evlilikte ilk sabah !

telefon sesiyle uyanmak mı aman Allah'ımakannehir niye kapatmadınız telefonlarınızı
ben eşimin kendi başına buyruk olmasını isterim. bi anne ertesi sabah 25-30 yaşındaki adamı o iş oldumu diye nasıl arar ya.zaten ilk geceden zırıl zırıl telefon çaldığını düşünemiyorumohaoldumsmile

Cidden ya eve gidince telefonları sabah uyanıncaya kadar kapamak niye kimsenin aklına gelmemiş anlamadım doğrusu. Ev telefonu varsa çek fişin cep telini de kapa sabah uyanınca aç hatta ben olsam balayı boyunca açmam bir hafaa kimse rahatsız etmesin bizi di mi ama.kaydirigubbakcemile3

Kayınvalide ve tayfasının evliligin daha ilk gunlerinde çiftlerin basına üşüşmesi cok abes.
Ben evlendigimde boyle bir durumu asla kabul etmem.
Oldu ki, basıma gelebilecegini sezdim diyelim, dugun gecesi piste cıkar alırım elime mıkrofonu "onumuzde ki bir hafta esimle yalnız kalmak istiyorum gelenler kapıdan geri dondurulur haberiniz ola" derim. ayıp mayıp dinlemem yaparım ben bunu.
zemuszemus

En güzeli arkadaşım katılıyorum. Onlar düşüncesizlik yapınca sorun olmuyor da biz sevdiceğimizle rahat bi bir hafta geçiremicek miyiz.:asigim:

senden korkulur valla süpersin
kaynana ve tayfası tuttum bu lafı

Bende ilk sabaha mutlu uyanamayanlardanım..Kayınvalidemin evine gelin gittim ilk gece dedilrki biz bir hafta 10 gun yokuz siz rahatınıza bakın nasıl mutlu oldum ne kadarrrrr düşünceli kayınvalidem diye neyse o gece sanki ilk karsılasıyomusuz gibi oturduk muhabbet ettik bişi olmadı yani sarıldık uyudk sabah kapı ziliyle uyandık saat 8 suları nasıl calıyo kapı apar topar kalktık actık kapıyı ne görelim kayınvalidem ve eşimin abisi canları sıkılmıs vaz gecmişler gitmekten geri dönmusler tabi biz şok hiç unutamıyorum o dumur halimi

ayy sabah sabah ne şok !! neden böyle bir sey yaptılar ki ?? yaa ne kadar geri kafalı insanlar..oldumu olucakmı size ne kardeşim..

Aslında onların derdi oldumu olmadımıdan ziyade nasıl rahatsızık veririzz di onuda basardılar Allahtan hala aynı evde oturmuyoruz

buda cok kötü ya
ne kadar dengesiz, düsüncesiz insanlar var su dünyada
en kötüsü istisna bile degil
kac arkadas ertesi sabah kayinvalide soku yasamis bu baslikta bile...

zihniyet işte canım.a.s.

süpersin canıma.s.

evet ben okudumda öyle yapıcam mesela zilide kapatmak gerekir ama kapıyı tak tak çalarlar artık kaydirigubbakcemile3:teytey:

böyle düşüncesiz insanlar var mı hala ya?
ben kapatırım telefonları.
ertesi sabah da kim gelirse gelsin açmam kapıyı gelen geri dönsün.:umursamaz:
26-27 yaşındaki kazık kadar oğlunu arayıp, oldu mu o iş diye soracak kayınvalideyi de parçalarım.kötükedihüso
hatta en güzeli "anne merak etme evlenmeden çok önce olmuştu o iş. panik yapmayın.yerimseniben" derim.:roflol:
düğün gecesinin sabahı benim sinirlerim bozulacağına onlar dumur olsunlar.:dilcikar:

haklısın valla tuttum seni
kaydirigubbakcemile5

delikafadulden sırnaşık şey:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…