- 20 Haziran 2012
- 5.017
- 4.334
- 448
- Konu Sahibi askiminaskiyim
-
Kendisi hayattan soğuduğu için . Görmüyor hal ve hareketlerini ona göre herşeyimiz çok normal yerli yerinde hiç bir sorun yok açıkçası dışarıdan bakıldığında gerçekten bir sorunumuz yok aklınıza geleni sorun , söyleyeyim. Ama ben konuşmak sohbet etmek istiyorum. Yeri geldiğinde tartışmakta istiyorumSizi kendisinden soğutmaya mı çalışıyor acaba?
Genelde evet , soğuk durur . En yakın arkadaşları yanında rahat davranır. Çok kişiye karşı geldim soğuk değil kendini beğenmiş biri değil duruşu öyle diye ama yok beni bile zıvanadan çıkartıyor artıkHerkese karsi mi boyle?
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor işinizGenelde evet , soğuk durur . En yakın arkadaşları yanında rahat davranır. Çok kişiye karşı geldim soğuk değil kendini beğenmiş biri değil duruşu öyle diye ama yok beni bile zıvanadan çıkartıyor artık
Ya bosanacaksiniz ya da siz de umursamayip kendi hayatınıza bakacaksinizGenelde evet , soğuk durur . En yakın arkadaşları yanında rahat davranır. Çok kişiye karşı geldim soğuk değil kendini beğenmiş biri değil duruşu öyle diye ama yok beni bile zıvanadan çıkartıyor artık
Benim eşim Hayran hayran bakıyor. Onun dışında aynı konu sahibinin eşi. 30 kg verdim. Saçlarımı yaptırdım. Değişik giyinip susleniyorum. Değişen birşey yok.Gerçekten siz de o yokmuş gibi davranın.Kendiniz için giyinin kuşanın.Arkadaşlarınızla gezin tozun.Ondan sevgi sözcükleri beklemeyin.Benim eşim de maalesef az çok böyle.
Ama ben arsızlığa veririm ,alış veriş yapar kendime bakarım.Sonra sen hiç yaşlanmıyorsun ben yaşlandım der.Halbuki içleri geçmiş.Ölmeden ölmüşler.Bu şekilde kendinizi salmayın.Benim eşim için söylediğim biz söz var herkesçe bilinen “ yetmez ama evet”Kusurları var ama artıları da var.
Mükemmel evlilik yok maalesef.Biz kadınlar azcık ilgiye sevgiye muhtacız ama erkeklerde ne gezer o incelik.O yüzden size tavsiyem ömür geçip gidiyor sakın hayatınızı ıskalamayın .Kendinize bakın,enerjik olun ki eşiniz size hayran hayran baksın
İnşallah , herkesle beraber banada yardım etsin Rabbim. Çok teşekkür ederim.Allah yardımcınız olsun gerçekten zor işiniz
çok haklısınız , o kadar doğruki yazdıklarınız , diyorum neden bunu kendine yapıyorsun bir gün makyaj yapıyorum ikinci gün yok istikrarlı değilim ama düşününce sen işe böyle mi gidiyorsun , neden topuklu giyme etek işte giyme sana yakışmıyor aslında o zamanlar çokda güzel yakışıyordu şimdi yakışmıyor kilo aldığımdan dolayı şimdi arada desede elbise giy diye ben istemiyorum çünkü sindirmiş beni . Geç oldu anlayalı ama güç olmasın inşallah. Çok teşekkür ediyorumGenel anlamda canınızın kıymetini bilmiyorsunuz gibi geldi bana. Eşinizin odun olmasıyla giyinip süslenmeden işe gitmenin alakasını kuramadım. Beğenmesin hatta eleştirsin inadına şık şıkıdım giyinirim. Onda enerji yoksa siz öldünüz mü sizin enerjiniz olsun.
Bu kadar göbek bağıyla bağlanmak bana göre yanlış. Siz kendi hayatınızı yaşayın. Eşlik etmek istiyorsa etsin. İstemiyorsa kendi kaybetsin.
Siz böyle kafaya takarak bir odunla günlerinizi mutsuz geçirmeyin. Evet evlisiniz ama şuan kendi günlerinizi harcıyorsunuz. Geri sayım devam ediyor. Tik tak.. tik tak....
Azıcık yenge havaya girse ne olur değil mi..Yani şu erkekler eşlerini birazcık ovse güzel şeyler söylese ne olur sanki bilerek söylemiyorlar çünkü ben dayımla konuşmuştum eşi güzel yemek yapıyor şanslısın dayı eşin hem güzel hem de hamarat dedim evet öyledir dedi ona soyluyomusun peki dedim hayır asla söylemem havalara girer dedi
Zor bir durum elbette ama adamakıllı konuşmanız şart kabule etmeli konuşmayı sorunları halletmeyi
Boşanma değilde umursamamayı deniycem inşallah onu yapabilirim inşallah , çok teşekkür ederimYa bosanacaksiniz ya da siz de umursamayip kendi hayatınıza bakacaksiniz
Ömür geçiyor , ben sıkıntı stres yapıyorum hastalanıyorum , hatta çoğu zaman durup gerçekten sorunun bende olduğuna inanmaya başlıyorum .enerji sorunu yaşıyorum hem ev hem iş hem çocuk hem temizlik herşey yarım hiçbirşey tam değil hayatımda . Destek almam lazım .sizin adınıza çok sevindim/ Çok teşekkür ediyorum.Gerçekten siz de o yokmuş gibi davranın.Kendiniz için giyinin kuşanın.Arkadaşlarınızla gezin tozun.Ondan sevgi sözcükleri beklemeyin.Benim eşim de maalesef az çok böyle.
Ama ben arsızlığa veririm ,alış veriş yapar kendime bakarım.Sonra sen hiç yaşlanmıyorsun ben yaşlandım der.Halbuki içleri geçmiş.Ölmeden ölmüşler.Bu şekilde kendinizi salmayın.Benim eşim için söylediğim biz söz var herkesçe bilinen “ yetmez ama evet”Kusurları var ama artıları da var.
Mükemmel evlilik yok maalesef.Biz kadınlar azcık ilgiye sevgiye muhtacız ama erkeklerde ne gezer o incelik.O yüzden size tavsiyem ömür geçip gidiyor sakın hayatınızı ıskalamayın .Kendinize bakın,enerjik olun ki eşiniz size hayran hayran baksın
Çok güzel anlattınız , önce kendime güvenimin gelmesi için sanırım nefes almaya başlamam lazım , kendime fırsat yaratamıyorum , ilgileniyorum. Kitap okumayı çok seven ben uyumadan önce en az 50 sayfa okurdum şimdi kitaplarımın tozunu alamıyorum. Aslında ben kendime değer vermeliyim ki karşımdaki de versin , benci olmayı öğrenmem lazım. Öncelikler hep farklı en son kendim bile değilim. Çok teşekkür ediyorumPeki bide siz onu yok saymayı denesenizeşinizin ilgisizliğinin yanında ben sizide biraz kendinize karşı kırgın buldum. Yazım üslubunuzdan kendini geliştirmiş bir kadın olduğunuzu düşünüyorum. Kuaföre gidip yeni bir saç kesimi yaptırıp rengi değiştirseniz, imkan dahilinde giyiminizde farklılıklar yapsanız ve en önemlisi sizde eşinizi yok saysanız belki oda tedirgin olur. Mesela evde o sizle konuşmuyorsa sizde konuşmayın ama neşeli takılın onu görmesin gözleriniz, çocuklarınızla neşeli vakit geçirin onları alıp dışarı çıkın, kendi havanızda olun yani. Size birşey anlatıyorsa eğer sizde telefonu elinize alıp ona dikkat vermeden dinleyin. O düşünüp tedirgin olacakmı bir bakın ya noldu bu kadına diyecekmi. Belki tam izah edemedim kendimi ama anlatabilmişimdir umarım.
Erkeklerin hepsi aynı , renkleri farklıEşlerimiz aynı kişi olabilir mi?
Maşallah ne güzel zayıflamışsınız. Benimde zayıflamam lazım gerçi 5 kg verdim 1,5 geri aldım.Benim eşim Hayran hayran bakıyor. Onun dışında aynı konu sahibinin eşi. 30 kg verdim. Saçlarımı yaptırdım. Değişik giyinip susleniyorum. Değişen birşey yok.
Konuyu yakından takip ediyorum.
Ya onca söz ediyorum hiç mi rahatsız etmiyor anlamıyorum yine telefonda bağımlı gibi yaşıyor . Bir süre bırakıyorum onun gibi yapıyorum çocuk arada farkediyor mecbur konuşuyorum yine aynısı oluyor kendi kendime konuşan bir kadın oldum hem içten hem dıştanAaaa bendekini klonlamışlar =) Göz temasına ben de takığım. Yok ama adam o telefondan ayırmıyor gözlerini. Ama siz eşinizden bağımsız olarak kendinizi sevin, kendinize bakın, süslenin, iyi hissedersiniz. O da alık alık baks
Maşallah ne güzel zayıflamışsınız. Benimde zayıflamam lazım gerçi 5 kg verdim 1,5 geri aldım.
Maşallah ne güzel zayıflamışsınız. Benimde zayıflamam lazım gerçi 5 kg verdim 1,5 geri aldım.
Çok güzel anlattınız , önce kendime güvenimin gelmesi için sanırım nefes almaya başlamam lazım , kendime fırsat yaratamıyorum , ilgileniyorum. Kitap okumayı çok seven ben uyumadan önce en az 50 sayfa okurdum şimdi kitaplarımın tozunu alamıyorum. Aslında ben kendime değer vermeliyim ki karşımdaki de versin , benci olmayı öğrenmem lazım. Öncelikler hep farklı en son kendim bile değilim. Çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?