evlilikte ilk sabah !

allah mutluluğunu daim etsin.sen mutluluğu hakediyorsun
a.s.

ne güzel topik olmuş burası...:))

yellowbomb damgasını vurmuş yine bazı sayfalara.....sempatiksalakcinni

zevkle okudum yazdıklarınızı...gözümden uyku akıyor şu an ama 1 saattir tek tek her sayfayı okudum....ve heyecanlandım:kedi:

Şimdi ben birşey derdim yaakaydirigubbakcemile3 Ya aslınd aişin bu kısmını ve daha pek çok saçma adtei biz çocuklarımızda yapmazsak bunlar devam etmez.

Neyse.Telefonları kapatırız bir hafta açılmaz delikafadulden

En güzeli ertesi günü hemen balayı malayı kaçmak

a.s buyrunnnnnnnnn vereliniortak

Niye kimse telefonunu kapamış yahu en güzeli kapatın bütün cep telefonlarını ev telefonu varsa da çekin fişini ertesi gün de erkenden balayına gidin kimseyle karşılaşmayın 1 hafta en temizi bu yani.sempatiksalakcinni

Bence de gayet güzel fikir sempatiksalakcinni

kimler arıycak diye merak ediyolar bence kaydirigubbakcemile3

acıyor diyen arkadaşın herkes üstüne gitmiş korkutuyosun diye. bu konuyla ilgili bir tecrübem yokbişey söylüyemiyorum ama mesela adet sancıları her insanda farklı olur. kimisinde az kimisinde çok mutlaka olur. ağrıdan hastanelik olanlarını bile duydum.benim başıma öyle bişey gelmedi çok şükür.buda onun gibi bişey olabilir heralde diye düşünüyorum insanın yapısına bağlıdır.ama bu tür yazılar okuyuncda insan gerçekten strese giriyo.
ama bi yandanda sevdiğin insanı kadını oluyorsun bunun düşüncesi bile çok güzel:asigim:

Çok heveslendim ben de şimdi.
İnşallah çok çok çok sevdiğim bir adamla evlenip ben de yaşarım bu güzellikleri. :/

Bizimde ilk sabahımız ve gecemiz otobuste gecti.Bizde Ankaraya gidiyorduk.Otobusten indik metroya bindik falan :dance:
sabah kahvaltısı ettik benide annem arıycak dun aksam eve niye gelmedin diye azarlayacak gibime gelioduklava:

bizde düğün bitince eve gelmiştik. üstümüzü değiştirip gece yola çıkmıştık. balayına gittik. ben evliliğimin ilk zamanlarını kayınvalidemin yanında geçirdiğim için ilk geceyi orda yaşamak istemiyordum. eşimde uçak bileti almıştı. gece yarısı otele gelmiştik çok komikti. o yorgunlukla eşim yapalım diye tutturmuştu ama benim ayakta duracak halim yoktu. yatıp uyuduk ikinci gün akşam yaparız diye sürekli erteliyordum çünkü acayip gerilmiştim. akşam yemekte hiç içki içmeyen ben korku ve heyecandan bir şişe şarap içmiştim ama sarhoş olmamıştım böyle gergin olunca ne içerse içsin sarhoş olmazmışsın. sonuçta olmadı çünkü ben kendimi kasmaktan acayip acı çekiyordum terlere batmıştım eşimde halimden korkmuştu fazla üstelemedi. benim de ilk günüm böyle geçti

Ankara daki ilk gunumuzde de ne güzel uyuyacaktım.Benimkine uykum kactı deyince yanlıs anladı heralde o ara oldu bitti gitti iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…