evlilikte ilk sabah !

olan olmuş..
Allah gelin adaylarına yasatmasın bundan sonrasında..
çok zor ve üzücü bir durum gercekten..
hani insanlara söz söyler agzını baglar..
eşine bağırır çağırır ikna edersin de kalp kırıklığı dinmez ki ya..
nasıl hala bunları yapıp düşünebiliyorlar diye
yüreği sızlar insanın..
Kadın bu..en kıymetli varlık..elaleme göstermelik değil ki..
ve bir erkeğin ne olursa olsun kimseye ailesi dahi olsa
karısının bekaretini kanıtlama zorunluluğu yoktur..
en basta kendi bundan hicap duymalı ve ailesini varsa
böyle düşünceleri iknaa edilmelidir..
bu anlık bir mesele değil..yıllarca hafızanın birköşesinde yer
edip insanı utandıracak rahatsız edecek bir mesele..
uzunca bir süreç..
inşaallah gelenek görenek yaftsı altında bu cahiliye
adetlerini sürdürmeye çalışmazlar daha fazla..
zira evlilik kurumunda saygı temelleri daha ilk geceden ilk sabahtan atılır..

dugunum oldu evıme geldım , geceyı kocısımle gecırınce uyumusuz sabah hem sınır hem sucluluk duygusuyla uyandım. cunku 08:00 de kayınvaldem arıyordur. "uyandınız mı dıye" allahım ya boyle bır sok olamaz. ılk sabahım cok kotuydu. aramasına o kadar cok sınırlendımkı ılk sabah agladım, kahvaltı yapmadık (iştahım gıttı) balayı ıcın yola cıktık kaydirigubbakcemile

üzüldüm...düğünü mü geç yaptınız ? evlenmeden mi hamileydin
Düğünü hiç yapmadık işte, eşimin ailesi karşı çıkıyor diye evlenmeden önce ev kiraladık düzen kurduk. Yani evlenince 8 aylik hamileydim zaten bu şekilde düğün istemedik, hep daha sonra yaparız dedik, 3,5 senedir evliyiz hala bir türlü yapamadık

bende ilk sabahımı korkuyla acmıştım.çünkü çok korktugum için bişey olmamıştı ezan sesini duydum ve hemen hüngür hüngür aglamaya başladım hem annemi cok özlemiştim hem mahcubiyet hemde evin yabancılıgı ile bi hafta sabah ezanıyla kalkıp aglıyodum senağlama senağlama

canım benim yaa.s.

Korkudan ilk gece bizdede bişi olmadı.:sinifsinif:
Aşkım öperek uyandırdı beni sonrada sen uyu ben kahfaltımızı hazırlayayım dedi :)
O gün balayına gittik...Balayı çok sıkıcı geçti denize girmedim mikrop kaparım diye..
Öle işte.Vayy ben 35 gün geçmiş üstünden :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…