- Konu Sahibi KirmiziPapatya
-
amin canım darısı başına insan aşık olunca böyle oluyor işte şimdi bile yarım saat görmesem özlüyorum oda öyle Şeniz hala beni öperek uyandırır, ben öpmeden uyandırdığımda kızar bana insan kocasını böylemi uyandırır hadi kapatıyorum gözlerimi öp bakim diyeişe giderken her sabah öper evleneli iki yıl olcak nerdeyse acelesi olsada öpmeden çıktıgını hatırlamam gelmeden mutlaka arar aşkım bişy istiyomusun diye şimdiye kadar en büyük tartışmamızda bile sesini yükseltmedi hiç haksız oldugunu bilsede tartışmayı uzatmamak için özür dilemesini bilir, küçük notlar bırakır çoğu zaman seni seviyorum diye yatagımın başucuna, gün içinde saat başı arar açmazsam meraktan ölür annemlere kadar arar sorar kaydirigubbakcemile3 bi süre görmeyelim birbirimizi hemen kavuşma hayallerine başlarız sırnaşık şey çoğu zaman uyandıgımda beni izlerken yakaladım kaydirigubbakcemile3 ben uyurken saçım başım dağılmış berbat bi fotogramı çekmiş telefonun duvar kağıdı yapmış çatlak sempatiksalakcinnie işyerinde özlüyorum hasret gideriyorum diyo, hemen sildim tabi gelde sevme böyle adam sevilmezmi kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana öyle olmasada severdim ben onu herşeyine aşığım ben onun :asigim: iyiki hayatıma girmiş zamanında herşeyim o benim en değerli varlığım Şeniz
allah mutluluğunu daim etsin.sen mutluluğu hakediyorsun a.s.
valla canım kapıda çarşaf bekleyen biriyle sabah uyandığın zaman yüzüne bön bön bakan arasında pek bi fark yok bana göre...
demek istediğim eskidende gerdek gecesi çiftler yalnız bırakılmazmış şimdide öyle...
şimdi araya teknoloji girdi gece telefon edyorlar işiniz oldumu diye..
ne yapın edin ilk özel anınızı başbaşa yaşayın:lepi:
Şimdi ben birşey derdim yaakaydirigubbakcemile3 Ya aslınd aişin bu kısmını ve daha pek çok saçma adtei biz çocuklarımızda yapmazsak bunlar devam etmez.
Neyse.Telefonları kapatırız bir hafta açılmaz delikafadulden
En güzeli ertesi günü hemen balayı malayı kaçmak
Niye kimse telefonunu kapamış yahu en güzeli kapatın bütün cep telefonlarını ev telefonu varsa da çekin fişini ertesi gün de erkenden balayına gidin kimseyle karşılaşmayın 1 hafta en temizi bu yani.sempatiksalakcinni
Bence de gayet güzel fikir sempatiksalakcinni
Niye kimse telefonunu kapamış yahu en güzeli kapatın bütün cep telefonlarını ev telefonu varsa da çekin fişini ertesi gün de erkenden balayına gidin kimseyle karşılaşmayın 1 hafta en temizi bu yani.sempatiksalakcinni
Kapamamış olcak o kapamış yazmışım ya.:kedi:
kimler arıycak diye merak ediyolar bence kaydirigubbakcemile3
ilk sabahımızda otobüsten inmiş balayı için otelimize giriş yapıyoduk.
ilk gecemiz otobüste ve yolda geçtide :roflol:
heyecanlıydım,mutluydum. ama garip bi şekilde kendimi suçlu hissediyodum. sanki her an babam arayacak "nerdesin,çabuk eve gel" diyecek gibime geliyordu :roflol:
Ankara daki ilk gunumuzde de ne güzel uyuyacaktım.Benimkine uykum kactı deyince yanlıs anladı heralde o ara oldu bitti gitti iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?