evlilikte ilk sabah !

neden mikrop kapılıyo bilmiyorumkismile

Bu adetlet eskiden falan kalmadı. Çünkü büyüklerimizin zihniyeti aynı 30 senenin öncesi.

Bizim kuzen evlendi neyse ilk geceleri oldu, ertesi günü teyzemle bir akrabası konuşuyor, gerizekalı kadın dış kapının mandalı ne oldu o iş, kontol etmediniz mi diyor. Hey Allah'ım teyzem de lafı yapıştırdı, o kızımla kocası arasndadır, hesabını kocasına verir ancak.

Valla ben şimdiden böyle hadiseleri düşünür oldum, kocamla benim aramda olacak şeye büyüklerin karışması, düşüncesi bile korkunç..

Kızlar akıl verin büyükleri kırmadan, hakkımızda yanlış şeyler düşündürtmeden nasıl uzak tutalım, yani büyükler burnunu sokmasın da rahat rahat şeedelim :) Hayır sadece kız değil erkekler de çok strese giriyormuş.

Son düzenleme:
büyüklerin burnunu sokmalarını istemiyorsan canımcım
başbaşa olacaksınız kaynana evinde girmeyeceksin gerdeğe
ben yaptım o hatayı bari sizle yapmayın..
2020 yılındada olsak bu adetler hiç bitmez benden uyarı...
evlenmeden öönce eski adetler işlmezz artık diye düşünmüştüm ilk
gece burun sokmalar başladı karışmayan allahı kulu kalmadı...
hata nerde dersen kaynana evinde olamamız...
başbaşa olacaksın
onlarla karşılaştığın zaman soracak olurlarsada uygun dille lafı ağızlarına tıkarsın...

bunun kremi falan var mı.ben o denize girmezsem çatlarım.

snde denize girmeyiver canım..
orası açılacağından mikropların dağılması hızlı olur
eski adetlere göre yeni gwlinleri dışarı bile çıkarmazlarmış
üşütmesinler diye...aklinialirimsmile
o kadar dikkat etmeme rağmen bende bile sancılar olmuştu..

Biraz biraz şiddeti azalıyor bu adetlerin yani en azındna eskisi gibi kapı önünde oturup çarşaf beklemek ve o çarşafı cümle aleme göstermek yok mesela :)

Valla canım kendi evinde olsan yine doluyorlar, hele o yengeler teyzeler olmazsa olmaz, neymiş birşey olursa kıza yardımcı olurlarmış. Hadi len kimi yiyosunuz. Hepinizin neyi beklediğinizi, neyi görmek istediğinizi bilmiyoruz sanki.

Nişan zamanından önce kocanın aklına girmek lazım acaba annneyi, yengeleri, teyzelere de düşüncemizi anlatsak mı? Ne bileyim hiç bu konularda uygun dili de bilmem, çok kızdığım meseler dilimi tutamam çünkü

Aslında en güzeli o gece yorgunuz deyip yapmamak ertesi günü hemen balayına çıkmak

Son cümle cok yerinde sanki yaa=) a.s. vereliniortak

valla canım kapıda çarşaf bekleyen biriyle sabah uyandığın zaman yüzüne bön bön bakan arasında pek bi fark yok bana göre...
demek istediğim eskidende gerdek gecesi çiftler yalnız bırakılmazmış şimdide öyle...
şimdi araya teknoloji girdi gece telefon edyorlar işiniz oldumu diye..
ne yapın edin ilk özel anınızı başbaşa yaşayın:lepi:

bana ALLAHA sükür öyle birsey olmadi ama, bizim köyde adetmis
sabah namazindan sonra damat 2 el ates edermis havaya
sirf kaynanaya degil tüm köye ilan ediliyor yani :bbo:

bizim düğün eşimin memleketinde oldugu için düğünden sonra hemen yola çıktık evimize gitmek için 4 saatlik yoldan sonra evimize geldik ama o kadar yorgun ve uykusuzmuşuzki ben gelinlikle o damatlıkla gelin arabasında uyuduk sempatiksalakcinni eve girdikten sonra uyku muyku kalmadı tabi :roflol: sonra direk yatak odasına geçtik zaten, saçımdaki kırk tane topuz tokasını sabırla çıkarmama yardım etti kocacım bi ara sabah mı çıkarmaya devam etsek acaba dedi hınzır hınzır gülerek sempatiksalakcinni sonra saçlarımı açtıktan sonra o gelinliğimi omuzumdan sıyırarak çıkardı :asigim: bende iki dakika bekle geliyorum dedim geceliğimi hazırlamıştım zaten önceden onu giyip geldim sonrada aylardır beklediğimiz anı yaşadık herşey çok güzeldi :1hug: acı macı hissetmedim zaten çok rahattım oda öyle sinek ısırığı kadar ancak acımıştır :1rolleyes: sonra birbirimize sarılarak uyuduk göğsünde onun kokusunu duyarak uyumak güne onun yüzünü görerek başlamak muhteşem bişeydi sırnaşık şey sabah bana kahvaltı hazırladı herşeyim bende biraz naz yapıp yataktan kalkmadım o hazırlayana kadar ikimizde aylardır kavuşmayı evlendiğimiz günün hayallerini kurdugumuz telefonda bile saatlerce bunu konuştugumuz için hatta birbirimizi çok özleyip evlenmekte acele ettiğimiz için çok mutluyduk artık beraber bir hayata başlamıştık benim agzım kulaklarımdaydı delikafadulden birliktelik anlamındada öyle utanma sıkılma olmadı pek bizde zaten çok yabancı değildik naniknanik ama annemlerle bi hafta görüşmemiştim şimdi kimbilir ne gelecek benimle konuşurken akıllarına diye delikafadulden sonra da canım kocamla hayatımın en güzel günleri başladı iyi ki onu tanımışım iyi ki benim herşeyim seni çok seviyorum :asigim:

oy oy yoruma bak insanin evlenesi geliyo:asigim:
allah bi yastikta kocatsin cnm hep boyle mutlu olun ins

oy oy yoruma bak insanin evlenesi geliyo:asigim:
allah bi yastikta kocatsin cnm hep boyle mutlu olun ins

amin canım darısı başına insan aşık olunca böyle oluyor işte şimdi bile yarım saat görmesem özlüyorum oda öyle Şeniz hala beni öperek uyandırır, ben öpmeden uyandırdığımda kızar bana insan kocasını böylemi uyandırır hadi kapatıyorum gözlerimi öp bakim diye işe giderken her sabah öper evleneli iki yıl olcak nerdeyse acelesi olsada öpmeden çıktıgını hatırlamam gelmeden mutlaka arar aşkım bişy istiyomusun diye şimdiye kadar en büyük tartışmamızda bile sesini yükseltmedi hiç haksız oldugunu bilsede tartışmayı uzatmamak için özür dilemesini bilir, küçük notlar bırakır çoğu zaman seni seviyorum diye yatagımın başucuna, gün içinde saat başı arar açmazsam meraktan ölür annemlere kadar arar sorar kaydirigubbakcemile3 bi süre görmeyelim birbirimizi hemen kavuşma hayallerine başlarız sırnaşık şey çoğu zaman uyandıgımda beni izlerken yakaladım kaydirigubbakcemile3 ben uyurken saçım başım dağılmış berbat bi fotogramı çekmiş telefonun duvar kağıdı yapmış çatlak sempatiksalakcinnie işyerinde özlüyorum hasret gideriyorum diyo, hemen sildim tabi gelde sevme böyle adam sevilmezmi kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana öyle olmasada severdim ben onu herşeyine aşığım ben onun :asigim: iyiki hayatıma girmiş zamanında herşeyim o benim en değerli varlığım Şeniz

amin cnm ins:asigim:
ne guzel anlatiyosun roman gibiopuyorumnanaktan
masallah iki sene degil elli iki sene daha boyle olun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…