- 3 Ekim 2010
- 11.527
- 3.932
- 448
- Konu Sahibi KirmiziPapatya
-
aman b baslıgı gorunce yaralarım desıldı 3,5 sene oncesıne gıttım dugunumuzde adettım ılk 2-3 gun bı sey olmayacagı kesındı zaten olmamalıydı cunku kaynanamın evınde kaldık ılk gun lutufta bulunup yalnız bıraktılar ama 2. gun tasını taragını toplayıp yan odamıza yerlestı sanırım balayına gıdıyoruz dıye gıcıklık yaptı. ılk gunun sabahı uyandım baktım ne kahvaltı var ne bısey kaynanamgıl benden beklermıs neyse hazırladık aksamada aynı yıne bısey hazırlanmamıs...kaynanam gun boyunca benden hızmet bekledı kahve yap karpuz kes ayran yap dedım nasıl bı cehenneme dustum2-3 gun sonra balayına gıderkende bes karıs surat tabı nıye gıdıyormusuz falan balayından donuste yanı 20 gun sonra daha arabadan ıner ınmez eee mujdelı haberınız yok mu...benı yalnız bıraktınız gıttınız yerler tam benlıkmıs falan fılan utanmasa o da gelcekmıs...aman ya sonrada bunca olandan sonra hala sevgı beklıyorlar nasıl sevılır kı ıcımı kuruttu ınsallah bekar arkadaslar hayal ettıklerı gıbı olur eslerıde aılelerıde sunu unutmayın sadece esınızle degıl aılesıylede evlenıyorsunuz ben cok anlayıssız bı aıleye dustum cok sukur 1 senedır bıraz ıyı ılk ıkı senem hep aglamakla gectı evlılıgınım ılk bı ayı hep agladım esımle kavga ettım annesı yuzunden kabulllenemedım bu davranısları...hımm bu arada tabıkı carsafta ıstemeyı ıhmak etmedı sagolsun esım azarlamıs..aman ne dertlıymısım:)
evlendiğinde ilk defa birlikte olanlar ilk sabah neler hissettiniz nasıl bir duyguydu? beni çok heyecan bastıran konu bu:asigim:
süper kızlar anlarınız inş bizde bekarlar olarak o duyguları yaşarız
bende evlilikte ilk adımımı attım pazar günü isteme oldu bu hafta alışverişe çıkılacak haftayada sözüm var o sabahın en güzel bir şekilde olması için dua ediyorum
ne güzel anlar yaşanmış yaaa hevesleniyorum hep böyle şeyleri okuyunca. ama eminim evlendiğim gün benimde ilk sabahım güzel geçecek buna inanıyorum, güveniyorum, azimliyim, mutluyum, aşığımm
valla bilmiyorum ki yaşamadığım için bazen düşünüyorum heralde güzel olur ama kocamın da bu konuda bi yardımı olmalı mesela şöyle hayal deiyorum ben uyurken gidip bana güzel bi kahvaltı hazırlayıp yatağıma getiriyomuş binbir türlü aşk kelimeleri ve full romantik bi şekilde uyanduruyomuş hatta beni elleriyle yediriyomuş kahvaltımı falan baş ucumda kırmızı güller varmış uyandığımda versin bana şımartsın beni off çok romantik bi evlilik hayal ediyorum ama nerdeee
inşallah hayallerin gerçek olur canım bu birazda senin elinde nişanlıyken bu hayallerini ona söyle iyice işle onu yoksa olmaz de işte o zaman gerçekleşebilir
canım karşında ki odun olunca iştesende işlenmez ki artık şansıma ne çıkarsa Allahtan istiyorum bakalım umarım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?