- Konu Sahibi KirmiziPapatya
-
sende odunla evlenme az çok önceden anlarsın
ya evlendikten sonra odun olduğunu anlarsam nolcak
oooo doğru ozaman zor tabi birde sonradan odunlaşanlar var bu biraz şans galiba şansın açık olsun canım
yeni evlenen arkadaşlara bir konuyu önereceğim ilk gece kılnan bir namaz var araştırın hacet namazı ardından ettiğiniz dua kabul oluyor birlikte olmadan önce ben çok dua ettim ve çok mutluyum mutlu olmak için ve sağlıklı bebeklerimiz olsun diye dua edebilirsiniz eşinizde kılmalı tabi ben çok inanarak ettim sizede öneririm arkadaşlar..
İlk sabahımda gözümü ilk açtığımda ilk gördüğüm şey onun yemyeşil gözleriydi..Bana bakıyordu benden önce uyanmış..Bir an duraksadım kendi kendime bu adam kim? ben nerdeyim olayına girdim,yaşadıklarımız ilk öpücüğümüz vee düğünümüz gözümün önünden hızla geçti ve olduğum zaman dilimine geri döndüm..Artık birine aittim..O da bana.. Yatakta yastık savaşı yaptık..Evimizi gezdik tekrar ..Sonra güle oynaya kahvaltı sofrasını hazırladık..Hissettiklerimm biraz burukluk,biraz yalnızlık,en çok mutluluk ve onun bana verdiği huzur..Kahvaltı sofrasına oturduk..Ağzıma bir lokma attım ve gözlerimden yaşlar süzüldü..Ağlamaya başladım,çok yalnız olduğumu hissettim..Öyleyim zaten ama bana o an daha da koydu.. Hıçkıra hıçkıra ağlamaya devam ediyordum eşim yanıma geldi dayanamadı o da ağlamaya başladı.. Herşey güzel olucak mutlu olucaz dedi..Salya sümük öptük birbirimizi..Gülmeye başladık deliler gibi..Kahvaltımıza devam ettik.. Biraz dans ettik çiftetelli oynadıkSonra dışarı çıktık kar yağıyordu 16 ocakta evlenmiştik..Ayın 17 si karlıydı güzeldi..Çok ta romantik.. Onu bu dünyada hiçbirşeyi bu kadar çok sevemiceğim kadar çok seviyorum.. O gerçekten benim HERŞEYİM.. Birde bebişimiz olursa meyvemiz olarak ne mutlu bize.. Rabbim ağzımızın tadını bozmasın İnşallah..
ne balayına gittim ne de çok sevinçli bir şekilde uyandım 2. evliliğm olması nedeniyle de hiçbir farklılık yoktu standart bir gündü..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?