- Konu Sahibi KirmiziPapatya
-
Korkudan ilk gece bizdede bişi olmadı.:sinifsinif:
Aşkım öperek uyandırdı beni sonrada sen uyu ben kahfaltımızı hazırlayayım dedi :)
O gün balayına gittik...Balayı çok sıkıcı geçti denize girmedim mikrop kaparım diye..
Öle işte.Vayy ben 35 gün geçmiş üstünden :))
neden mikrop kapılıyo bilmiyorumkismile
olan olmuş..
Allah gelin adaylarına yasatmasın bundan sonrasında..
çok zor ve üzücü bir durum gercekten..
hani insanlara söz söyler agzını baglar..
eşine bağırır çağırır ikna edersin de kalp kırıklığı dinmez ki ya..
nasıl hala bunları yapıp düşünebiliyorlar diye
yüreği sızlar insanın..
Kadın bu..en kıymetli varlık..elaleme göstermelik değil ki..
ve bir erkeğin ne olursa olsun kimseye ailesi dahi olsa
karısının bekaretini kanıtlama zorunluluğu yoktur..
en basta kendi bundan hicap duymalı ve ailesini varsa
böyle düşünceleri iknaa edilmelidir..
bu anlık bir mesele değil..yıllarca hafızanın birköşesinde yer
edip insanı utandıracak rahatsız edecek bir mesele..
uzunca bir süreç..
inşaallah gelenek görenek yaftsı altında bu cahiliye
adetlerini sürdürmeye çalışmazlar daha fazla..
zira evlilik kurumunda saygı temelleri daha ilk geceden ilk sabahtan atılır..
KIZLIK ZARI KANAMAZ, YIRTILMAZ, DELİNMEZ, PATLAMAZ, AĞRI VE ACI YAPMAZ. ÇÜNKÜ…
Kızlık zarı çok ince ve esnek bir mukoza parçası yapısındadır. Erkeğin yumuşak davrandığı ve zorlayıcı hareketlerden kaçındığı, kadının ön sevişmeyle yeterli ıslanmayı sağlandığı ve kendini tümüyle hazır hissettiği durumlarda normal olan kızlık zarında hafif bir açılma olur. Bu esnada ağrı ve acı hissedilmez, kanama da olmaz. Ancak cinsel ilişkiden alınan hazzın ön planda olmadığı bir durumda, kasılma ve sulanma azlığına bağlı, ağrı uyaranının beynin üst merkezlerinde bilinçli olarak algılanma ve sonradan hoş olmayan bir anı olarak hatırlanma olasılığı yüksektir.
http://www.uzmanlariz.com/makaleoku...az-delinmez-patlamaz-agri-ve-aci-yapmaz-cunku
bunun kremi falan var mı.ben o denize girmezsem çatlarım.
büyüklerin burnunu sokmalarını istemiyorsan canımcım
başbaşa olacaksınız kaynana evinde girmeyeceksin gerdeğe
ben yaptım o hatayı bari sizle yapmayın..
2020 yılındada olsak bu adetler hiç bitmez benden uyarı...
evlenmeden öönce eski adetler işlmezz artık diye düşünmüştüm ilk
gece burun sokmalar başladı karışmayan allahı kulu kalmadı...
hata nerde dersen kaynana evinde olamamız...
başbaşa olacaksın
onlarla karşılaştığın zaman soracak olurlarsada uygun dille lafı ağızlarına tıkarsın...
Biraz biraz şiddeti azalıyor bu adetlerin yani en azındna eskisi gibi kapı önünde oturup çarşaf beklemek ve o çarşafı cümle aleme göstermek yok mesela :)
Valla canım kendi evinde olsan yine doluyorlar, hele o yengeler teyzeler olmazsa olmaz, neymiş birşey olursa kıza yardımcı olurlarmış. Hadi len kimi yiyosunuz. Hepinizin neyi beklediğinizi, neyi görmek istediğinizi bilmiyoruz sanki.
Nişan zamanından önce kocanın aklına girmek lazım acaba annneyi, yengeleri, teyzelere de düşüncemizi anlatsak mı? Ne bileyim hiç bu konularda uygun dili de bilmem, çok kızdığım meseler dilimi tutamam çünkü
Aslında en güzeli o gece yorgunuz deyip yapmamak ertesi günü hemen balayına çıkmak
Biraz biraz şiddeti azalıyor bu adetlerin yani en azındna eskisi gibi kapı önünde oturup çarşaf beklemek ve o çarşafı cümle aleme göstermek yok mesela :)
Valla canım kendi evinde olsan yine doluyorlar, hele o yengeler teyzeler olmazsa olmaz, neymiş birşey olursa kıza yardımcı olurlarmış. Hadi len kimi yiyosunuz. Hepinizin neyi beklediğinizi, neyi görmek istediğinizi bilmiyoruz sanki.
Nişan zamanından önce kocanın aklına girmek lazım acaba annneyi, yengeleri, teyzelere de düşüncemizi anlatsak mı? Ne bileyim hiç bu konularda uygun dili de bilmem, çok kızdığım meseler dilimi tutamam çünkü
Aslında en güzeli o gece yorgunuz deyip yapmamak ertesi günü hemen balayına çıkmak
valla canım kapıda çarşaf bekleyen biriyle sabah uyandığın zaman yüzüne bön bön bakan arasında pek bi fark yok bana göre...
demek istediğim eskidende gerdek gecesi çiftler yalnız bırakılmazmış şimdide öyle...
şimdi araya teknoloji girdi gece telefon edyorlar işiniz oldumu diye..
ne yapın edin ilk özel anınızı başbaşa yaşayın:lepi:
bizim düğün eşimin memleketinde oldugu için düğünden sonra hemen yola çıktık evimize gitmek için 4 saatlik yoldan sonra evimize geldik ama o kadar yorgun ve uykusuzmuşuzki ben gelinlikle o damatlıkla gelin arabasında uyuduk sempatiksalakcinni eve girdikten sonra uyku muyku kalmadı tabi :roflol: sonra direk yatak odasına geçtik zaten, saçımdaki kırk tane topuz tokasını sabırla çıkarmama yardım etti kocacım bi ara sabah mı çıkarmaya devam etsek acaba dedi hınzır hınzır gülerek sempatiksalakcinni sonra saçlarımı açtıktan sonra o gelinliğimi omuzumdan sıyırarak çıkardı :asigim:bende iki dakika bekle geliyorum dedim geceliğimi hazırlamıştım zaten önceden onu giyip geldim sonrada aylardır beklediğimiz anı yaşadık herşey çok güzeldi :1hug: acı macı hissetmedim zaten çok rahattım oda öyle sinek ısırığı kadar ancak acımıştır :1rolleyes: sonra birbirimize sarılarak uyuduk göğsünde onun kokusunu duyarak uyumak güne onun yüzünü görerek başlamak muhteşem bişeydi sırnaşık şey sabah bana kahvaltı hazırladı herşeyim bende biraz naz yapıp yataktan kalkmadım o hazırlayana kadar ikimizde aylardır kavuşmayı evlendiğimiz günün hayallerini kurdugumuz telefonda bile saatlerce bunu konuştugumuz için hatta birbirimizi çok özleyip evlenmekte acele ettiğimiz için çok mutluyduk artık beraber bir hayata başlamıştık benim agzım kulaklarımdaydı delikafadulden birliktelik anlamındada öyle utanma sıkılma olmadı pek bizde zaten çok yabancı değildik naniknanik ama annemlerle bi hafta görüşmemiştim şimdi kimbilir ne gelecek benimle konuşurken akıllarına diye delikafadulden sonra da canım kocamla hayatımın en güzel günleri başladı iyi ki onu tanımışım iyi ki benim herşeyim seni çok seviyorum :asigim:
oy oy yoruma bak insanin evlenesi geliyo:asigim:
allah bi yastikta kocatsin cnm hep boyle mutlu olun ins
oy oy yoruma bak insanin evlenesi geliyo:asigim:
allah bi yastikta kocatsin cnm hep boyle mutlu olun ins
amin canım darısı başına insan aşık olunca böyle oluyor işte şimdi bile yarım saat görmesem özlüyorum oda öyle Şeniz hala beni öperek uyandırır, ben öpmeden uyandırdığımda kızar bana insan kocasını böylemi uyandırır hadi kapatıyorum gözlerimi öp bakim diyeişe giderken her sabah öper evleneli iki yıl olcak nerdeyse acelesi olsada öpmeden çıktıgını hatırlamam gelmeden mutlaka arar aşkım bişy istiyomusun diye şimdiye kadar en büyük tartışmamızda bile sesini yükseltmedi hiç haksız oldugunu bilsede tartışmayı uzatmamak için özür dilemesini bilir, küçük notlar bırakır çoğu zaman seni seviyorum diye yatagımın başucuna, gün içinde saat başı arar açmazsam meraktan ölür annemlere kadar arar sorar kaydirigubbakcemile3 bi süre görmeyelim birbirimizi hemen kavuşma hayallerine başlarız sırnaşık şey çoğu zaman uyandıgımda beni izlerken yakaladım kaydirigubbakcemile3 ben uyurken saçım başım dağılmış berbat bi fotogramı çekmiş telefonun duvar kağıdı yapmış çatlak sempatiksalakcinnie işyerinde özlüyorum hasret gideriyorum diyo, hemen sildim tabi gelde sevme böyle adam sevilmezmi kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana öyle olmasada severdim ben onu herşeyine aşığım ben onun :asigim: iyiki hayatıma girmiş zamanında herşeyim o benim en değerli varlığım Şeniz
valla ha aynen delikafadulden
amin cnm ins:asigim:
ne guzel anlatiyosun roman gibiopuyorumnanaktan
masallah iki sene degil elli iki sene daha boyle olun ins
icimden kalk kiz evlen kim tutar seni diyorum bunlari okuyunca ama
oyle olmuyo istesırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?