evlilikte ilk sabah !

Tam yolmalıkk!!
Sen yaparsan olmaz ama ben yaparsam birsey olmaz ..
Sen gönder onu bana.

düğün bittiğinde birşey varmış gibi koşa koşa kayınvalidemler gittik
bütün sülale orda tabi epeyi oturduk çay faslı falan aklıma geldikçe gülüyorum
bizde ilk gece düğünümüzün olduğu otelde kalmıştık
eşim o düğün yorgunluğundan sonra sabahın sekizinde beni kaldırdı
annemlere kahvaltıya gideceğiz demezmi meğer onlarda adetmiş
koşa koşa onlara kahvaltıya gittik şimdi ki aklım olsa hayatta gitmezdim
eşinle ilk sabahın güzel bir yerde kahvaltı yapmak varken ben orda hizmet ettim
bizim adetlerimize göre bu durum ayıp karşılanır yeni gelinle damat bir kaç hafta rahatsız edilmez

kendimi garip bir şekilde kötü hşssetmiştim. ne alakaysa.
nikahlı kocam sonuçta.

evlendiğinde ilk defa birlikte olanlar ilk sabah neler hissettiniz nasıl bir duyguydu? beni çok heyecan bastıran konu bu:asigim:

:) çok mühim bi şey olmuyo merak etme, gözünde büyütme.Sadece ilk sabahı takip eden ertesi haftalarda "bebek" gibi bir haber almayacağından emin olacak şekilde hazırlan tatlım

herzman diyorumki mümkün olsada tekrardan o sabah ki duyguyu yaşasam sevdiğim kişiyle güne başlamıştım evimiz 4 kattı önümüzden dere geçiyordu ve denizle birleşiyordu bir yaz sabahıydı balkona çıkıp aldığım o nefesi hiç unutmuyorum Allahıma binlerce kere şükürler etmiştim inan 4 seneden gidiyoruz hala o sabah aklıma gelince gözlerim doluyor o günün değerini bil birde biz çok severek evlendik bir kızımız var hala sabahlarımız çok harika ALLAHIM sanada böyle bir yuva nasip etsin..

Şimdi hatırladım da evlenir evlenmez kavga etmeye başlamıştık biz üçüncü şahıslar yüzünden... Aramızda bişey olmadı , akşam uyurken bana sarılmadı bile o kadar üzülmüştüm ki sabah böle bomboş uyandım ben ne yaptım dedim kendi kendime... Sabah bizim evde yiyecek hiç bişi olmadığı için bide romantiklik olsun diye aşağıdan kahvaltı hazırlayıp getirdi yatakodasına ... Eşyalar, çeyizler evi perişan halde bırakıp çıktık balayına. İnşallah yeni evlenecek arkadaşların ilk günleri çok güzel geçer

ahh ahh yaşasam da tekrar tekrar baştan yaşasam o ilk günleri çok güzel bir duygu sevdiğinin kollarının arasında uyanıyorsun mutluluktan gözün kör olmuş bir şekilde dünya yıkılsa umrumda değildi valla
Gözümü bir açmıştım sevdiceğim baş uçumda. hiç öyle yadırgamamıştım ben, sanki yıllardır onun yanında yaşıyormuşum gibiydi hiç aklımdan benim burda ne işim var diye geçmemişti mesela.tam olmam gereken yerdeydim benim evim benim kocam harika bir duyguyla uyanmıştım. peşinden misler gibi bir kahvaltı harika bir filim keyfi 2 gün boyunca sadece birbirimiz için durmuştu sanki dünya.

selam kızlar ilk sabah demıssınz bende dıyorumkı bız bır sure eskı duznde devam ettık mecburı oyuzdn kotu olumsuz bişey yasamadık. Hala aşıktık hahaa sımdı dıye sorarsanızz işe guce dalms durmdayız

ne güzel anlar yaşanmış yaaa hevesleniyorum hep böyle şeyleri okuyunca. ama eminim evlendiğim gün benimde ilk sabahım güzel geçecek buna inanıyorum, güveniyorum, azimliyim, mutluyum, aşığımm

süper kızlar anlarınız inş bizde bekarlar olarak o duyguları yaşarız
bende evlilikte ilk adımımı attım pazar günü isteme oldu bu hafta alışverişe çıkılacak haftayada sözüm var o sabahın en güzel bir şekilde olması için dua ediyorum

ooo hayırlı olsun tatlım
harika olsun seninde ilk sabahın canım ama sadece ilk sabahın deği, her günün sevdiğinle harika olur inşallah
evilik çok güzel bir duygu doya doya tadını çıkarmaya bakarsan hayat harika geçiyor emin ol:)

ne güzel anlar yaşanmış yaaa hevesleniyorum hep böyle şeyleri okuyunca. ama eminim evlendiğim gün benimde ilk sabahım güzel geçecek buna inanıyorum, güveniyorum, azimliyim, mutluyum, aşığımm

bu kadar azimliyken bencede asla kötü geçmez harika bir sabah olur heralde:)
şöyle mum ışıklarıyla felan uyanıyormuşsun başından aşşa kırmızı güller dökülüyormuş:)

valla bilmiyorum ki yaşamadığım için bazen düşünüyorum heralde güzel olur ama kocamın da bu konuda bi yardımı olmalı mesela şöyle hayal deiyorum ben uyurken gidip bana güzel bi kahvaltı hazırlayıp yatağıma getiriyomuş binbir türlü aşk kelimeleri ve full romantik bi şekilde uyanduruyomuş hatta beni elleriyle yediriyomuş kahvaltımı falan baş ucumda kırmızı güller varmış uyandığımda versin bana şımartsın beni off çok romantik bi evlilik hayal ediyorum ama nerdeee

Biz ilk gece sabaha kadar oturduk, esim biraz yiyecek birseyler ve kuruyemis getirdi. Sigara, kuruyemis ve sohbetlerle gecirdik o geceyi. Ögleye kadar uyuduk, annesi aradi bizi gelin kahvalti yapin diye ama esim anne gelmicez dedi. Telefonu kapatti ve bir baktimki onlar geldiler. Hicte sevinmemistim bu duruma ama ne care. Ne oldu o is diye kaynana elti gelmislerdi. Eltim laf ariyordu ama hic birsey soylemedim. Hatta esim o gece gelin sacimdan butun tokalari tek tek cikartti ve sabaha kadar sarilarak uyuduk. Ah o gunler geri gelse. Hep oyle sarilip yatsak, sacimi oksayip kokumu icine cekse. Seni seviyorum deyip surekli gozlerimin icine baksa. NERDEEE..........

inşallah hayallerin gerçek olur canım bu birazda senin elinde nişanlıyken bu hayallerini ona söyle iyice işle onu yoksa olmaz de işte o zaman gerçekleşebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…