evlilikte ilk sabah !

yeni evlenen arkadaşlara bir konuyu önereceğim ilk gece kılnan bir namaz var araştırın hacet namazı ardından ettiğiniz dua kabul oluyor birlikte olmadan önce ben çok dua ettim ve çok mutluyum mutlu olmak için ve sağlıklı bebeklerimiz olsun diye dua edebilirsiniz eşinizde kılmalı tabi ben çok inanarak ettim sizede öneririm arkadaşlar..

canım ben bunu 2 rekat şükür namazı olarak biliyorum da.. bende kılıcam inşallah o gece sen hacet namazı diyemi kıldın?

Dugun gecesi balayina gittik, akrabalar "bizde adet kayinvaldenin evinde bir gece kalinir sonra balayina gidilir diye israr ettiler".(onlara ne oluyorsa) benimde morelim cok bozuldu bu duruma, gorumcemde sagolsun adet madet kalmadi, cocuklar gitsin bu gece yanliz kalsinlar, yarin el opmeye gelirler dedi. ozaman morelim yerine gelmisti. neyse balayina gittik, cok yorgunduk, otelimiz cok guzeldi, balayi suit odasi oldugu icin, hemen kuruyemisler, hizmetler , kuvet suyla dolu icinde guller cicekler falan. Dus almaya kiyamamistim:) bizim ilk 3 gun olmadi, cok aci hissettim ben. 1 hafta baliyi yaptik, arkadasim eczaci, bana sakinlestirici vermisti . ilk gece bir subardagini bu damlayi damlat sonra iliskiye gir diye, ama ben ilk gun degil 3.gun yaptim ve olay gerceklesti:) benim kanama olmadi . bazi bunyelerde kanama olmuyormus. guzel gunlerdi . 10 gun turkiyede kaldiktan sonra, yurtdisina kendi evime geldim. evimizde hic birsey yoktu, 2 ay icerisinde herseyi aldik esimle, asil balayi yurtdisina kendi evimde yasadim diyebilirim. hep gezdik tozduk:) yemek falan yapmadim, disarda yedik ictik. guzel gunlerdi..

çok güzel bir duygu. her zaman olduğu gibi ilk sabah da ben erkenden uyandım ve eşimi de uyutmadım ilk günden gıcık oldu bana yataktan kalkınca aileni göremiyorsun ve bir şey eksik gibi geliyor

boyle hayaller kuruyorum hep evlenecegım gelınlıgım şöyle olacak fln ....
ama sonra fark edıyorum kı bisey eksık ::
ortada bı aday yok

Sabah uyandığımda etrafıma baktım boş boş sonra kalktım yataktan evin içinde dolaştım
içimde hem mutluluk hem hüzün vardı tuhaf bişeydi dolandım öylece her odada
içimi bi boşluk kapladı sonra, ailem geldi gözümün önüne
"hadi kalk kahvaltı hazır" diyerek yorganı üstümden çeken annemi aradım bi an
"daha kalkmadın mı geç kalacaksın" diyen babamın sesini aradım..
derken kendimi tekrar yatak odasında buldum
bu seferde tarif edilemez bi huzur oluştu
sevdiğim adamla hayatımızı birleştirmenin verdiği mutluluk
rüya gibi düğünümüz ve ailelerimizin mutluluğu yansıdı bi anda
tekrar eşimin yanına yattım sevinçle ..

İlk sabahımda gözümü ilk açtığımda ilk gördüğüm şey onun yemyeşil gözleriydi..Bana bakıyordu benden önce uyanmış..Bir an duraksadım kendi kendime bu adam kim? ben nerdeyim olayına girdim,yaşadıklarımız ilk öpücüğümüz vee düğünümüz gözümün önünden hızla geçti ve olduğum zaman dilimine geri döndüm..Artık birine aittim..O da bana.. Yatakta yastık savaşı yaptık..Evimizi gezdik tekrar ..Sonra güle oynaya kahvaltı sofrasını hazırladık..Hissettiklerimm biraz burukluk,biraz yalnızlık,en çok mutluluk ve onun bana verdiği huzur..Kahvaltı sofrasına oturduk..Ağzıma bir lokma attım ve gözlerimden yaşlar süzüldü..Ağlamaya başladım,çok yalnız olduğumu hissettim..Öyleyim zaten ama bana o an daha da koydu.. Hıçkıra hıçkıra ağlamaya devam ediyordum eşim yanıma geldi dayanamadı o da ağlamaya başladı.. Herşey güzel olucak mutlu olucaz dedi..Salya sümük öptük birbirimizi..Gülmeye başladık deliler gibi..Kahvaltımıza devam ettik.. Biraz dans ettik çiftetelli oynadık Sonra dışarı çıktık kar yağıyordu 16 ocakta evlenmiştik..Ayın 17 si karlıydı güzeldi..Çok ta romantik.. Onu bu dünyada hiçbirşeyi bu kadar çok sevemiceğim kadar çok seviyorum.. O gerçekten benim HERŞEYİM.. Birde bebişimiz olursa meyvemiz olarak ne mutlu bize.. Rabbim ağzımızın tadını bozmasın İnşallah..

ne balayına gittim ne de çok sevinçli bir şekilde uyandım 2. evliliğm olması nedeniyle de hiçbir farklılık yoktu standart bir gündü..:26:

eşimin memlektinde düğün oldu düğün sabah 6 da tel çaldı kayınvalidem ailemn memlekete dönecgni yolcu etmemiz gerketgnı soyledi şehrin dışına kdr beraber geldik biz tekrar eve geldğimizde sabahın 7sinde evde 30 kişilik misafir ordusu kahvaltı hazırlamış yıyorlardı sonrada gece 2 ye kdr misafir agırladım ve düğünmden 1 ay sora evime geldim

çok romantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk işte romantizm sadece bir çiçek almakta ya da restourantlara götürmekle ya da bir tek taş almakla olmuyor
benim için romantizm bu işte
bazen ağladığı bi daml gözyaşında
bazen bir bakışında
bazen tek nefesi sesinde
bazen söylediği bir çift güzel söz belkide kulağıma fısıldadığı
romantizm aşkla yapılan her hareket belkide içtenlikle sıcacık dokunuş hissetmek gibi
çok romatiksiniz gerçekten

ne balayına gittim ne de çok sevinçli bir şekilde uyandım 2. evliliğm olması nedeniyle de hiçbir farklılık yoktu standart bir gündü..:26:

İkinci evililk olunca sevinç, heyecan ve balayı olmuyor anlamına mı geliyor yani? bu durum kişiden kişiye değişir.

ikimizin de fakir geçen bir çocukluğunun ardında ben hayallerimdeki gibi öğretmen olmuştum o mühendis.çok şükür.. kendi arabamız düğün arabasıydı. düğünümüz antalyada oldu belek te 5 yıldızlı bir otele gittik. gelinliğimle otele girdiğimde herkes alkışlamıştı:) çok güzel gecelkler almıştım ve o geceyi sabırsızlıkla bekliyordum ama eşimle birlikte olamadım, 5 ay sonra oldu. ama harika bir balayı geçirmiştik bunu takmadık bile

Ne guzel seyler yasamissiniz, icim kipir kipir oldu =)
Insallah darisi biz bekarlarin basina, bizde guzel seyler yasayip gelip anlatiriizz. Amin.
Tabi once sevdicegimin askerligini bitirip donmesi ve nisanlanmami gerekiyo

hayatimin EN mutlu sabahiydi asla unutamam.. bana bakislari bile cok farkliydi o sabah tam aptal asik hallerine geri donmustu ilk cikmaya basladigimiz zamankinden bile fenaydi hatta uyaninca bir saat kadar oyle simsiki sarilip konusmustuk cok romantikti (hos, esim uyaninca demek daha dogru olur cunku ben biriyle uyumaya alisik olmadigim icin sabaha kadar kaskati sekilde yatip telefonumla falan oynamistim) yine de cok mutluydum yorgun olmama ragmen.. esimi hic o kadar romantik gormemistim etkisi 1 hafta falan surdu sonra yavas yavas kendine geldi neyse sonra kalkip eve gidip kahvalti yapip bavullari alip balayi icin yola cikmistik, italya'da romantik bir hafta... simdi hatirladim ya ayni hisleri yasamis gibi oldum kosup esime sarilip opup geri geldim cooook mutlu, heyecanli, boyle sersem gibi bir gun gecirmistim o ilk gun, hele ilk sabah yasadigim mutluluk tek yani benim icin benzeri yok kesinlikle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…