum diye mutlu oluyo.. Allah herkese nasip etsin.. yıllar geçtikçe tükenenlerden değil de bağlananlardan oluruz inşallah..Zaman o kadar hızlı geçiyor ki bana hiç te 18 yil geçmiş gibi gelmiyor inan.Eskimek güzel ama.alışmak,aile olmak,huzur,sevgi bunlar varsa heyecan olmasa da oluyor:))
+1Kesinlikle katılıyorum.. o bağlılık bambaşka bi şey.. hele bi de uyum varsa zıtlıklar bile renk katıyo.. ben bazen deli deli oluyorum.. ya da komik bunlar eşimin çok hoşuna gidiyo.. kahkahalarımı duydukça evim evim güzel evim huzurum diye mutlu oluyo.. Allah herkese nasip etsin.. yıllar geçtikçe tükenenlerden değil de bağlananlardan oluruz inşallah..
İlk yıllar böyle değildik.. çok şükür yıl aldıkça daha güzel daha tatlı oluyo her şey.. maşallah diyim :))
Yorumlarınız için tşk ederim:)
5 sene beraberlikten sonra engelleri aşarak evlenebildik, 2 senedirde evliyiz::)
Belkide çoçuktandır, eskisi gibi mesela not bırakamaz msj atamaz oldum....şükür 13 aylık oldu oğlum, uykusuz dönemleri atlattık belki bundan sonra yine eskisi gibi özen gösteririm:)
Süpriz sofra hazırlamalar, küçük jestler bizdede oluyor ama sanırım bazen filmlere heves ediyoruz xD
Aha haaa hiç güleceğim yoktuNeden heyecanlanalim ki anlamadım..
Ben heyecanı kaldiramam. sakinlik huzur yeter bana.Sevgi, saygı,merhamet olsun.Arada bir yapılan ufak sürprizler olsun.
Heyecan yeni tanıştığın kişiye kendini anlatma sürecinde olur.Ona da flört diyorlar.Sonra da heyecan bittiğinde facebook ve birtakım sosyal medyalarda aiyy ilk günkü gibi heyecanlı aşkımız canım kocişim diyerek,evliliklerini ve bitmek bilmeyen heyecanlarıini durmadan anlatıp,eşe dosta görümceye eltiye hava atıyorlar .Hiç mi adam seni canından bezdirmez onu da paylaşsanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?