- 24 Eylül 2016
- 247
- 254
- 103
evet ayne oyle gibiyim.evlendigimizden beri her bayram ayni sey ve yine gidecek gercekten artik tartismaktan yoruldum yildim sirf bu yuzden ses cikarmiyorum.canım nesacma adam sana evdeki hizmetci gibimi davranıyor nedemk bayramda arkadasla gitmek
Rabbim yardımcınız olsun ben 8 sene çekebildim yaşım küçüktü evlendiğimde 19 yaşında anne oldum ve eski eşim umursamaz kendi ailesine sahip olamadı 8 sene boyunca benim senin gibi ailem olsaydı 8 senede sürmezdi olmuyorsa zorlamıcaksın kendimize zarar veriyoruz farkında olmadan düzelir düşüncesiyle devam ediyoruz malesef gitmiyo ben çok toplamak için uğraştım ama sonucu kendim buldum ve son noktayı koydum 6 sene oldu tek celsede boşandım şimdi tekrar geri dönmem için çabalıyor iş işten geçti yani onun için kimse kimsenin peşinde olamaz kardeşim erkek dediğin eşine sahip evine sahip çocuğuna sahip adamdır benim gözümde herkesin fikri ayrıdır saygı duyarım herkeseevet ayne oyle gibiyim.evlendigimizden beri her bayram ayni sey ve yine gidecek gercekten artik tartismaktan yoruldum yildim sirf bu yuzden ses cikarmiyorum.
Boşandıktan sonra,kendınızı toparlayabıldınızmı? Yanı çalısmaya başladınızmı?Rabbim yardımcınız olsun ben 8 sene çekebildim yaşım küçüktü evlendiğimde 19 yaşında anne oldum ve eski eşim umursamaz kendi ailesine sahip olamadı 8 sene boyunca benim senin gibi ailem olsaydı 8 senede sürmezdi olmuyorsa zorlamıcaksın kendimize zarar veriyoruz farkında olmadan düzelir düşüncesiyle devam ediyoruz malesef gitmiyo ben çok toplamak için uğraştım ama sonucu kendim buldum ve son noktayı koydum 6 sene oldu tek celsede boşandım şimdi tekrar geri dönmem için çabalıyor iş işten geçti yani onun için kimse kimsenin peşinde olamaz kardeşim erkek dediğin eşine sahip evine sahip çocuğuna sahip adamdır benim gözümde herkesin fikri ayrıdır saygı duyarım herkese
Ben evliyken çalışıyordum bıraktım çünkü durumum kötüydü antidepresan kullanıyordum devam ettim tedaviye ve tekrardan kendimi toplayıp çalışmaya devam ettim son olarak doktorum nereye kadar ilaç devam edebilirsin dedi uzun zaman ilaç kullandım ilacıda attım kullanmıyorum diyeceğim kimse kendinden değerli olamaz kardeşimBoşandıktan sonra,kendınızı toparlayabıldınızmı? Yanı çalısmaya başladınızmı?
Demekkı ılac kullancak kadar evlılıgıne ve eşine sabretmişin.. bende saglıgımı psıkolojımı bozmamak adına hayata tutunmaya enerjık olmaya çalısıyorum, en azından saglıklı bır bırey olayım diyorum. Boşansakta ayrılsakta ben saglıklı dusuneyım dıyorum, ama bu surecler cok morel bozucu şeyler , nekadar saglıklı dusunebıleceksın dimi??Ben evliyken çalışıyordum bıraktım çünkü durumum kötüydü antidepresan kullanıyordum devam ettim tedaviye ve tekrardan kendimi toplayıp çalışmaya devam ettim son olarak doktorum nereye kadar ilaç devam edebilirsin dedi uzun zaman ilaç kullandım ilacıda attım kullanmıyorum diyeceğim kimse kendinden değerli olamaz kardeşim
Benim durumum kötü olduğu için hiç üzüntü yaşamadım pişmanlık duymadım hiç bu güne kadar başta yapmam gereken diye pişmanlığım oldu çünkü sağlığımı kaybettim o süreçte iyi düşünüp doğruyu düşün aile bu durumda çok önemli her şeyini anlatki doğruyu göstersinler en ağzından arkanda duran birileri olması sana güç verirDemekkı ılac kullancak kadar evlılıgıne ve eşine sabretmişin.. bende saglıgımı psıkolojımı bozmamak adına hayata tutunmaya enerjık olmaya çalısıyorum, en azından saglıklı bır bırey olayım diyorum. Boşansakta ayrılsakta ben saglıklı dusuneyım dıyorum, ama bu surecler cok morel bozucu şeyler , nekadar saglıklı dusunebıleceksın dimi??
Katiliyorum dusuncelerinize ama cocugum var artik bilemiyorum belki biraz daha sabretmem lazim diyorum olmazsa zaten istedigim an bosanabilirim ailem arkamda.sizin için sevindim eminim ben boşanma benim eşim de tekrar dönmek için çabalar çünkü benim gibi salak zor bulunur.Rabbim yardımcınız olsun ben 8 sene çekebildim yaşım küçüktü evlendiğimde 19 yaşında anne oldum ve eski eşim umursamaz kendi ailesine sahip olamadı 8 sene boyunca benim senin gibi ailem olsaydı 8 senede sürmezdi olmuyorsa zorlamıcaksın kendimize zarar veriyoruz farkında olmadan düzelir düşüncesiyle devam ediyoruz malesef gitmiyo ben çok toplamak için uğraştım ama sonucu kendim buldum ve son noktayı koydum 6 sene oldu tek celsede boşandım şimdi tekrar geri dönmem için çabalıyor iş işten geçti yani onun için kimse kimsenin peşinde olamaz kardeşim erkek dediğin eşine sahip evine sahip çocuğuna sahip adamdır benim gözümde herkesin fikri ayrıdır saygı duyarım herkese
Tabiki ben sadece paylaşmak istedim sizin kararınız bu ben sen o bu şu anlatabilir söyleyebilir kararı verecek hayatı yaşayacak olan sizsiniz yere sağlam basın isterim hiçbir hemcisimin üzülmesini istemem Rabbim hayırlısını en güzelini versin inşllh herkeseKatiliyorum dusuncelerinize ama cocugum var artik bilemiyorum belki biraz daha sabretmem lazim diyorum olmazsa zaten istedigim an bosanabilirim ailem arkamda.sizin için sevindim eminim ben boşanma benim eşim de tekrar dönmek için çabalar çünkü benim gibi salak zor bulunur.
aynen en iyisi baska ugraslar hulup fazla onemsememekCanım ben üç yıllık evliyim ve eşim evlendiği ilk günden beri öyleydi.hep küser ayrı yatar sasiriyordum ama zamanla alıştım bu sefer yalnız hissetmeye başladım yani yaşadıklarım saçma geliyordu psikiyatra gittim sorun esi nde o gelmeli dedi tabi eşim kabul etmedi.biz de bir kaç kere bosanmalik olduk.şimdi dört aylık bir bebeğim var.bebegimlenl ilgileniyorum artık o bana ilgi göstermiş göstermemiş umrumda değil.yani başa çıkmanın.yolu takmamak bunları değiştiremeyiz.iki cocugu nda varmis Allah yardim cin olsun.
bebekten sonra mı azaldı ilgi? aslında evlilik terapisti deneyebilirsinizamin canım cumlemizinkini.3.5 yıllık evliyim.
Yok ya aslında hep ayniydi diyebilirim.terapist mibebekten sonra mı azaldı ilgi? aslında evlilik terapisti deneyebilirsiniz
ne alakası var canım herkes psikoloğa gidiyor herkes deli mi sankiYok ya aslında hep ayniydi diyebilirim.terapist mihayatta gitnez esim ben psikologa gidiyordum doktor esinizle konusmam lazim sorunlarin kaynağı o demişti.ama gitmedi ben delimiyim ne isim var deli doktoru nda dedi.
Işte gel de anlat bizimkine.bazen ne kadar da cahil biriyle evlenmisim diyorum..ne alakası var canım herkes psikoloğa gidiyor herkes deli mi sanki
Ne münasebet canım o zaman o kadar ilgili oluyorlar ki.ne sözler sözler veriyorlar hatta.Evlendikten önce de böyle ilgisizmiydiler acaba merak ediyorum degisiyorlar sanirim zaman ile...
evlenirken bilmiyor muydun böyle olduğunu... tanımadan mı evlendin?Işte gel de anlat bizimkine.bazen ne kadar da cahil biriyle evlenmisim diyorum..
Tanımak diye birsey yok ki o kendini nasıl gösterirse öyle taniyorsun.bir yıl nisanli kaldik surekli görüşüp konusuyorduk da..evlenirken bilmiyor muydun böyle olduğunu... tanımadan mı evlendin?
kısa da bir süre değil aslında bu yönünü hiç göremedin mi?Tanımak diye birsey yok ki o kendini nasıl gösterirse öyle taniyorsun.bir yıl nisanli kaldik surekli görüşüp konusuyorduk da..
Göremedim.daha doğrusu böyle biri değildi.evlenirken bilmiyor muydun böyle olduğunu... tanımadan mı evlendin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?